Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panowie w lidlu reklamuja stacje lutowniczą cyfrową.
    Warte swojej ceny? Miał ktoś styczność?
    Może sterowanie ma ok i da się lepszą kolbę podłączyć?

Skomentuj

Całkiem ciekawe dopóki nie przyjdzie zmienić grotu albo co gorsza grzałki...

Skomentuj

Ogarnąłem problem z pomiarami. Charakterystyki wyglądają względnie. Jedynie dołek przy odwrotnie podłączonym tweet jest skromny. Działanie filtrów jest dobre, charakterystyka wypadkowa równa.
        Pozostaje mi jedynie sprawdzić czy CD player czasami nie tnie góry lub interkonekt. Jednak to mało prawdopodobne bo na słuchawkach też by wyciął.

Skomentuj

Ma ktoś pomysł czy/jak na tradycyjnej tokarce pójdzie dorobić taki korek?
          http://sklep.techkar.pl/Img.ashx?Id=7159

Generalnie wydaje się to bezproblemowe, aczkolwiek bez frezarko-tokarki nie mam pomysłu jak zrobić uchwyt na klucz, jedyne co mi przychodzi do głowy, to zastosowanie pręta sześciokątnego o rozmiarze największej średnicy.

Odpada niestety łeb na imbus, gdyż ze samego korka ma powstać redukcja z gwintem wewnętrznym.
          Last edited by ampli; 29.10.2017, 12:15.

Skomentuj

Nie wystrugasz ręcznie?
            Walec z gwintem wytoczysz bez problemu.
            Sześciokąt w mosiądzu zrobisz ręcznie szybciej niż znajdziesz frezarke.
            Last edited by Adzik94; 29.10.2017, 12:40.

Skomentuj

Chcę to zlecić, a poza tokarką nie wiem czy znajomy tam jeszcze coś ma.

Tzn nie mam pewności czy to będzie mosiądz, zależy co tam się trafi do przetoczenia, ze stalą to już trudniejsza sytuacja, no chyba że wyszlifować prowizoryczny kwadrat.
              Last edited by ampli; 29.10.2017, 12:43.

Skomentuj

https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

Panowie, potrzebny dobry, darmowy, łatwy w obsłudze program (na windowsa XP) do zgrywania muzyki z płyt CD na FLAKI.

Ktoś coś? :)

Skomentuj

Foobar2000

Skomentuj

Fobarem można to zrobić?
                      Mógłbyś napisać w jaki sposób?
                      Mam Foobara 2000 v1.3.8

Skomentuj

Exact Audio Copy

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                          Fobarem można to zrobić?
                          Mam Foobara 2000 v1.3.8
                          Wtyczki trzeba doinstalować ze strony foobar'a.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                            Fobarem można to zrobić?
                            Foobar ma wbudowany konwerter, z tego korzystasz. Potrzebuje tylko doinstalowania rozszerzen dla danego pilku. Na tubie znajdziesz filmiki dokladnej obslugi, ale to proscizna.

Skomentuj

do flac nic nie trzeba dociągać, obsługuje to bez pluginów

Skomentuj

Pewnie tak, korzystalem kiedys z jakies wersji i tej opcji nie bylo. Tym lepiej. Do mp3 napewno trzeba dopinac kodek lame.

Skomentuj

PPM>convert. jak czegoś brakuje to tylko pobierasz odpowiedni kodek

Skomentuj

Pany!!!

Potrzbuje jedną sztuke ALX bo jednemu młodzieńcowi wpadł w oko i jak wiadomo to je amelinum tego nie wyciągniesz :lol: wiec jak ktoś by miał to chętnie przygarne, jeśli nie niestety bede musiał kupić nowy...
                                    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
                                      jak wiadomo to je amelinum tego nie wyciągniesz
                                      Nooo, coś wiem na ten temat :unsure:

W moich "Wilsonach" jedna kopułka niestety została wgnieciona.
                                      Gość przyjechał po kolumny, ostreczowaliśmy je, zapakowaliśmy na auto tak aby nic się z nimi nie stało... niestety, po rozpakowaniu już na miejscu okazało się, że druga kopułka też nie przeżyła.
                                      Delikatna rzecz.

Skomentuj

Juz pomijam fakt "degradacji" dzwieku ale to są głosniki dziewczyny, wiec walory estetyczne odgrywaja wiekszą role! if you know what I mean!
                                        DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Mam pytanie do użytkowników Speaker Workshopa. Odpalał ktoś może na Windowsie 10 , działa ? Noszę się z zamiarem wymiany kompa na nowy bo stary ma prawie 10 lat i się zastanawiam czy nie będę mieć problemów ze starym oprogramowaniem. Od biedy można porzeźbić i zainstalować win 7 na nowym sprzęcie bo AMD wypuściło sterowniki pod ten system. Intel to już zupełnie olał ludzi i chyba od 7 generacji procesorów core już tylko na win 8/10.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X