Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dla ciekawskich: http://www.focus.pl/przyroda/30-czer...-sekunde-12652

Niby smieszne, ale wiele urzadzen jest podatnych i sie moze zawiesic

Skomentuj

Nowe satori o dziwnym rozmiarze (średnica kosza 187 mm) oficjalnie na stronie http://www.sbacoustics.com/index.php...tori-mw19p-81/
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Ciekaw jestem, czy zjedza illuminatora
        Wersja 6,5 byla gorsza na basie ze wzgledu na xmax oraz SD, jezeli poziom srednicy bedzie utrzymany, bedziemy mieli nowego lidera wsrod 7" glosnikow

Skomentuj

Hmmm, dwa takie satori, plus tpl 150 i mamy kozaka.

Skomentuj

Mi średnica z dużego Satori nie podeszła. Małego 4R.będę nie długo miał, porównam sobie z moim Accutonem. Ciekawe jak będzie ze średnicą w największym Satori...
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

pharoh chyba specjalnie dałeś ogłoszenie na AS żebym nie wziął od ciebie drugiej parki satori

Skomentuj

gra !

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                  pharoh chyba specjalnie dałeś ogłoszenie na AS żebym nie wziął od ciebie drugiej parki satori
                  tymczasowo wstrzymuje sprzedaz :P, niemniej jest zarezerwowany.

Skomentuj

Co jest z tym małym satori ? nie zdążyłem go posłuchać nad morzem (nie mówiąc o zakupie) a już go nie ma w AT

Skomentuj

Nie tyle co już go nie ma co mieli jedną parę.

Skomentuj

Zamieszczone przez pharoh Zobacz posta
                        tymczasowo wstrzymuje sprzedaz :P, niemniej jest zarezerwowany.
                        Jak się rozmyśli to może wezmę :)
                        Mam jeszcze taki temat czy rzeczywiście nie lepiej by było zamienić albo kupić jednak 4om :)

Skomentuj

Mam jeszcze taki temat czy rzeczywiście nie lepiej by było zamienić albo kupić jednak 4om
                          A na co chcesz zamieniać? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                            Dla ciekawskich: http://www.focus.pl/przyroda/30-czer...-sekunde-12652

Niby smieszne, ale wiele urzadzen jest podatnych i sie moze zawiesic
                            Wszystko dlatego, że część systemów komputerowych nie zniosła godziny w formacie 23:59:60.
                            Ciekawe jak miałby to wpłynąć na czas Uniksowy, gorsze będzie Unix Millennium.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                              A na co chcesz zamieniać?
                              A żebym ja to do końca wiedział co chce :P
                              Drugi tiw mi się marzy :)

Skomentuj

Drugi tiw mi się marzy
                                Coś o tym wiem :P

Skomentuj

A żebym ja to do końca wiedział co chce :P
                                  Drugi tiw mi się marzy :)
                                  panowie czy ten TIW 200 XS - 8 Ohm jest naprawdę taki dobry?

Skomentuj

Ma plusy i minusy. Podstawowy minus to głośność. Jest po prostu cichy (84dB), dlatego u mnie będą dwa.
                                    Za to potrafi zejść nisko, trudno skończyć go mechanicznie (bardzo duży xmax) no i potrafi grać w obudowie zamkniętej. Przy tym daje się go zastosować w 3-way :)

Skomentuj

a jak brzmieniowo porównasz go do l22 które mam a ty znasz

Skomentuj

Dużo zależy od aplikacji jednego i drugiego. Więc trudno coś porównywać. Na pewno schodzi niżej, jest bardziej zróżnicowany, nie jest tak twardy jak L22 i mechanicznie można wycisnąć z niego sporo więcej, czyli nie kończy się tak szybko.

Skomentuj

Moją aplikację znasz:cool:, ewentualną przyszłą poznasz. Pytam tylko co mógłbym zyskać i czy jest sens wchodzić w te przetworniki, nie zależy mi na niższym zejściu (w obecnych kolumnach port BR mam zatkany gąbką) ale na precyzji i szybkości basu. Specjalnie głośno też nie słucham więc wytrzymałości mechanicznej chyba większej nie potrzebuję.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X