Czytam prasę kobiecą to pomaga zrozumieć :-)))) ale nie do końca, faktem jest że jak sie z nimi przebywa to się myśli, że się je rozumie ale to chyba nieprawda.
a po co ty sie zastanawiasz dlaczego kobiety postepuja tak albo inaczej moze to niech one zaczna sie zastanawiac nami ...a zadna tego nie robi.
Jestes pewien, ze zadna?? Mnie juz glowa boli od zastanawiania sie nad motywami waszego postepowania i wielu innych rzeczy....
Kobiety nie sa poto zeby je rozumiec tylko poto zeby je kochac! Kobiety, w większości przypadków, da się zrozumieć!... ba - nie są bardziej skomplikowane niż mężczyźni. Trzeba z Nimi dużo przebywać, poznać ich potrzeby,styl pojmowania wielu spraw i wszystko wszystko inne... a wtedy nie taki diabeł straszny jak go malują
Pod tym jestem w stanie sie podpisac :-)
jest na forum jakaś brunetka w wielu 17-23 lata , chętnie poznam
Niestety nie spelniam kryterium wiekowego ;-)
PS. Do zadnych konstruktywnych wnioskow raczej nie dojdziecie, bo wy po prostu nie chcecie nas zrozumiec :-)
no jak zwykjle mi soe obrywa od dziewczyn :P wlasnie jedna wywalila na mnie cala swoja zlosc.. a minute wczesniej wyciagnolem ja z dolka... tak sie odwdzieczaja kobiety... zjechala mnie jak bym byl... jakims chamem :( ja juz nic nie kapuje
Skomentuj