Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kto kupił ode mnie w zeszłym roku ALX-y STX-a ? Bardzo proszę o kontakt na PW.

Skomentuj

Przeglądam sobie co jakiś czas dział DIY na audiostereo, parę znajomych nicków widuję...
      Panowie, podziwiam was za cierpliwość w dyskusjach, jak czytam niektóre wypowiedzi to aż mi się wierzyć nie chce. Ja juz dawno bym nie wytrzymał. Ciśnienie mi rośnie czytając te głupoty [emoji14]

Więcej nie marudzę.

Skomentuj

Ty się nie śmiej tylko składaj "Turbo Wygrzewacz Kondów Sygnałowych" ...
        http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez gavron04 Zobacz posta
          Ty się nie śmiej tylko składaj "Turbo Wygrzewacz Kondów Sygnałowych" ...
          Ty sie gavron nie śmiej...
          Bo jakby takie cos zbudował, lutowanie pierwsza klasa i obudowa też, to by to ludzie kupili za kilkadziesiąt /kilkaset pln...
          Z pełna wiara w skuteczność...

Skomentuj

Nie kuś

Skomentuj

Faktycznie złoty interes by można zrobić.. ale mi osobiście sumienie by nie pozwoliło :P

Skomentuj

kapelli ja się nie śmieje. To jest naprawdę złe. Nawet nie musiałbyś tego porządnie polutować. Wystarczyła by opinia jakiegoś znanego HiFi czasopisma, kilkanaście zadowolonych użytkowników z AS i ich opinie, i na pewno by to poszło za ładną sumę..
                http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Eh te jaja wielkanocne .
                  Wchodzę na program NG.
                  "Zabić Jezusa "
                  "Biblijne zagadki"
                  "Zabić Jezusa "
                  "Głowa Jana Chrzciciela"
                  "Niebezpieczne wyprawy apostołów"
                  "Jezus: historia chrześcijaństwa"
                  ...
                  "Zabić Jezusa"
                  itd.

Jak żyć ?

Skomentuj

Weź się za elektronikę a nie TV oglądasz :P

Skomentuj

Elektronika jest be

Znalazłem jednak coś dla siebie :
                      "Biblia diabła " :thumbsup:

Skomentuj

Ja bym bał się wysłać coś Ravenowi z elektroniki. Ostatnio wzmacniacze mu wybuchają :P
                        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Ostatnio to ja wszystko psuje :(

Wybuchają bo ktoś skrócił obudowę o 5cm :P

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                            Wybuchają bo ktoś skrócił obudowę o 5cm :P
                            To się nazywa optymalizacja kosztów :P
                            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

wszyscy czepiaja sie polskich glosnikow - "czy ktos mierzyl parametry?", "czy parametry sa zgodne z tym co podaje producent?" itp itd
                              dostalem w tygodniu do naprawy glosnik pionieera... nie wazne ze glosnik kiepski, ale chodzi o to ze tam NIC sie nie zgadzalo z tym co podaje producent w nocie katalogowej!

Skomentuj

Zamieszczone przez gavron04 Zobacz posta
                                kapelli ja się nie śmieje. To jest naprawdę złe. Nawet nie musiałbyś tego porządnie polutować. Wystarczyła by opinia jakiegoś znanego HiFi czasopisma, kilkanaście zadowolonych użytkowników z AS i ich opinie, i na pewno by to poszło za ładną sumę..
                                Wiem wiem, do tego zmierzałem.
                                Polecam przejrzeć ofertę Audiofastu. Oni mają takich cudów za 500PLN i więcej do wyboru do koloru...
                                Mi by nawet do głowy nie przyszło żeby np. takie coś wymyślić...
                                http://www.musicdirect.com/p-12897-s...n-adapter.aspx

A ludzie z as i DIYowcy na 100% by to kupili, bo wsród nich też są ostre świry słuchające bezpieczników.

Zresztą o czym my tu rozmawiamy... skoro wątek o kablach zasilających jest od kilku lat non-stop na szczycie pierwszej strony zakładki HI-END...
                                to wiadomo że tacy ludzie kupią wszystko...
                                Last edited by kapelli; 03.04.2015, 00:32.

Skomentuj

Panowie, na forum jest jakiś projekt z typu tych najtańszych ale dobrze zaprojektowanych?
                                  Chodzi np. o połączenie 17-SCX + PC.X.

Wiem że jest projekt ze "szklakiem", ale ten już jest za drogi.
                                  Z drugiej strony 14-SCX jest za mały.

- - - - - aktualizacja - - - - -

PS. wesołego jajka

Skomentuj

w moim temacie z 14 scx wrzucilem schemat z 17 scx
                                    ale czy jest to dobrze zaprojektowane?

Skomentuj

Gdyby dać jeszcze tę opcję:

To wydaje mi się że by było OK.

Skomentuj

ja bym raczej popracowal dalej nad polaczeniem glosnikow zeby wydobyc wiecej detali
                                        ale skoro tobie wykresy przeszkadzaja...
                                        nic nie stoi na przeszkodzie w zastosowaniu tego

Skomentuj

https://www.youtube.com/watch?v=jEdVLrsZ51E

Skomentuj

Czaruję...
                                          X