Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wszystko o EURO 2012

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To jak Panowie dzisiejszy mecz widzicie ? Myślicie, że Grecja będzie w stanie postawić Niemcom poprzeczkę tak, żeby poczuli trochę niepewności i musieli się napocić ? Przyznam, że chciałbym aby tak było, bo wczorajszy ćwierćfinał mnie rozczarował, ale z drugiej strony Niemcy mają na tyle silną i solidną drużynę, że chyba przejadą po Grekach jak walec :(

Skomentuj

Nie jestem za Niemcami, ale nie daję za dużych szans Grekom... Niemcy rokują na mistrzów...

Skomentuj

Pomimo tego, że nie pałam sympatią do Niemców to muszę przyznać, że po pierwszej połowie zrobili na mnie ogromne wrażenie. Wymienność pozycji, ułożenie gry a co najważniejsze każdy piłkarz wie co ma robić jest niesamowite. Nie wiem czy zwracacie uwagę na poruszanie się zawodników po boisku, ale zaimponowała mi sytuacja z końca I połowy. W środku piłkę miał chyba Khedira, Klose cofał się na "klepę" a w tym samym momencie Schurrle sprintem zapierdzielał na jego miejsce, piłki nie dostał ale takie dublowanie pozycji napastnika jest zabójcze, wcześniej dzięki takiej akcji Reus był prawie sam na sam. Ehh żeby u nas trenerzy zwracali uwagę młodym na takie rzeczy :(

Skomentuj

Czaruję...
        X