Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rozumiecxie kobiety

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kobiety nie sa poto zeby je rozumiec tylko poto zeby je kochac !
    A temu kto zrozumie kobiety stawiam litra dziennie do konca zycia

Skomentuj

Ja lubię w kobietach tą niby-nieprzewidywalność - dzięki temu życie z Nimi nabiera barw i smaku.

Kobiety, w większości przypadków, da się zrozumieć!... ba - nie są bardziej skomplikowane niż mężczyźni. Trzeba z Nimi dużo przebywać, poznać ich potrzeby,styl pojmowania wielu spraw i wszystko wszystko inne... a wtedy nie taki diabeł straszny jak go malują (dużo by tu o tym mówić). Wtedy nie będziesz musiał domyślać się co kobieta ma na myśli - będziesz poprostu wiedział czego tak naprawdę chce! Będziesz wiedział czego Ona chce zanim cokolwiek zdąży powiedzieć. Wiek tutaj też ma dużo do powiedzenia - młodziutkie dziewczyny (żeby nie powiedzieć - nastoletnie smarkule) same nie wiedzą czego chcą... niektórym z wiekiem to przechodzi, innym nie.

Na razie tyle....

Skomentuj

jak chcesz wiedzieć o czym myśli kobieta musisz pomyśleć o tym o czym na pewno byś nie pomyślał :)

Skomentuj

np.
          ruchasz sie czy trzeba s tobą chodzic?:P

Skomentuj

ciezko kobity zrozumiec

ruchasz sie czy trzeba s tobą chodzic?:P
            no............szkoda że niewiele jest takich co bez chodzenia...............
            tylko tak dla niezobowiązujecej przyjemości.........poznałbym kilka takich .......:)

Skomentuj

Wiecie panowie jesteśmy innej płci i nam też trudno jest czasami was zrozumieć.Pomimo tego faktu nikt nie umieszczam na forum topiku o tym czemu nie ma porozumienia między osobnikami róźnej płci.Poza tym uważam ,że tekst o ruchaniu to już troche przesada,bo pomimo ,że jest tu większość meżczyzn nie powinno dochodzić do obrażania kobiet.

Problem nie tkwi w tym ,że my niby same niewiem co robimy,tylko w tym ,że żyjemy w różnych światach i mamy różne potrzeby.Jeżeli kobiety akceptują to,że chcecie se podłubać w samochodzie czy też pooglądać mecz,bo to jest dla was przyjemne,czemu wy nawet nie próbujecie zrozumieć ich potrzeb tylko się z nich naśmiewacie.

Skomentuj

heh w sumie agusia ma racje :]

Skomentuj

agusia a daj mi rade co ze mną jest ze kolesie narzekajaze ze mnad osklepu to jak z baba bo musze wszystko obejrzeć zastanowicsie 3 razy itp :P ... poznałem fajną kobite ale jakoś mnie nie "jara" a jest i ładna i mądra i leci na mnie wiec ja sam siebie nierozumiem ... czy jestem pedałem??!! qrfa chyba nie ! :[[[[

Skomentuj

Budzik zaczynam sie Ciebie bać jak jestes ped....:P

Skomentuj

niewiem dlatego sie pytam

Skomentuj

Miejmy nadzieje ze nie jestes :)

Skomentuj

A pociągają Cię faceci ???? Zrób test, weż jakieś erotyczne pismo z gołym maczo i jak Ci stanie to na bank jesteś gej. Malczik gej itd....

Skomentuj

nigdy w zycium jak widze niektóre ryje na foru mto mi sie niedorbze robi a co dopiero na golasa pozatym bez obrazy dla osób co dały tu ftki, to nie o nich mowa

Skomentuj

Widzisz jesteś zdrowy, to może z tą dupeczka coś nie tak ? Poprostu cię nie pociąga.

Skomentuj

no własnie widocznie mnie nieciagnie, wole brunetki ... jest na forum jakaś brunetka w wielu 17-23 lata , chętnie poznam

Skomentuj

Moja ma 19 :) i ma duuużo fajnych kumpeli.

Skomentuj

co ty dopiero siezaręczyłeśa już mi propinuesz własną kobiete :P <- żart :))

Skomentuj

Budzik, a ty chcesz brunetke czy bruneta zdecydowales sie juz :) zart (:

Skomentuj

Nie, moja już jest zajeta:)
                                        Budzik już wie że nie jest gejem i potrzebuje płci odmiennej.

Skomentuj

tomck , to ciebie powinnismy sie bać chyba, jesteś brunetem czyż nie :P stąd ta propozycja he ;p

Skomentuj

Czaruję...
                                          X