Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
    Password: audipad.com
    Bajera.
    Skąd wiedziałeś?
    To gdzieś było napisane?

Panowie, no to teraz poproszę soundtrack z filmu "Battleship"

Edit: właśnie ściągam z tej samej stronki :)
    Last edited by marian; 25.10.2016, 15:23.

Skomentuj

http://audipad.com/soundtrack/battle...-lossless-flac

- - - - - aktualizacja - - - - -

Spóźniłem się
      Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Na dobrych stronach zawsze jest napisane. Przeważnie pod opisem.

Skomentuj

Marian, jutro zapuka do Ciebie policja

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
            Marian, jutro zapuka do Ciebie policja
            O ja, i nie pojadę na AudioShow :blushing:

Skomentuj

Panowie, kto z projektujących płytki, mógłby mi przerobić pliki pho na gbr ?

Skomentuj

Panowie, czy frezarką ręczną jestem w stanie wyciąć rowek (przelotowy, po całej grubości) w stali ? Stal zwykła czarna, grubość 4-5mm. Oczywiście przy użyciu frezu do stali. Na pierwszy rzut oka w naszych frezarkach są zbyt duże obroty. Próbował ktoś ?

Alternatywnie mogę zrobić to szlifierką kątową ale precyzja średnia. Laser / plazma raczej odpadają, za małe zlecenie, za dużo z tym było by zachodu.

Skomentuj

Możesz przyłożyć kątownik stalowy, złapać ściskami i wtedy prowadzisz tarcze, szlifierkę przy kątowniku

Skomentuj

frezowalem stal przypadkiem - wkrety w subach
                    obawiam sie ze mocno by rzucalo nasza frezarka podczas takiego frezowania :/

ale ostatnio robilem szablonik do szlifierki katowej i ladnie rowno cialem blaszki!

szablon wygladal tak:
                    kawalek deski i do niej przykrecona szlifierka (w srubke na raczke)
                    szlifierka zblokowana zeby nie obracala sie ba boki
                    do deski od spodu dokrecony/doklejony kolejny kawalek deski jako prowadnica rownolegla do tarczy.
                    calosc porusza sie slizgowo po powierzchni blaszki

w taki sposob cialem blache na rowne idealne paski

Skomentuj

No pamiętam, pisałeś gdzieś że frezem globusa niezauważalnie wyciąłeś wkręty czarne zdaje się.

OK, trzeba będzie pokombinować z kątówką. Masz może Pawle jakąś fotkę\inspirację tego JIG'a ?

Skomentuj

nie. w pracy to robilem

ale zasada jest taka, zeby z katowki zrobic cos a'la pilarke reczna

Skomentuj

Najnowszy zakup
                          Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Panowie, nie wiecie co to za falowód? jakiej firmy i gdzie taki dostać ?

Tak mi monacora przypomina ale pewności nie mam
                            Last edited by gucio.; 29.10.2016, 22:04.

Skomentuj

Monacor raczej.

Skomentuj

Myślę zrobić takie połączenie jak na zdjęciu ale 2x ER18 w 2.5dr

Skomentuj

http://www.tb-speaker.com/products/list/38

za duzo internetow! dziwny pan ze stocka na stronie TB! :lol:

Skomentuj

Do kupienia w Auchan. Jak to mówi Paweł, głośnie granie dla dresiarza

Skomentuj

a wiesz ze przechodzilem ostatnio obok tego?

ile to kosztuje?

Skomentuj

Tam jest cena, chyba 1599 zł ale nie wiem czy za całą "paletę" czy jedną sztukę

Skomentuj

Widziałem... jak to zobaczyłem to pomyślałem sobie "do czego to doszło...".
                                          Będąc niedoświadczonym nastolatkiem nie mając dostępu do internetu, pewnie bym się tym jarał, ale teraz... tragedia.

Ostatnie wieże do głośnego grania robione z sensem, to były wieże pokroju Sony HCD-XB800AV i jej starsze modele takie jak Sony LBT XB66.
                                          JVC też próbowało zrobić coś podobnego, np. HX-Z3R.
                                          Potem niektórzy poszli w jakość a inni w ilość głośników na froncie.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X