Zamieszczone przez marian
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postabirdman
Skomentuj
-
NIe. Jest równomierne cięcie co ok. 1sek bez względu na to czy jest zmiana osób czy ta sama osoba w nowym ujęciu. Dodaje obrazowi dynamikii wywołuje wrażenie szybkiego tempa. Kolejny przykład reklamopodobnego efekciarstwa. M.in. przez to nie oglądam telewizji, tam jest cięcie co ok. 3-5s i też się nie da oglądać.
Nawiasem mówiąc oglądałem tą uprowadzoną i IHMo bryndza.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaA co do cięć, to widzieliście Uprowadzoną 3?
Zanim zacząłem oglądać przeczytałem kilka wypowiedzi na jednym z portali filmowych.
Pisali że nie idzie tego filmu oglądać bo można tylko dostać oczopląsów od tych cięć.
Włączyłem film, przewinąłem troszkę do przodu... wytrzymałem 30sek.
Przykład:
Aktualnie wszystie filmy sa robione w ten sposób
- - - - - aktualizacja - - - - -
Przesada to są dopiero teledyski
Dlatego nienawidzę oglądać telewizji muzycznychJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postanie widzę nic w tym dziwnego
Aktualnie wszystie filmy sa robione w ten sposób
Innego na YT nie znalazłem, a uwierz mi że to co pokazałem to lajcik :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaNie wiem ale wiem, że raczej mw13p kupuje :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPanowie, gdzie kupię naturalny fornir Dąb, w ilości takiej jakiej ja potrzebuję a nie w takiej jaką firma sprzedaje (minimalna ilość)?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPanowie, gdzie kupię naturalny fornir Dąb, w ilości takiej jakiej ja potrzebuję
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaIle potrzebujesz tego dębu?
Ale jak by co będę pamiętał
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaTwoje pomiary zawieraja sygnature pomieszczenia, a tak byc niepowinno
Co jednak nie oznacza że to co piszesz jest Faktem i prawda - Całkowicie się z Tobą zgadzam
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaNo to wrzuć pomiar swoimi metodami
Pomiar z postu 6914 pokazuje że ogólny zarys charki mierzonej bez bramkowania i takie złożonej z kilku wykresów przez łączenie jest porównywalny. Ale Ja o tym doskonale wiem i nie wiem po co mi to pokazujesz. Czy ja to gdzieś zanegowałem ?? Mam wrażenie ze znowu się nie rozumiemy :)
Ale ażeby nie było tak kolorowo to nie podoba mi się zakres 80-150 na wykresie łączonym nie ma zaznaczonego wzmocnienia w tym zakresie może z powodu zbyt mocnego wygładzania. A co jakbyśmy robili w tym miejscu podział ?
Pomiar łączony OK super - napiszę raz jeszcze potrzebny i zrozumiały. Ale na etapie projektowania filtrów mylący z zbędny. Ktoś projektuje na podstawie wygładzonych wykresów łączonych podziały ?? Po wykonaniu filtracji Super - potrzebny i niekiedy wręcz konieczny aby sprawdzić :)
Dlaczego charka się wznosi na końcu pasma ??Last edited by Zap Projekt; 03.03.2015, 11:58.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Branża Zobacz postaA twoje nie zawierają sygnatury pokoju ?
Ja mam serdeczną prośbę. Jako jedyny użytkownik tutaj, masz powiedzmy (nie chcę absolutnie cię urazić) komorę bezechową własnej konstrukcji. Czy mógłbyś zrobić i pokazać dwa pomiary tego samego głośnika niskotonowego w polu bliski, i dalekim 1m na jednym wykresie plus do tego impulse response. Sam jestem ciekawy jak to będzie wyglądać, poza tym potwierdziłoby to zasadność takiego pomieszczenia. Zastanawiam się nad wygłuszeniem poddasza do pomiarów w ten sposób, koszty są niewielkie a efekt może być ciekawy. Jeśli jest to możliwe będę wdzięczny.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Branża Zobacz posta- Ja wiem że nie wierzysz bo teoria książkowa Ci na to nie pozwala
Skomentuj
-
Zamieszczone przez djrobo Zobacz postadjroboLast edited by Zap Projekt; 03.03.2015, 13:39.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postamasz powiedzmy (nie chcę absolutnie cię urazić) komorę bezechową własnej konstrukcji.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Branża Zobacz posta... ŻAL ...
Skomentuj
-
Kiedy 10 raz odpowiadam na to samo pytanie to nie świadczy dobrze o "Was" ...
Nigdy nigdzie nie napisałem że to komora bezechowa ... Jest to silnie wytłumione pomieszczenie do celów pomiarowych.
Pol-Audio ma podobne. Oni też niewiedzą że małe piramidki nie działają ??
https://www.youtube.com/watch?v=3e4SaWicu2k
Sugeruje już z tymi ciągłymi złośliwościami skończyć bo zachowujecie się jak Dzieci ...
NAW też niedawno pokazał coś nowego "Swojego " :)
https://www.naw.com.pl/index.php?news=show&news_id=62Last edited by Zap Projekt; 03.03.2015, 14:21.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Branża Zobacz postaPol-Audio ma podobne. Oni też niewiedzą że małe piramidki nie działają ??
https://www.youtube.com/watch?v=3e4SaWicu2kLast edited by mobias; 03.03.2015, 14:24.
Skomentuj
Skomentuj