Przesyłka za 8zł, to nie dużo.
Myślałem że same organizery wyrwę gdzieś taniej
W sumie zastanawiam się ile mi będzie potrzeba.
Na razie wszystkie elementy mam w workach, więc wszystko jest skompresowane.
Jak zacznę segregować po komorach, to może się okazać że jeden worek rezystorów wchodzi w 2 organizery :p
Czy ja wiem...
I tak w jednej komorze będzie kilka wartości, od do, więc cały organizer będzie zapełniony.
Po za tym, takiej samej wielkości organizery łatwiej przechowywać.
Tak z moich doświadczeń z tanimi pudłami: zostają po nich siniaki na stopach jak się cholerstwo otwiera/rozpada w najmniej oczekiwanym momencie. Lepiej połazic po sklepach i pomacać własnoręcznie, bo cena ani wygląd nie gwarantują niczego. Z jednej strony kupiłem skrzynki na narzędzia za 60zł czy jakoś tak i wywaliłem, z drugiej kupiłem tej samej wielkości za 25 i jest super.. A tak zwykle to jeśli pudełko się gnie, to i zaczep nie trzyma i wszystko ląduje w detalu na podłodze.
Witam serdecznie.
Jako laik pozwolę sobie zadać pytanie w zakresie wzmacniacza. Kupiłem Marantza PM6006. Czytałem pozytywne opinie o tym wzmacniaczu. Jednak jak przywiozłem go do domu, podłączyłem do altusów 150 - czar prysł. Moja stara wieża sony grała może i lepiej. Dół taki sobie, potrafi zagrać, ale werble w muzyce ????? pukanie, jak w karton. Czy to wina wzmacniacza ? Proszę o podpowiedź, czy może altusy są nie za bardzo do wzmacniacza.
Pozdrawiam
Witam serdecznie.
Jako laik pozwolę sobie zadać pytanie w zakresie wzmacniacza. Kupiłem Marantza PM6006. Czytałem pozytywne opinie o tym wzmacniaczu. Jednak jak przywiozłem go do domu, podłączyłem do altusów 150 - czar prysł. Moja stara wieża sony grała może i lepiej. Dół taki sobie, potrafi zagrać, ale werble w muzyce ????? pukanie, jak w karton. Czy to wina wzmacniacza ? Proszę o podpowiedź, czy może altusy są nie za bardzo do wzmacniacza.
Pozdrawiam
Żartujesz czy poważnie o tych Altusach?
Altusy są ogólnie "nie za bardzo" do czegokolwiek.
Czy to wina wzmacniacza ? Proszę o podpowiedź, czy może altusy są nie za bardzo do wzmacniacza.
Altusy to porażka, nie ma wzmacniacza który by wydobył z nich cokolwiek pozytywnego.
Ps. szwagier, który daje takie prezenty to prawdziwy skarb :biggrin:
Kupiłem Marantza PM6006. Czytałem pozytywne opinie o tym wzmacniaczu. Jednak jak przywiozłem go do domu, podłączyłem do altusów 150 - czar prysł. Moja stara wieża sony grała może i lepiej. Dół taki sobie, potrafi zagrać, ale werble w muzyce ????? pukanie, jak w karton. Czy to wina wzmacniacza ?
Niestety, Altusy to nie są kolumny do słuchania muzyki na co dzień... słuchając ich można sobie co jedynie wypaczyć gust dźwiękowy.
W połączeniu z Marantzem, który to ma dość płaski dźwięk, może faktycznie brakować pewnych częstotliwości, co może skutkować kiepskim dźwiękiem.
Skomentuj