Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ktoś z was zna lub ma trafko Zatra TS8/3/666
    Potrzebuje informacji jak to podłączyć. Wiem że ma 2x10V,ale nie mam pojęcia gdzie jakie uzwojenia. Jeszcze mam rozlutowane mostki na górze....
    Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

Panowie czy Dynaudio MW15/75 będzie dobrym głośnikiem na niskie do kolumn 3way (2 na stronę) lub do jakiegoś 2,5way lub MTM. Priorytetem jest wąska konstrukcja.
      Mam okazję tanio kupić dwie pary i jutro jak się uda to pojadę oglądnąć.
      Czy będzie dla nich konkurencja do jakiś 270zł za sztukę?
      Last edited by sylvek; 29.08.2016, 21:51.

Skomentuj

panowie, czy Wy tez macie takie "zboczenie zawodowe" ze wszedzie widzicie rzeczy zwiazane z audio?
        ja tu widze calkiem praktyczne rozpraszacze na sciany

ten hex jest roznej grubosci. jakby go jeszcze bardziej zroznicowac to bylby idealny dla naszych zastosowan

Skomentuj

:) fajna oferta http://wolsztyn.pup.info.pl/Oferty-p...m/StPr-16-1427

Skomentuj

Bez wykształcenia ale angielski i niemiecki

Skomentuj

Aaaa.. Bo to praca w Polsce dla imigrantów z UK i Niemiec

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                ja tu widze calkiem praktyczne rozpraszacze na sciany
                Rozpraszacz 10-20khz? :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                  Rozpraszacz 10-20khz? [emoji14]
                  Oj tam czepiasz się ;-)

Skomentuj

Rozpraszacz 10-20khz? :P
                    bez przesady - duzo nizej. na wokale pewnie juz siega
                    dlatego mnie to zainteresowalo bo roznice sa duze!

ale fakt, basu to to nie poprawi

Skomentuj

Paweł, weź do ręki symulator ustrojów QRD i zobacz jak wysokie muszą być słupki aby rozpraszać średnicę.
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                        Paweł, weź do ręki symulator ustrojów QRD i zobacz jak wysokie muszą być słupki aby rozpraszać średnicę.
                        Juz nie chcialem sie czepiac :P

Skomentuj

Prędzej poszedł bym w "ustroje", a raczej wystrój, taki jaki mają w Mcdonalds na suficie :)
                          Kiedyś wrzucałem takie zdjęcie gdzie ktoś miał takie coś na ścianie za kolumnami i fajnie wyglądało.

Skomentuj

Na szybko - jak może sie nazywać opakowanie/butelka z dziubkiem jak ma tubka sylikonu.
                            Kupiłem wiadro kleju i szukam rzeczy, gdzie mogę to przelać i z łatwością aplikować. Ktoś coś?
                            marcinsywala.pl
                            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

wyciskacz do mas

Skomentuj

Jaki klej?
                                Może butelka po ludwiku? Może kup jakiś mały wikol/klej polimerowy i użyj butelki?

Skomentuj

A musisz od razu wszystko przelać? Ja używam butelki po zuzytych klejach.

Jesli masz na mysli klej bialy, to ja uzywam 4 butelek. Dwie duze po kleju pattexa, bo maja duze dziury i dwie mniejsze butelki po kleibericie 303, bo maja dlugie, cienkie lejki i w pewnych sytuacjach lepiej nimi manipulowac. To co sie nie zmiesci w butelkach, zostaje we wiadrze. Nie musisz od razu wszystkiego rozlac, bez obaw. Nie zepsuje sie i nie zaschnie jak pudelko jest czyste na brzegu i dobrze zamkniety dekiel.
                                  Last edited by Pogromca mitow; 02.09.2016, 14:52.

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                                    Na szybko - jak może sie nazywać opakowanie/butelka z dziubkiem jak ma tubka sylikonu.
                                    Kupiłem wiadro kleju i szukam rzeczy, gdzie mogę to przelać i z łatwością aplikować. Ktoś coś?
                                    Z powodzeniem używałem takich pojemników, nie wiem czy da się to kupić osobno, ale nawet jak jest ze zaschniętego silikonu, to łatwo odzyskać wypychając tłok sprężonym powietrzem.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                                      Jaki klej?
                                      Może butelka po ludwiku? Może kup jakiś mały wikol/klej polimerowy i użyj butelki?
                                      Dobre dobre, nie pomyślałem o tym

A musisz od razu wszystko przelać? Ja używam butelki po zuzytych klejach.
                                      Właśnie przypadkowo wyrzuciłem...
                                      marcinsywala.pl
                                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Ja wlewam do opakowań po ketchupie :)

Skomentuj

Warto obejrzec http://noizz.pl/rozrywka/dlaczego-ka...k-samo/k5jnrzh

Skomentuj

Czaruję...
                                          X