Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wyszedł bym sobie na rower,zazwyczaj wtedy kac mi przechodzi,ale tak wieje że jest to jakieś nieporozumienie...

Skomentuj

Pogoda dziś ogólnie nie sprzyja wychodzeniu.

Skomentuj

U mnie jest pięknie,od rana słońce i parę chmurek na niebie... ale kurde ten wiatr :/

Skomentuj

a u mnie wprost przeciwnie - piekna sloneczna pogoda
          jak sie siedzi/stoi na sloncu to jest super. szkoda ze jak zawieje robi sie zimniej

ja na rower nie wychodze - odpoczywam dzisiaj a pozniej pomiary

Skomentuj

Mnie jeszcze ciągnie na narty. Może w przyszłym tygodniu... Ale prognoza nie sprzyja: http://foreca.pl/Poland/Krakow :(
            marcinsywala.pl
            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Hermes, gdzie najczęściej jeździsz? Mam jeszcze niedosyt, nowe narty testowałem tylko 2 dni :( Jakiś przedłużony weekend chętnie bym w górach spędził...
              Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Przeważnie Lubomierz jak jade z Krk. Jak jestem u Babci w beskidzie żywieckim, to Pilsko i przygraniczne stoki jak Rachowiec itp.
                Na Słowacji czasem na Wielkiej Raczy
                marcinsywala.pl
                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Z Krakowa to wszędzie masz "rzut beretem" - super! Jenak Lubomierz to w cholerę daleko

Skomentuj

Jest troszkę kilometrów, ale wyciąg super. Mógłby być troszkę dłuższy, ale stromizną nadrabia
                    marcinsywala.pl

Skomentuj

Jaką gradacją papieru ścieracie fornir że tak Wam ładnie wychodzi ?

Skomentuj

zalezy od forniru
                        na jednych wystarczy 80, na innych trzeba skonczyc nawet na 320-400
                        zazwyczaj wystarczy 80 -> 120-150

Skomentuj

a gdzie nabyłeś taki klocek z papierem ? widziałem na zdjęciach taki czerwony masz ?

Skomentuj

Zawsze kończę 220, zaczynam wysoko, przeważnie 150. Między szlif lakieru 360-400 ale stosuję papier na gąbce, jest bardzo delikatny. Tego typu:

Skomentuj

No tak, ale jak się przyklei fornir to zostaje trochę, i na zdjęciach Pawła widzę że ma klocek polerski - o to pytam. 150 jak bym olchę tarł to pewnie z 2h bym to robił

Skomentuj

Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
                                a gdzie nabyłeś taki klocek z papierem ? widziałem na zdjęciach taki czerwony masz ?
                                w sklepie ogolnobudowlanym. to jest przeznaczone go szlifowania gladzi gipsowych

Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
                                150 jak bym olchę tarł to pewnie z 2h bym to robił
                                olcha jest o tyle wredna ze bardzo gesta i niestety musisz zakonczyc papierem 240-360 i to trac bardzo delikatnie!
                                zaczynam zawsze 80, przy jatobie nawet musialem 60
                                80, potem 120-150 i koncze 220-240 lub nawet jeszcze wyzej

Skomentuj

http://www.castorama.pl/katalog-prod...-x-210-mm.html
                                  takie coś ?

czy
                                  http://www.castorama.pl/katalog-prod...5-x-23-cm.html

Skomentuj

http://allegro.pl/listing/listing.ph...ka+oscylacyjna
                                    Trzeba uważać, ale jak się ogarnie temat to fornir szlifuje się moment.
                                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

odpada ze względu na brak pomieszczenia w którym mógłbym to robić :)

Skomentuj

Czyli normalnie szlifować też nie możesz? Podpinasz odkurzacz i po temacie.
                                        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

http://allegro.pl/szlifierka-polerka...067357511.html ?
                                          normalnie szlifować to 3min zamiatania...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X