Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
    Tez miałem Skodę 105
    Fajne auto :) też miałem. Tył napęd, 4 biegi, kulki na fotelach i gałka skrzyni biegów to złoty samochodzik zalany żywicą
    http://img1.sprzedajemy.pl/540x405_g...rl-3475261.jpg

Skomentuj

Dokładnie taka sama miałem
      No poza tymi kulkami
      Dziadek kupił w 84r w grudniu za dolary
      A ja ja odprowadziłem na szrot :(
      Nie było podłogi juz i nie było z czego zrobic
      Tak bym miał ja dalej
      Była w kolorze jasnym niebieskim
      I miała tylko jednego właściciela
      Na tym autku uczyłem sie jeździć i duzo ze mną przeżyła

To było pierwsze auto gdzie z dziadkiem założyłem radio (angielskiego beckersa) konsole centralna z glosnikiem i antenę na prawym lusterku
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czyli popularny w mojej młodości "fortepian". Kiedyś taka Skoda to było coś.

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
          Zakres fotela niewystarcza?

Serio pytam.
          Niestety fotele są wyjątkowo do dupy, brak podtrzymania lędźwi, kręgosłup wygięty w "C" co skutkuje dość dużym bólem. Trzymanie to te fotele też dobrego nie mają:)

Skomentuj

A tak z ciekawości to co to za samochod?
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Dacia Duster Wszystko w tym samochodzie mi pasuje poza fotelami które są z dupy...

Skomentuj

Pojeździj trochę. Tyłek lubi się przyzwyczajać po czasie, przy zmianie samochodu czasem potrzeba trochę aby się przyzwyczaić.

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
                  Dacia Duster Wszystko w tym samochodzie mi pasuje poza fotelami które są z dupy...

Rozumiem, ze to za kare go dostałeś
                  Bo nie wierze, ze ktos jest w stanie będąc trzeźwym go kupic?
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Rozumiem, ze to za kare go dostałeś
                    Bo nie wierze, ze ktos jest w stanie będąc trzeźwym go kupic?
                    Zrobiłem tym autem już 65tyś i dla mnie to auto jest rewelacyjne, w mieście daje radę na autostradzie trochę głośne jednak jadac przepisowo jest ok i w tej klasie cenowej znakomite właściwości terenowe, nie jeden się już zdziwił... . Dziwią mnie uwagi tych co autem nie jeździli na dłużej i oczekują od auta za 70tyś komforty tego samego co w autach za ponad 100tyś... . I gdyby będę dostawał nowego też będę chciał Dustera... chyba ze popsują w nim możliwości terenowe. Skode Yeti, Qaskaja czy IX35 wciąga nosem w terenie sprawdzone "własnoręcznie":) Wszystko fajnie tylko ten fotel...

Marios na zmianę jeżdzę 4 autami(Dusterem, Toledo II, Paskiem B6 i Civic Type R)... Dacią najwięcej i nie chce mi się tyłek przyzwyczaić... mam wyjątkowo czuły i dobrze czuje się tylko w fotelach Toledo II
                    Last edited by dj_zibi; 12.06.2015, 23:24.

Skomentuj

Łukasz, jakie masz uwagi? Tak z ciekawości pytam, bo mój szwagier kupił jakiś czas temu Dustera. Ja nim nie jeździłem, więc ciężko mi powiedzieć cokolwiek - ale on jest zadowolony.
                      Last edited by dabyl; 12.06.2015, 23:29.

Skomentuj

Ja w B6 byłem zadowolony z fotela, miał pełne regulację ale i tak rzadko z nich korzystałem. Co do pozostałych nie wiem więc się nie wypowiadam.

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                          Jakie masz uwagi?
                          Mój szwagier kupił Dustera. Ja nim nie jeździłem, więc ciężko mi powiedzieć cokolwiek - ale on jest zadowolony.
                          Trzeba podejść do tego realnie jest to mix Renault i Nissana, zawias i napęd z Nissana, Silnik i osprzęt z Renault, ja jestem cholernie zadowolony mimo ze to służbówka przypisana do mnie.

