Pogadaj z Pteteryczem, ostatnio jego OB wyjechały ode mnie ze strojenia do niego, do grodu Kraka.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez pataus Zobacz postaOd kilku dni nie działa forum na Tapatalku.
TT wróci wraz z nowym skryptem za jakiś czas https://diyaudio.pl/showthread.php/1...ian-itp/page90Last edited by KAPRINT; 14.02.2021, 11:14.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Ariel616 Zobacz postaDzięki! Zgadaliśmy się z Pteteryczem to może coś z tego będzie 😉
LuSzTi, a Ty co myślisz o odgrodach? Słyszałeś dużo różnych konstrukcji, więc uchyl rąbka tajemnicy...Warte zachodu? Swego czasu działałeś coś z hw1800 i beyma.
P.s. mam teściów w Łodzi, więc jeśli coś masz... To wiesz 😁
Moja odgroda to temat rzeka i to w zasadzie dosłownie, piwnica, w której stała została zalana i z drewna za dużo nie zostało. Ogrom pracy poszło w piach....i jakoś nie mam weny kontynuować tego projektu.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
Odgroda Pteterycza ma swoje plusy i minusy. Mi akurat Sonido się tak sobie podoba a i zastosowana wysokotonówka w mojej ocenie jest taka sobie. Ale ja po prostu jestem spaczony innym typem grania.
Moja odgroda to temat rzeka i to w zasadzie dosłownie, piwnica, w której stała została zalana i z drewna za dużo nie zostało. Ogrom pracy poszło w piach....i jakoś nie mam weny kontynuować tego projektu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamoze konwerter hdmi arc?
niedrogie i male
kupilem lata temu i nawet nie podlaczylem
Dało by się wtedy ogarnąć temat audio wzmacniaczem stereo nawet starszym, bez pilota.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
Możesz podłączyć i sprawdzić czy da się regulować glośność na wyjściu analogowym z tego konwertera.
Dało by się wtedy ogarnąć temat audio wzmacniaczem stereo nawet starszym, bez pilota.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPanowie, pytam o zestaw soundbar + sub.
Jeśli wiecie który jest dobry w cenie do 2kzł. to proszę pisać.
nie moga byc monitory?
electrino M100 + S200 pasuja idealnie w tym budziecie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
Możesz podłączyć i sprawdzić czy da się regulować glośność na wyjściu analogowym z tego konwertera.
po wybraniu hdmi arc on + zmiana ustawien w opcjach glosnikow tv (wlacz, wylacz i jakis easylink) dziala
ale jak regulujesz w tv glosnosc to nagle pasek stanu glosnosci zniknal :/
- 1 lubię
Skomentuj
-
Kupiłem takie coś.
https://allegro.pl/oferta/tiancai-ko...ZjUyNGJlNWE%3D
Zdam relację z działania.
Skomentuj
Skomentuj