Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamam walcowe wkrety jakbys chcial
sciagalem z chin
Skomentuj
-
https://pl.aliexpress.com/item/100pc...608.0.0.2GYCiH
te sa bardzo ladne
https://pl.aliexpress.com/item/100pc...608.0.0.2GYCiH
a te wygladaja juz nieco gorzej. wygladaja jakby zaczely rdzewiec i odpadala od nich ta czarna "farba" :/
Skomentuj
-
Szkoda tylko że nie dali niższego cięcia, np. 30Hz, jak również bardziej stromego filtru.
No i nie widzę przycisku do podbicia tych 40Hz.
Plus jest taki że ma wejście wysokopoziomowe.
Minusem (moim zdaniem) tańszych paneli do suba jest taki, że filtracja jest taka sobie.
Wolał bym mieć w tej samej cenie wzmacniacz o 100W słabszy a lepszą filtrację, wspomniane już niższe cięcie, bardziej stromy filtr, najlepiej z regulacją, subsonic, regulacja fazy 360*, regulacja podbicia danej częstotliwości.
No ale chyba się tak nie da w tej cenie, nie wiem, nie jestem elektronikiem.
Skomentuj
-
Kojarzycie Michała Karmowskiego?
Dorwał gościa co na niego w necie pisał między innymi takie rzeczy:
http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142...VBDroDPNN6.jpg
Chciał bym widzieć reakcję tego gościa jak go Karmowski dorwał.
Zapewne od ojca dostał porządny łomot, niech się cieszy że nie od Pana Michała, bo jak by go trzepnął to by w locie chmury osikał.
Ktoś w komentarzach napisał że lepiej by go wzięli do kopania rowów... no nie wiem czy kopanie rowów jest gorsze od pracy w hospicjum.
Bardzo dobrze Pan Michał postąpił, nauczy się gówniarz szacunku i zapamięta to na całe życie (o ile zmądrzeje).
Skomentuj
-
I słusznie, dorwał gnoja i go ukarał. Jest przykład i ostrzeżenie dla innych jak to może się skończyć. Z drugiej strony mam nadzieję, że sam Karmowski wyciągnie z tego wnioski bo moim zdaniem zbyt upubliczniał swoje życie jak i życie swojej rodziny. Przez pewien czas miałem polajkowany jego profil na fejsie i to po prostu była masakra, on bez przerwy wrzucał coś, a to gotuje a to gdzieś idzie itp itd. Takie reality show sobie zrobił. Musiałem usunąć lajka bo mnie to nie obchodziło, liczyłem na bardziej merytoryczny kontent, a nie mieć codziennie dzień z życia Karmowskiego i jego rodziny. Swoim zachowaniem był po prostu łatwym celem dla hejtera. Z drugiej strony co by tam n ie wrzucał na fb nikt nie powinien wykorzystywać tego w taki sposób jak ten gówniarz.
Skomentuj
-
Oby tak było, że dostanie nauczke, bo nie raz się okazuje że takie coś tylko podsyca hejtowanie, dosrywanie itd będzie chciał się zemsty za to że go złapał. Patrzac na wyraz jego twarzy smiem twierdzić że nieźle młodego musiało skręcać.
No ale sama inicjatywa i ukaranie jak najbardziej na plus, czegoś takiego chyba jeszcze nie było.Last edited by dragon; 22.12.2016, 11:26.
Skomentuj
-
Zależy, od człowieka, jeden się pewnie złamie drugi nie.
Ja po kilkutygodniowej wizycie na jednej umieralni służby zdrowia, jako pacjent ^^ widząc trupa na początku jakoś tak się nieswojo czułem, pod koniec pobytu byłem tak oswojony z tym jak ludzie konają, że w sumie zrozumiałem pielęgniarki które do pacjentów podchodziły jak do schabu w mięsnym.
Jedyne co tak jakoś bardziej przeszkadzało to jęki, oraz jedzenie, poza tym całkiem spoko, na pewno warto było się przewinąć przez takie środowisko i zobaczyć trochę z tej ciemniejszej strony.
Skomentuj
-
chyba jeden podejdzie do tego emocjonalnie a drugi nie, moim zdaniem
Zamieszczone przez Marcin V Zobacz postapielęgniarki które do pacjentów podchodziły jak do schabu w mięsnym.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPanowie, gdzie kupię:
Tylko łeb walcowy, nie kulisty.
Skomentuj
Skomentuj