Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Może z tego zrobisz jakiegoś subika,tylko bez filtra do suba to lipa będzie.
    http://allegro.pl/glosnik-sony-easte...333806447.html (Głośnik SONY Eastech 16,5cm(16) 100W 6ohm PROMOCJA)

Skomentuj

Mam jakies pojedyncze glosniki z wymiarow 16-20cm. Chetnie sie czegos pozbede...

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
        Poziom watku powala... Mam wrazenie ze jest w zlym dziale.
        Czepiasz się szczegółów
        Zamieszczone przez lukiel84 Zobacz posta
        Może z tego zrobisz jakiegoś subika,tylko bez filtra do suba to lipa będzie.
        http://allegro.pl/glosnik-sony-easte...333806447.html (Głośnik SONY Eastech 16,5cm(16) 100W 6ohm PROMOCJA)
        Filtr będzie :) Podoba mi się :) Ma dużą skuteczność, Fs 39Hz...
        Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
        Mam jakies pojedyncze glosniki z wymiarow 16-20cm. Chetnie sie czegos pozbede...
        Jakieś konkrety ? Może priv ? :)

Przy okazji :)
        To także swego rodzaju eksperyment :) Nie nauczę się wszystkiego siedząc przed kompem i czytając artykuły :)
        Będzie grało jak kupa - spoko trudno nie stracę dużo kasy :)
        Last edited by mati_323; 02.01.2017, 18:31.

Skomentuj

Zamieszczone przez mati_323 Zobacz posta
          Ma dużą skuteczność
          A przy jakiej częstotliwości taka skuteczność? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
            A przy jakiej częstotliwości taka skuteczność? :)
            Hehehhe dobra nie znam się :P
            Garaż jest mały :)

Skomentuj

Kup sobie kolego jakiś gotowy zestaw 2.1 Może jakieś Creative z seri T6100 można upolować od 50zł-100zł,wyjdzie ci najtaniej a do garażu na pewno starczy.

A jak nie to 2 małe kolumny-jakieś monitorki,bądź Wieżę z 2 kolumnami.

Bo budowanie jakiegoś suba na słabym głośniku mija się z celem.

Skomentuj

Zamieszczone przez serw.electro Zobacz posta
                Kup sobie kolego jakiś gotowy zestaw 2.1 Może jakieś Creative z seri T6100 można upolować od 50zł-100zł,wyjdzie ci najtaniej a do garażu na pewno starczy.

A jak nie to 2 małe kolumny-jakieś monitorki,bądź Wieżę z 2 kolumnami.

Bo budowanie jakiegoś suba na słabym głośniku mija się z celem.
                +1.
                Sam jak zaczynałem to "rzeźbiłem w g*wnie", jakieś śmieszne układy na TDA, małe głośniczki, obudowy prawie że ze śmieci... nie warto. Absolutnie.
                Bardzo fajnie, że chcesz się czegoś nauczyć, bo to bardzo ważne w DIY, ale myślę, że lepiej by było coś ciekawszego zbudować.

Skomentuj

Po prostu mam zasilanie i filtr. Mam też te satelitki od kina domowego.
                  Nie chcę nic kupować gotowego.
                  Zobaczę co pogromca mitów zaoferuję :)
                  Ogólnie z Waszą opinią się zgodzę, że lepsze będą małe kolumienki stereo czy zestaw 2.1, no ale jak mam kilka satelitek od zestawu 5.1 to chcę je wykorzystać :)

Skomentuj

Kup/wylicytuj suba pasywnego z jakiegoś kina domowego i zrób z niego aktywny sub.

Skomentuj

https://www.olx.pl/oferta/subwoofer-...tml#36d862b9e7
                      Ale cholerka mam ochotę coś pomajstrować

Skomentuj

Pomaluj, oklej, przykręć jakieś kolce czy coś...

Skomentuj

Czepiacie się po prostu chciałem spróbować zrobić małego suba i tyle.

Skomentuj

Zamieszczone przez mati_323 Zobacz posta
                            Jakieś konkrety ? Może priv ?
                            Jak jestes zainteresowany, to pisz na priv. Musialbym wygrzebac glosniki i zrobic zdjecia.

Skomentuj

Sklepy z częściami elektronicznymi.
                              Szukając przez google nie znalazłem nic "świeżego" o tym gdzie warto się zaopatrywać więc zapytam tu.
                              Jakie polecacie sklepy/hurtownie online z częściami elektonicznymi
                              tme - mają chyba wszystko co mieć można ale przy zakupach detalicznych (pierwszy próg cenowy) nie jest tanio

gdzie jeszcze robicie zakupy?
                              Last edited by Szczery81; 05.01.2017, 07:50.

Skomentuj

Się na elce podziało

marcinsywala.pl
                                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Prawie jak Stonoga

Skomentuj

Poziom filmiku średni, ale trochę racji gość ma, czasem nawet bym coś*chciał pomóc w wątku, ale zwykle jak sobie pomyślę o "betonie moderatorskim" to mi się odechciewa.
                                    Może modzi jak policja mają mieć jakąś tam normę wyrobioną, w Rzeszowie trochę tak jest że cały miesiąc nie widzę radiowozu, nagle wysyp, 5 zanim dojdę do pracy (nie wiem czy to jakaś metoda, ale od lat ten sam schemat). W pracy się śmiejemy że miesięczną normę trzeba wyrobić ^^

Skomentuj

Hahaha :)

U nas w Bydzi POPEK zagra na Wośpie
                                      Dali informację dopiero przed chwilą, pewnie po to aby nie zjechało się do Bydzi dużo bydła.

Skomentuj

WLM widać nie rezygnuje z tego papierowego tweetera, to chyba ten sam co w la scali.
                                        http://wlm-audio.com/produkte/basic-...lla-stand.html

Skomentuj

O fuujjj...

Skomentuj

Czaruję...