Dokładnie taka sama miałem
No poza tymi kulkami
Dziadek kupił w 84r w grudniu za dolary
A ja ja odprowadziłem na szrot :(
Nie było podłogi juz i nie było z czego zrobic
Tak bym miał ja dalej
Była w kolorze jasnym niebieskim
I miała tylko jednego właściciela
Na tym autku uczyłem sie jeździć i duzo ze mną przeżyła
To było pierwsze auto gdzie z dziadkiem założyłem radio (angielskiego beckersa) konsole centralna z glosnikiem i antenę na prawym lusterku
Niestety fotele są wyjątkowo do dupy, brak podtrzymania lędźwi, kręgosłup wygięty w "C" co skutkuje dość dużym bólem. Trzymanie to te fotele też dobrego nie mają:)
Rozumiem, ze to za kare go dostałeś
Bo nie wierze, ze ktos jest w stanie będąc trzeźwym go kupic?
Zrobiłem tym autem już 65tyś i dla mnie to auto jest rewelacyjne, w mieście daje radę na autostradzie trochę głośne jednak jadac przepisowo jest ok i w tej klasie cenowej znakomite właściwości terenowe, nie jeden się już zdziwił... . Dziwią mnie uwagi tych co autem nie jeździli na dłużej i oczekują od auta za 70tyś komforty tego samego co w autach za ponad 100tyś... . I gdyby będę dostawał nowego też będę chciał Dustera... chyba ze popsują w nim możliwości terenowe. Skode Yeti, Qaskaja czy IX35 wciąga nosem w terenie sprawdzone "własnoręcznie":) Wszystko fajnie tylko ten fotel...
Marios na zmianę jeżdzę 4 autami(Dusterem, Toledo II, Paskiem B6 i Civic Type R)... Dacią najwięcej i nie chce mi się tyłek przyzwyczaić... mam wyjątkowo czuły i dobrze czuje się tylko w fotelach Toledo II
Łukasz, jakie masz uwagi? Tak z ciekawości pytam, bo mój szwagier kupił jakiś czas temu Dustera. Ja nim nie jeździłem, więc ciężko mi powiedzieć cokolwiek - ale on jest zadowolony.
Jakie masz uwagi?
Mój szwagier kupił Dustera. Ja nim nie jeździłem, więc ciężko mi powiedzieć cokolwiek - ale on jest zadowolony.
Trzeba podejść do tego realnie jest to mix Renault i Nissana, zawias i napęd z Nissana, Silnik i osprzęt z Renault, ja jestem cholernie zadowolony mimo ze to służbówka przypisana do mnie.
Łukasz, jakie masz uwagi? Tak z ciekawości pytam, bo mój szwagier kupił jakiś czas temu Dustera. Ja nim nie jeździłem, więc ciężko mi powiedzieć cokolwiek - ale on jest zadowolony.
Dla kogoś kto kupuje auto tylko z rozsądku to ok
Dla mnie to auto jest maxymalnie brzydkie
Nie podoba mi się jego wyglad zewnętrzny, plastyki i ergonomia wnetrza i to, ze siedzi sie jak na krześle
Silniki z Renault?... i co z tego
Jak 1.5dci w dacii ma 70 czy 80 ileś koni a w renaulcie od 105
Poza tym głośno w nim i blachy odzywają sie jak pusta puszka
Kolega ma juz drugiego wiec sie przyjrzałem i sprawdziłem co i jak
czy może ktoś wie jakiej firmy są głośniki w Hyundai ix35 ?
audiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
http://www.rane.com/note160.html
Amethyst Trinnov Audio
A ja ja odprowadziłem na szrot
Nie było podłogi juz i nie było z czego zrobic
Tak bym miał ja dalej
Była w kolorze jasnym niebieskim
I miała tylko jednego właściciela
Na tym autku uczyłem sie jeździć i duzo ze mną przeżyła
Ja miałem w kolorze jasno zielonym:) dokładnie taki: http://onlycarspictures.com/uploads/...da-105l-06.jpg
U mnie sie posypały progi dobrze wspominam komfort zawieszenia w tym aucie, z tyłu wypasiona kanapa ala tapczan
Brak zagłówków, pasy bez napinacza Był problem z przegrzewaniem się silnika jak się stało w korku.
Też się uczyłem na niej jeździć
Dla kogoś kto kupuje auto tylko z rozsądku to ok
Dla mnie to auto jest maxymalnie brzydkie
Nie podoba mi się jego wyglad zewnętrzny, plastyki i ergonomia wnetrza i to, ze siedzi sie jak na krześle
Silniki z Renault?... i co z tego
Jak 1.5dci w dacii ma 70 czy 80 ileś koni a w renaulcie od 105
Poza tym głośno w nim i blachy odzywają sie jak pusta puszka
Kolega ma juz drugiego wiec sie przyjrzałem i sprawdziłem co i jak
To auto dla mnie to poziom Tico z przed X lat
lukasz ja myślę że jednak mało wiesz m daci. Mój silnik ma 110km. wszystko jest plastikowe ale nie trzeszczy wcale mocniej niż w nissanie, nic się nie psuje i jadę w naprawdę ciężkim terenie. mi osobiście przód tego auta bardzo się podoba, tył juz mniej. Ma całkiem spory bagażnik w porównaniu do Yeti. można dużo wymieniać ale przy tej cenie jak ktoś chce nowe to jest rewelacja.
Skomentuj