Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rozumiecxie kobiety

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Rozumiecxie kobiety

czy ktos z was rozumie kobiety i ich postepowaniw?????????????????????????

Dobre pytanie. Czasami to tak sobie myślę, że w pewnych sytuacjach kobiety postępują wbrew jakiemukolwiek racjonalnemu zachowaniu według toku myślenia mężczyzny oczywiście.

Skomentuj

one same tego nie rozumieją a my mamy je zrozumieć?? na kobiety trzeba uwazać pilnować je a przy okazji pilnować siebie.... ot cala filozofia nie staraj się zrozumieć zaakceptuj a jak nieakceptujesz to zmień :P

Skomentuj

panowie zrozumiec kobiete to tak jak by pojac czemu kula zeimska jest okrogla a nie kwadratowa np.

Skomentuj

tomck,
          czemu kula zeimska jest okrogla a nie kwadratowa
          no to akurat to jakoś tam sobie potrafię wyobrazić...

Skomentuj

Kocur, wyobrazic tak ale pojac jest trudniej

Skomentuj

a po co ty sie zastanawiasz dlaczego kobiety postepuja tak albo inaczej moze to niech one zaczna sie zastanawiac nami ...a zadna tego nie robi.

Skomentuj

TatoTurbo ma racje :)

Skomentuj

kiedyś znałem pewną niemkę, kompletnie jej nierozumiałem

racja , poco lamentować nad tym ze stoimy wyżej w rankingu myślących niż kobiety, on nad facetem nigdy płakać nie będa =]

Skomentuj

a kurwa sluchajcie tego sorki za przeklenstwa ale sie nie da inaczej, kolezanka od 3 miesiacy mowila mi ze pujdzie ze mna na 100-dniowke i dzisiaj mi powiedziala ze nie idzie i nie podala powodu.. a niecaly miesiac do 100-dniowki.. zajebiscie....... kto zrozumie kobiety chyba one same sie nie rozumia

Skomentuj

szefie, mój koleś pojechał po kumpele z która miał iśc na studniówke a okazało się że wieczorem wpadły do niej kolezanki które o niczym niewiedziały i wyciągneły ją na balety ;] co byś wtedy zrobił , on pojechał sam , masz jeszcze dużo czasu wiec zaprośc inną, napewno sie jakaś zgodzi

Skomentuj

juz mam jedna kandydatke :P ale najgorsze jest to ze ja cos czulem do tej dziewczyny i mnie tak zrobila :(

Skomentuj

to teraz wiesz że możesz na nią lać ciepłym moczem =]

Skomentuj

Zamieszczone przez reoddai
                            a kurwa sluchajcie tego sorki za przeklenstwa ale sie nie da inaczej, kolezanka od 3 miesiacy mowila mi ze pujdzie ze mna na 100-dniowke i dzisiaj mi powiedziala ze nie idzie i nie podala powodu.. a niecaly miesiac do 100-dniowki.. zajebiscie....... kto zrozumie kobiety chyba one same sie nie rozumia
                            zawsze zostaje agencja tam nikt niczego nie odmawia

Skomentuj

zgadzam sie z Budzikiem :) olej już ją i koniec!! wiadomo to trudne ale cóż tak trzeba!! pokaż jej kto tu rządzi!! :)
                              TatoTurbo heh dobre <lol2> heheh[/b]

reoddai zawsze mozesz cos na studniówie wyhaczyć

Skomentuj

Witam. Ich nie da się zrozumieć PozdroO

Skomentuj

a mnie sie trafiaja ostatnio same lampucery :/

Skomentuj

aryan to weż się za młodsze :)
                                    A kobiety twierdzą że to my jesteśmy tacy tępi że nie potrafimy zrozumieć tak prostych istot.
                                    reoddai powód jest pewnie taki że zaprosił ją inny koleś, więc posłuchaj rady Tato Turbo, wcześniej stosując się do wskazówek Budzika.
                                    PS. Kiedyś mój syn nasikał na sąsiada z dołu bo zapomniał się że jest na tarasie, a do kibla daleko (wakacje w ośrodku). Oj była awanturka...

Skomentuj

ten twoj syn to bedzie lepszy wywrot od ciebie

Skomentuj

hehe kto wie pokom odziedziczył takie zachowanie :P może zrobiłt ospecjalnie :)

a oświadczam ze mnie takia zabawy z moczem nie rajcują ani żadne podobne hehe :P

Skomentuj

Czaruję...
                                        X