Ja lubię w kobietach tą niby-nieprzewidywalność - dzięki temu życie z Nimi nabiera barw i smaku.
Kobiety, w większości przypadków, da się zrozumieć!... ba - nie są bardziej skomplikowane niż mężczyźni. Trzeba z Nimi dużo przebywać, poznać ich potrzeby,styl pojmowania wielu spraw i wszystko wszystko inne... a wtedy nie taki diabeł straszny jak go malują (dużo by tu o tym mówić). Wtedy nie będziesz musiał domyślać się co kobieta ma na myśli - będziesz poprostu wiedział czego tak naprawdę chce! Będziesz wiedział czego Ona chce zanim cokolwiek zdąży powiedzieć. Wiek tutaj też ma dużo do powiedzenia - młodziutkie dziewczyny (żeby nie powiedzieć - nastoletnie smarkule) same nie wiedzą czego chcą... niektórym z wiekiem to przechodzi, innym nie.
no............szkoda że niewiele jest takich co bez chodzenia...............
tylko tak dla niezobowiązujecej przyjemości.........poznałbym kilka takich .......:)
Wiecie panowie jesteśmy innej płci i nam też trudno jest czasami was zrozumieć.Pomimo tego faktu nikt nie umieszczam na forum topiku o tym czemu nie ma porozumienia między osobnikami róźnej płci.Poza tym uważam ,że tekst o ruchaniu to już troche przesada,bo pomimo ,że jest tu większość meżczyzn nie powinno dochodzić do obrażania kobiet.
Problem nie tkwi w tym ,że my niby same niewiem co robimy,tylko w tym ,że żyjemy w różnych światach i mamy różne potrzeby.Jeżeli kobiety akceptują to,że chcecie se podłubać w samochodzie czy też pooglądać mecz,bo to jest dla was przyjemne,czemu wy nawet nie próbujecie zrozumieć ich potrzeb tylko się z nich naśmiewacie.
agusia a daj mi rade co ze mną jest ze kolesie narzekajaze ze mnad osklepu to jak z baba bo musze wszystko obejrzeć zastanowicsie 3 razy itp :P ... poznałem fajną kobite ale jakoś mnie nie "jara" a jest i ładna i mądra i leci na mnie wiec ja sam siebie nierozumiem ... czy jestem pedałem??!! qrfa chyba nie ! :[[[[
nigdy w zycium jak widze niektóre ryje na foru mto mi sie niedorbze robi a co dopiero na golasa pozatym bez obrazy dla osób co dały tu ftki, to nie o nich mowa
Skomentuj