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                            Łukasz, jakie masz uwagi? Tak z ciekawości pytam, bo mój szwagier kupił jakiś czas temu Dustera. Ja nim nie jeździłem, więc ciężko mi powiedzieć cokolwiek - ale on jest zadowolony.

Dla kogoś kto kupuje auto tylko z rozsądku to ok
                            Dla mnie to auto jest maxymalnie brzydkie
                            Nie podoba mi się jego wyglad zewnętrzny, plastyki i ergonomia wnetrza i to, ze siedzi sie jak na krześle
                            Silniki z Renault?... i co z tego
                            Jak 1.5dci w dacii ma 70 czy 80 ileś koni a w renaulcie od 105
                            Poza tym głośno w nim i blachy odzywają sie jak pusta puszka
                            Kolega ma juz drugiego wiec sie przyjrzałem i sprawdziłem co i jak

To auto dla mnie to poziom Tico z przed X lat
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

czy może ktoś wie jakiej firmy są głośniki w Hyundai ix35 ?
                              audiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
                              http://www.rane.com/note160.html
                              Amethyst Trinnov Audio

Skomentuj

Dacie to calkiem niezle autka. Porownywanie ich z Tico to dowod na niezbyt rozlegla wiedze motoryzacyjna :P

Skomentuj

Zawsze można wymienić chociażby przednie fotele na używane z jakiejś renówki albo nissana może akurat podpasują

- - - - - aktualizacja - - - - -

A ja ja odprowadziłem na szrot
                                  Nie było podłogi juz i nie było z czego zrobic
                                  Tak bym miał ja dalej
                                  Była w kolorze jasnym niebieskim
                                  I miała tylko jednego właściciela
                                  Na tym autku uczyłem sie jeździć i duzo ze mną przeżyła
                                  Ja miałem w kolorze jasno zielonym:) dokładnie taki:
                                  http://onlycarspictures.com/uploads/...da-105l-06.jpg
                                  U mnie sie posypały progi dobrze wspominam komfort zawieszenia w tym aucie, z tyłu wypasiona kanapa ala tapczan
                                  Brak zagłówków, pasy bez napinacza Był problem z przegrzewaniem się silnika jak się stało w korku.
                                  Też się uczyłem na niej jeździć

Skomentuj

Chciałbym mieć dustera.

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
                                      Chciałbym mieć dustera.
                                      To ja chyba jestem bardziej ambitny...

Skomentuj

Jak by mi dali za darmo lub bardzo tanio to też bym chciał :)

Skomentuj

Dla kogoś kto kupuje auto tylko z rozsądku to ok
                                          Dla mnie to auto jest maxymalnie brzydkie
                                          Nie podoba mi się jego wyglad zewnętrzny, plastyki i ergonomia wnetrza i to, ze siedzi sie jak na krześle
                                          Silniki z Renault?... i co z tego
                                          Jak 1.5dci w dacii ma 70 czy 80 ileś koni a w renaulcie od 105
                                          Poza tym głośno w nim i blachy odzywają sie jak pusta puszka
                                          Kolega ma juz drugiego wiec sie przyjrzałem i sprawdziłem co i jak

To auto dla mnie to poziom Tico z przed X lat
                                          lukasz ja myślę że jednak mało wiesz m daci. Mój silnik ma 110km. wszystko jest plastikowe ale nie trzeszczy wcale mocniej niż w nissanie, nic się nie psuje i jadę w naprawdę ciężkim terenie. mi osobiście przód tego auta bardzo się podoba, tył juz mniej. Ma całkiem spory bagażnik w porównaniu do Yeti. można dużo wymieniać ale przy tej cenie jak ktoś chce nowe to jest rewelacja.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X