Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

No za pare dni swieta:)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wesolych Swiat i głośnego sylwka. :]

Skomentuj

tez wam wszystki ziomki z naszego skromnego forum zycze wszystkiego co najlepsze, zdecydowanie wikszej toleracji, coraz lepszych konstrukcji :)

dalex1, cienka ta nagrywareczke sobie wybrales, trzeba bylo sobie wybrac jakiegos NEC-a albo PIONEER-a, LITEON to juz nie to co cd-rw, nagrywarki dvd LITEON-a sa bardzo awaryjne,

Budzik, Kevinkowi sie pogorszylo, niedawno wyladowal w poprawczaku,

Skomentuj

No i ja sie dołącze zycze Wam wszystkiego co byscie sobie zażyczyli no i zycze udanego niepamietanego mocno huczacego sylwestra a na nastepny dzien zeby nikt z Was nie pamietal co robil w dzien wczesniej :) Pozdrawiam.

Skomentuj

Życzę Wam DIYaudio przyjaciele,
          by pod choinką było prezentów wiele.
          By w paczce z Waszym imieniem
          znalazł się głośnik z potężnym brzmieniem.
          By w Waszych sercach muzyka grała
          z coraz to niższym basem dudniała.

Wesołych Świąt
          i szampańskiej zabawy w Noc Sylwestrową

Skomentuj

JA również z ogromnym entuzjazmem oczekuję na święta Będzie fajnie fajnie fajnie Wesołych Świąt życzę wam rodzinko z Diyaudio a Dexterowi najweselszych Pozdro pozdro pozdro

Skomentuj

No oki wiem ze sa awaryje ale ona ma 2 lata gwarancji!

Skomentuj

no tak sie sklada ze NEC i PIONEER tez maja 2 lata gwarancji :) to jest pierwsze,

a drugie to ze chyba kazdy woli miec caly czas nagrywarke w domu a nie latac z nia co miesiac do serwisu i czekac po 14dni na rozpatrzenie, a po skonczeniu gwarancji juz jak sie zwali to koniec :(

tak tylko chcialem uswiadomic, wiem cos o tym bo mam stycznosc z tymi nagrywareczkami, pozdro :)

Skomentuj

Nienawidze swiat bo atmosfera wbrew deklaracji nie jest taka jak byc powinna. Wspolczesne swieta to komercha,nerwowka i ogolnie zawracanie du... A to powinien byc czas milosci, zrozumienia, zadumy, radosci, spokoju.

Mam nagrywarke LiteOn i nie mam z nia klopotow. Nawet BIOS ladowalem od nowszego modelu ktory podobno dodaje pare funkcji (nie mialem czasu sprawdzic czy prawda) Napewno poprawil jakosc nagrywania (wedlug testow "syntetycznych")
                  Pozdro
                  Dexter

Skomentuj

Ja tam lubie święta i życzę wszystkim, wszystkiego naj naj naj:)

Skomentuj

i ja sie dolacze

Wszyskiego Najlepszego wielkich i ciężkich paczek pod choinka oraz glosnego Sylwka :)

Skomentuj

Moze i swieta ale deszcz pada:(

Skomentuj

Dziękuję Wam.
                          Życzę Wam i Waszym Rodzinkom Wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Przede wszystkim Zdrowia i Świetnych Prezentów.
                          Piotr01

Skomentuj

Wesołych Świąt , Merry Christmas , Frohe Weihnachten

Skomentuj

Czaruję...
                            X