Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sony CDP-557ESD
    Last edited by Bumpalump; 02.11.2016, 13:05.
    Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Solidny sprzęt :thumbup:

Skomentuj

Napisałem na grupie "porady nagłośnieniowe" na FB, że Tonsile (kolumny, te z membraną bierną) to jazgot i żeby gość sprzedał póki są w dobrym stanie...

Zgadnijcie co się stało

Skomentuj

Wywalili z grupy. Mnie tez kiedys wywalili z grupy Tonsila, za krytykowanie brzmienia altusa czy cos tam.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
            Panowie, kto z projektujących płytki, mógłby mi przerobić pliki pho na gbr ?
            A te pliki czymś się rzeczywiście różnią oprócz rozszerzenia? Oprócz Altium Designer w Kicad można by chyba przekonwertować,
            jeżeli jest sens w ogóle. W GerbView można otworzyć *.PHO, wyeksportować do Pcbnew i z Pcbnew zapisać jako gbr.

Skomentuj

Tylko i aż rozszerzenie :) Nie miałem żadnego przy sobie programu, ale już ogarnąłem

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                Wywalili z grupy.
                Nieee...
                Nawtykali mi że jestem głuchy
                Jakiś koleś wszedł na mój profil i zobaczył kolumny DIY, napisał że uwierzyłem w swoją nadludzką moc budowania kolumn i że wierzę w to że grają lepiej niż Tonsile projektowane przez inżynierów
                Próbowałem tłumaczyć że Tonsile technicznie to przeszłość, ale się nie udało... jestem głuchy i muszę się podpierać pomiarami, a tylko głusi tak robią (to ich słowa)

Skomentuj

Tonsilowcy to bardzo zamkniete srodowisko, wiekszosc to osoby z bardzo slaba wiedza na temat akustyki. Trzeba z nimi gadac bardzo delikatnie :)

Skomentuj

Marian spoko są ludzie i ludziska niektórym nie wmówisz że białe to białe a czarne to czarne , dla takich to kwestia wiary a nie słuchu.

Skomentuj

Mówi się że basistę słychać dopiero gdy przestanie grać...

...a absorbery gdy się je zdejmie ze ściany

Absorbery zapakowane na AS

Skomentuj

Idzie gdzieś dostać takie kątowniki do obudowy jak te z moduschop tylko taniej?

http://www.modushop.pl/471,komplet-u...m-3br400-.html

Skomentuj

zrob sam z 4 katownikow!

Skomentuj

A co myślicie o tym http://allegro.pl/wzmacniacz-lampowy...593610960.html (Wzmacniacz lampowy Unitra Edward - Warszawa)

Skomentuj

O nie!!!Ten wzmacniacz jest kiepski.Za te pieniazki mozna kupic coś zdecydowanie lepszego.Nie polecam....
                              http://allegro.pl/unitra-phonograph-...612000204.html
                              To samo znacznie tansze i tez gra słabo.....
                              Last edited by roman763; 17.11.2016, 22:40.

Skomentuj

Nie było mnie dłuższy czas, czy ktoś wie co się stało z głośnikami Usher? wycofali się z produkcji głośników, wycofali się z rynku w Europie, polscy dystrybutorzy już Ushera nie sprzedają? Zaciekawiło mnie to, tymbardziej że wydawało się iż były dość popularne.

Skomentuj

dobre pytanie. zapytach kolege z akkusa (charles? czy jako on tam mial)

wiem tylko tyle "nowych dostaw nie bedzie" i koniec!

Skomentuj

MP3 vs FLAC
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Serwis Accuphase DP-80L

Skomentuj

Serwis Sony TA-E80ES

- - - - - aktualizacja - - - - -

Serwis Denon POA-6600

Skomentuj

Serwis Accuphase C-280

Skomentuj

Czaruję...
                                          X