Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Michagm Zobacz posta
    Trochę wyobraźni:
    Na swoim koncie milion konstrukcji których nikt nie widział. Suma wynosi "Pałac Kultury i Nauki w Warszawie". To jak wpakujesz milion konstrukcji do domu ? Chyba wielkie schronisko pod Pustynią Nevadą i nikt nie widział ale zmieściło.
    Wyobraźni?
    Wyobraźnie to ja mam, za to ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      powoly tego co piszesz nie da sie zrozumiec!
      Ty nie lepiej :) "powoly"

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
      Wyobraźnie to ja mam, za to ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem
      Pisać również

Skomentuj

Nie na temat...
        Panowie, sytuacja z kolegą jest taka trochę "dziwna" (mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi) i nie wiem czy na miejscu jest naskakiwanie na niego, bo przecież krzywdy nikomu nie robi. Pamiętacie cina z Audiohobby?

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
          Nie na temat...
          Panowie, sytuacja z kolegą jest taka trochę "dziwna" (mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi) i nie wiem czy na miejscu jest naskakiwanie na niego, bo przecież krzywdy nikomu nie robi. Pamiętacie cina z Audiohobby?
          Ależ oczywiście możemy o czymś nie wiedzieć. Ale nie zmienia to faktu że Michagm powinien zmienić styl swoich ,,oceno-wypowiedzi''. Dopiero co przyszedł, a już ludziom błędy wytyka. Niech pokaże co zrobił z audio w swoim życiu to może i podejście do niego się zmieni.

Skomentuj

Ja nie jestem w temacie.. Dobry jesteś dabyl używasz tagu offtopic w spam poście

Skomentuj

Zmiana:
              8szt. > 6szt. SC10N
              2szt. sprzedane
              Jestem zwolennikiem Wzmacniaczy i Amplitunerów Analogowych albo Analogowo-Cyfrowych.
              Jestem przeciwnikiem Wzmacniaczy i Amplitunerów Cyfrowych.
              My Amplituner - Sherwood RV-7050R

Skomentuj

Zamieszczone przez Michagm Zobacz posta
                Zmiana:
                8szt. > 6szt. SC10N
                2szt. sprzedane
                A to co?

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                  Ty nie lepiej "powoly"
                  poprawione
                  ale zrozumiales przeslanie

Skomentuj

Zamieszczone przez Artmag Zobacz posta
                    A to co?
                    Kpina z regulaminu forum, tak samo jak na elektrodzie.

Skomentuj

Nie na temat...
                      True/Masz racje
                      Jestem zwolennikiem Wzmacniaczy i Amplitunerów Analogowych albo Analogowo-Cyfrowych.
                      Jestem przeciwnikiem Wzmacniaczy i Amplitunerów Cyfrowych.
                      My Amplituner - Sherwood RV-7050R

Skomentuj

Walka z wiatrakami, trzeba po prostu nie zwracać uwagi

Skomentuj

Przytakiwać i się uśmiechać.

Skomentuj

Nie na temat...
                            Cin, to na koniec nawet tutaj się przeniósł , ale jego schematy również tutaj nie zdobyły uznania.

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                              Cin, to na koniec nawet tutaj się przeniósł , ale jego schematy również tutaj nie zdobyły uznania.
                              kto to jest ?

Skomentuj

Michagm może i ma jakąś wiedzę, ale głowa wysiadła od nadmiaru tej wiedzy. Takie przypadki też znam. Nieżyjący już konstruktor komputera Mazovia też tak miał. Znam też człowieka co zaliczył studia ale głowa ucierpiała i na psychotropowych jedzie. Takie życie. A wypowiedzi Cin157 można poczytać na Audiohobby lub pod nickiem 78Marek Audiostereo. Poza tym wypowiedzi są zbieżne ich chaosem. Dotyczą tylko różnych tematów.

Skomentuj

I jak tu nie lubic vintydzu? :)

Skomentuj

Twoje :) ? Bo widzę znajome kolumienki :) Męczysz dalej tego alcone ?

Skomentuj

Taaa. Czekaja na swoja kolej, bardzo fajne glosniczki na sredniotonowe.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                        Taaa. Czekaja na swoja kolej, bardzo fajne glosniczki na sredniotonowe.
                                        Bardzo ładny ten Fisher ten stary sprzęt miał ładne, ciepłe oświetlenie a nie teraz walą te niebieskie ledy..
                                        Jednak nie takie złe te Alcone :) ?. Tylko kurde szkoda że taki kosz bo z frezem ciężko.

Skomentuj

A po co frezowac? Jest ladnie bez frezowania :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X