Witajcie
Chciałem zakupić jakieś auto i szukam i szukam na tym necie, żeby coś fajnego znaleźć.
Moje oczekiwania:
3 drzwi
ponad 100 KM
klimatyzacja
ABS
poduszki
elektryczne okna i lusterka z podgrzewaniem
raczej diesel
halogeny
jak będzie ESP to dobrze ale nie jest wymagane
Raczej zależy mi na momencie obrotowym i przyspieszeniu.
Tak do 20 tyś bym chciał się zmieścić z wymianą rozrządu, filtrów i oleju. Rocznik powyżej 2000 rok. Zależy mi na fajnym wyglądzie raczej niż na kredensie w stylu Fabia.
Myślałem nad:
Peugeot 206 1.6 HDI 110 KM
Audi A3 1.9 TDI 110KM
Podobają mi się jeszcze Honda Civic i Opel Corsa D ale to samo auto 23-25 tyś.
Co jeszcze fajnego można popatrzeć. Odpadają wszystkie 5 drzwiowe i auta poniżej 100KM i silnika 1.6 w benzynie.
Patrzyłem także na Seat Ibiza 130KM ale to pompo-wtryski to odpada. I Alfa romeo 147 ale to wszyscy mówią, że śmieć. Forda raczej nie bo gnije. Fajna jeszcze jest Opel Astra G Coupe ale przeraża mnie spalanie 10L. A mam ciężką nogę. Toyota Celica fajna ale przy mojej nodze to chyba z 13 by paliła.
Chciałem zakupić jakieś auto i szukam i szukam na tym necie, żeby coś fajnego znaleźć.
Moje oczekiwania:
3 drzwi
ponad 100 KM
klimatyzacja
ABS
poduszki
elektryczne okna i lusterka z podgrzewaniem
raczej diesel
halogeny
jak będzie ESP to dobrze ale nie jest wymagane
Raczej zależy mi na momencie obrotowym i przyspieszeniu.
Tak do 20 tyś bym chciał się zmieścić z wymianą rozrządu, filtrów i oleju. Rocznik powyżej 2000 rok. Zależy mi na fajnym wyglądzie raczej niż na kredensie w stylu Fabia.
Myślałem nad:
Peugeot 206 1.6 HDI 110 KM
Audi A3 1.9 TDI 110KM
Podobają mi się jeszcze Honda Civic i Opel Corsa D ale to samo auto 23-25 tyś.
Co jeszcze fajnego można popatrzeć. Odpadają wszystkie 5 drzwiowe i auta poniżej 100KM i silnika 1.6 w benzynie.
Patrzyłem także na Seat Ibiza 130KM ale to pompo-wtryski to odpada. I Alfa romeo 147 ale to wszyscy mówią, że śmieć. Forda raczej nie bo gnije. Fajna jeszcze jest Opel Astra G Coupe ale przeraża mnie spalanie 10L. A mam ciężką nogę. Toyota Celica fajna ale przy mojej nodze to chyba z 13 by paliła.
Skomentuj