Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wie ktoś może jak ma się sytuacja z gołym STM32F103, da się wgrać soft przy pomocy wbudowanego bootloadera?
    Chciałem zrobić programator na bazie tej kostki, ale nie mam jej czym zaprogramować, programatorka z Chin nie chce mi się zamawiać, bo po zaprogramowaniu tego scalaka nie będzie już potrzebny.

Skomentuj

Nie wiem czy mogę tu zapytać - zamawiał ktoś z parts express? Czy trzeba płacić jakieś cło?

Skomentuj

Panowie nie wiedzialem gdzie to zamiescic. Na massdropie jest do kupienia dac nuforce Dac80 za 299$ + przesylka u nas po>3k zl. Sam bym kupil ale hajs sie nie zgadza :( moze ktos z Was skorzysta

Skomentuj

Zamieszczone przez ampli Zobacz posta
          Wie ktoś może jak ma się sytuacja z gołym STM32F103, da się wgrać soft przy pomocy wbudowanego bootloadera?
          Sam tak nie robię, ale znajomy mówił że on często programuje te procesory po porcie szeregowym używając wewnętrznego bootloadera.
          Potrzeba wtedy tylko jakiejś przejściówki na RS232 3.3V, piny BOOT odpowiednio ustawione i RESET na jakiś przycisk wyprowadzony.

http://www.scienceprog.com/flashing-...ded-bootloader
          https://www.youtube.com/watch?v=G_RF0a0hrak

Skomentuj

Dzięki, chciałem się upewnić, czy to na pewno działa.

Skomentuj

Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Czy ktoś miał do czynienia z projektem SEAS-a FROY mk3 na dwóch w15.
                Chciałem zbudować taką kolumnę aby zobaczyć jak to gra ale jest tam dziwnie mała buda dosyć wysoko strojona.
                Ewentualnie jaką budę zastosować, mnie się wydaje że koło 20L było by ok.
                Co wy na to

Skomentuj

Czy ktoś mial w rekach lub jeszcze lepiej sluchal daytonow serii dc? Jak wypadaja na tle stx gdn 14scx z pcx? W usa cena jest praktycznie ta sama za komplet. Dorobilem sie w końcu biura i trzeba zamontowac cos grajacego ale malego :) dokladanie do rs mija sie z celem bo to 150% wiekszy budzet (80 vs 190usd). Narazie jest zestaw creative ale kluje w uszy nie da sie sluchac. Trzeba cos zlozyc powiedzmy do 500zl za glosniki nie wieksze niż 10l po glowie chodzi projekt 1way na TB

Skomentuj

Zobacz Microbe se. Nawet fajnie to plumka.

Skomentuj

Tylko microbe uzywa daytona rs125 a ja już cale kino na daytonach buduje i nie chciałbym kopiowac głośnika centralnego (rs125 + rs28a) :) mysle też na vifa pl14 ze ss ale budżet byłoby trzeba rozciagnac do ok 1400 za przetworniki

Skomentuj

Czy takie połączenie mogę zastosować?

Skomentuj

Co ma zasilać ta herezja? ^^

Skomentuj

Czyli się nie da!
                            Mam trafo 33-0- 33V i chciałem zasilić na próbę wzmacniacz. Jak dam obydwa 33V na mostek to będę miał 45V a potrzebuję max 35V.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Nie potrzebuje napięcia symetrycznego na nim . Tylko +/- 15-35V

Skomentuj

Pomysl na rozpuszczenie vikolu? Do zdarcia hdf naklejony na front kolumny. Hdf zszedl warstwa vikolu zostala :/

Skomentuj

Opalarka.

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
                                  Pomysl na rozpuszczenie vikolu? Do zdarcia hdf naklejony na front kolumny. Hdf zszedl warstwa vikolu zostala :/
                                  Szlifierka taśmowa "rozpuści" vikol

Skomentuj

Gdzie mogę znaleźć schemat do tego cuda? Dostałem to do naprawy i jakiś draft bebechów by się przydał.

Manta Multimedia V5 Vacuum Tube

Skomentuj

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
                                      Szlifierka taśmowa "rozpuści" vikol
                                      Wiem ze tasmowka pojdzie ale jej brak i do 1 roboty szkoda kupowac ale jak bedzie trzeba to kupie to był jedyny moj pomysl ale sprawdze jeszcze opalarke

Skomentuj

Taki pomysł mi przychodzi, położyć na to folię aluminiową i spróbować żelazkiem.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez sylvek Zobacz posta
                                        Czy takie połączenie mogę zastosować?
                                        W jakim celu?

Skomentuj

w celu uzyskania napięcia +/- 12-35V, z tego trafa.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X