Kto kupił ode mnie w zeszłym roku ALX-y STX-a ? Bardzo proszę o kontakt na PW.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Przeglądam sobie co jakiś czas dział DIY na audiostereo, parę znajomych nicków widuję...
Panowie, podziwiam was za cierpliwość w dyskusjach, jak czytam niektóre wypowiedzi to aż mi się wierzyć nie chce. Ja juz dawno bym nie wytrzymał. Ciśnienie mi rośnie czytając te głupoty [emoji14]
Więcej nie marudzę.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postaTy się nie śmiej tylko składaj "Turbo Wygrzewacz Kondów Sygnałowych"...
Bo jakby takie cos zbudował, lutowanie pierwsza klasa i obudowa też, to by to ludzie kupili za kilkadziesiąt /kilkaset pln...
Z pełna wiara w skuteczność...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaWybuchają bo ktoś skrócił obudowę o 5cm :PAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
wszyscy czepiaja sie polskich glosnikow - "czy ktos mierzyl parametry?", "czy parametry sa zgodne z tym co podaje producent?" itp itd
dostalem w tygodniu do naprawy glosnik pionieera... nie wazne ze glosnik kiepski, ale chodzi o to ze tam NIC sie nie zgadzalo z tym co podaje producent w nocie katalogowej!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postakapelli ja się nie śmieje. To jest naprawdę złe. Nawet nie musiałbyś tego porządnie polutować. Wystarczyła by opinia jakiegoś znanego HiFi czasopisma, kilkanaście zadowolonych użytkowników z AS i ich opinie, i na pewno by to poszło za ładną sumę..
Polecam przejrzeć ofertę Audiofastu. Oni mają takich cudów za 500PLN i więcej do wyboru do koloru...
Mi by nawet do głowy nie przyszło żeby np. takie coś wymyślić...
http://www.musicdirect.com/p-12897-s...n-adapter.aspx
A ludzie z as i DIYowcy na 100% by to kupili, bo wsród nich też są ostre świry słuchające bezpieczników.
Zresztą o czym my tu rozmawiamy... skoro wątek o kablach zasilających jest od kilku lat non-stop na szczycie pierwszej strony zakładki HI-END...
to wiadomo że tacy ludzie kupią wszystko...Last edited by kapelli; 03.04.2015, 00:32.
Skomentuj
Skomentuj