Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pierwszy błąd jaki chyba można zrobić na starcie to robić to żeby komuś się podobać. Ja np czuję się bardziej zmęczony nic nie robiąc (np 2 - 3 dni) jak robiąc konkretny trening, tak dla własnego dobrego samopoczucia, a to że trochę przy tym żyły widać, trudno.

Chyba w teorii wielkiego podrywu padło kiedyś : dożylniśmy czasów kiedy to chore jest uważane za seksy (to o sylwetce sheldona)

Skomentuj

Nocne rozmowy w tłoku hehe wy do drzyzgi sie nadajecie :flapper: co wy tacy nie tolerancyjni :flapper:

Skomentuj

Mnie czasami zastanawia sytuacja z jakiego powodu, atrakcyjna kobieta jest z kompletnie nieprzystojnym gościem (delikatnie mówiąc) zwłaszcza jak się okazuje, że nie jest ani mądry, ani dobry, ani kasiasty.

Skomentuj

Może ma "dobre serce"

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
            Mnie czasami zastanawia sytuacja z jakiego powodu, atrakcyjna kobieta jest z kompletnie nieprzystojnym gościem (delikatnie mówiąc) zwłaszcza jak się okazuje, że nie jest ani mądry, ani dobry, ani kasiasty.
            Bo kobiety dostrzegaja w facetach takie rzeczy, jakich my sami w sobie nie dostrzegamy. Poza tym nie jest prawda, ze kobiety az tak bardzo zwracaja uwage na urode faceta. To jest wazne, ale napewno nie najwazniejsze. Liczy sie pierwsze wrazenie, ale nie zawsze musi ono byc zwiazane z uroda. Raczej z ogolna aparycja, ubraniem, czystoscia, elokwencja, humorem. To dosc skomplikowane, tylko kobiety sa w stanie to jakos zrozumiec :)

Skomentuj

:)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                Bo kobiety dostrzegaja w facetach takie rzeczy, jakich my sami w sobie nie dostrzegamy. Poza tym nie jest prawda, ze kobiety az tak bardzo zwracaja uwage na urode faceta. To jest wazne, ale napewno nie najwazniejsze. Liczy sie pierwsze wrazenie, ale nie zawsze musi ono byc zwiazane z uroda. Raczej z ogolna aparycja, ubraniem, czystoscia, elokwencja, humorem. To dosc skomplikowane, tylko kobiety sa w stanie to jakos zrozumiec :)
                Przede wszystkim: kobiety patrzą na cechy ktore sa zupełnie dla nas nieistotne w ocenie drugiego mężczyzny. Stad sie wszystko bierze i nie mozemy tego zrozumieć. Cos co nam kompletnie wisi u naszych najlepszych przyjaciół, dla nich jest kwestia śmierci lub zycia w spojrzeniu na faceta

Skomentuj

No tak, ja na tyłki kolegów nie patrzę

Skomentuj

Byłem w Castoramie po materiał na boczki wzmacniacza.
                    Koleś powiedział że ostatni raz tnie tak wąskie elementy (z racji przepisów BHP).
                    To taka zła informacja... a dobra, że cena za te formatki wyszła "okrągłą" :thumbup:

Skomentuj

Również dzisiaj zaliczyłem wycieczke do castoramy po materiał na stolik. Zdrowo się zdziwiłem jak zobaczyłem podwyżkę ceny płyty hdf 3mm, było 6,89zł a teraz 12,97zł za m2. Oklejanie hdf'em gratów już się powoli przestaje opłacać...

Skomentuj

Pewnie późno się obudziłem ale strona trochę wyładniała http://akustyk.com.pl/

Skomentuj

Ale zniknął asortyment vify i wavecora. Wiem, że AT ma obydwie marki, ale teraz ma już na nie monopol, a to mi się jakoś źle kojarzy.

Skomentuj

Ma monopol ale nie na własna prośbę
                            Ty tez mozesz sie stać dystrybutorem wavecora na Polskę
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                              Ma monopol ale nie na własna prośbę
                              Ty tez mozesz sie stać dystrybutorem wavecora na Polskę
                              Ale ja tu nie uderzam w AT bo tak jak mówisz to nie ich wina. Chodzi mi po prostu o to że dla klienta lepszą sytuacją jest jak kilka firm musi konkurować.
                              Hmm jakoś mnie nie ciągnie do bycia dystrybutorem

Skomentuj

Taka konkurencja, ze po at wszyscy musieli ceny skorygować :)
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Mam wódke ale nie mam soku. Co robić?

Skomentuj

Najlepiej mieć mocniejszy alkohol. W takim wypadku będziesz popijał ten mocniejszy wódką, ponieważ wódka smakuje wtedy jak woda.

Skomentuj

Nie mam :/
                                      Taliskera skończyłem wcześniej, a ide oglądać Top Gear, i drinka bym sie napił :/

smakowej też nie mam :/
                                      cholera :/

Skomentuj

Na Rudzie Śląskiej sklepów nocnych ni mo?

Skomentuj

Zainteresowanie Wavecorami bylo raczej male, do tego niewielki narzut i nikt tego nie chce u nas sprzedawac.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X