Wesolych Swiat i głośnego sylwka. :]
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
No za pare dni swieta:)
Collapse
X
-
tez wam wszystki ziomki z naszego skromnego forum zycze wszystkiego co najlepsze, zdecydowanie wikszej toleracji, coraz lepszych konstrukcji :)
dalex1, cienka ta nagrywareczke sobie wybrales, trzeba bylo sobie wybrac jakiegos NEC-a albo PIONEER-a, LITEON to juz nie to co cd-rw, nagrywarki dvd LITEON-a sa bardzo awaryjne,
Budzik, Kevinkowi sie pogorszylo, niedawno wyladowal w poprawczaku,
Skomentuj
-
no tak sie sklada ze NEC i PIONEER tez maja 2 lata gwarancji :) to jest pierwsze,
a drugie to ze chyba kazdy woli miec caly czas nagrywarke w domu a nie latac z nia co miesiac do serwisu i czekac po 14dni na rozpatrzenie, a po skonczeniu gwarancji juz jak sie zwali to koniec :(
tak tylko chcialem uswiadomic, wiem cos o tym bo mam stycznosc z tymi nagrywareczkami, pozdro :)
Skomentuj
-
Nienawidze swiat bo atmosfera wbrew deklaracji nie jest taka jak byc powinna. Wspolczesne swieta to komercha,nerwowka i ogolnie zawracanie du... A to powinien byc czas milosci, zrozumienia, zadumy, radosci, spokoju.
Mam nagrywarke LiteOn i nie mam z nia klopotow. Nawet BIOS ladowalem od nowszego modelu ktory podobno dodaje pare funkcji (nie mialem czasu sprawdzic czy prawda) Napewno poprawil jakosc nagrywania (wedlug testow "syntetycznych")
Pozdro
Dexter
Skomentuj
Skomentuj