Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ale tamto zdjecie wyglądało jak próba zabójstwa
    Last edited by lklukasz; 14.11.2012, 12:31.
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

I o to właśnie chodzi...

Skomentuj

CZy ktoś mogłby wrzuć na jakiś server np: hotfile.com foty z AS?

Skomentuj

Poczekam jeszcze na wszystkie fotki z Sobieskiego,może ktoś wrzuci na serwer,niestety ani ja ani Bocian nie mamy wszystkich zdjęć konstrukcji,a ja mam kiepską pamięć :)

W takim razie wrzucam zdjęcia tego co grało w hostelu:

-wzmacniacz Pioneera A-757
          -wzmacniacz lampowy mariusza-elektro (niech sam się wypowie co to za wzmacniacz)
          -odtwarzacz CD Sony CDP-XE220
          -sub w linii transmisyjnej na GDN-22-300-8-SW + wzmacniacz Irka
          -monitory na Tesli ARN-5614 + PJ
          -okablowanie głośnikowe i sygnałowe made by bocian

Niech obecni na odsłuchu wypowiedzą się na temat dźwięku tego zestawu.

Podziękowania dla bociana,dabyla,dolphina123,lklukasza,mariusza elektro,pawła074,seweryna i qstosza za mile spędzony czas na tegorocznym Audio show. Miło było również uścisnąć dłoń biganta,pozdrowienia dla Niego.
          Załączone pliki

Skomentuj

A robiliście w końcu ten test kondensatorów?

Skomentuj

...no i kabelki:
              Załączone pliki

Skomentuj

Test kondensatorów? proszę Cię,w hostelu na takim sprzęcie? :)

Skomentuj

Wzmacniacz lampowy SE na PCL86 :)

Skomentuj

Chciałem się podzielić niezbyt miłymi wiadomościami o firmie Akkus i Panu Albeckim.

Wygrałem zaproszenie na AS2012 w konkursie z tego tematu. Dostałem maila, że zaproszenie zostanie wysłane. Jak już dostałem zaproszenie zapytałem, czy jest to zaproszenie na 2 dni, bo wybieram się na 2 dni i nie wiem czy będzie mi przydatne. Pan Albecki odpisał uspokajając mnie, że zaproszenie jest "na całą wystawę :) ". Zrozumiałem, że na 2 dni.. Niestety nie mogłem jechać na AS, więc zaproszenie podarowałem koledze Mariuszowi, co się okazało? Że zaproszenie było na 1 dzień i było całkowicie nieprzydatne.
                    Zniesmaczony napisałem do Pana Albeckiego maila, na którego nie raczył odpisać.
                    Lipa z Akkusem.

Skomentuj

Pewnie się pomylili, nie myślę żeby ktoś chciałby Cię "rąbnąć" na 10zł...

Skomentuj

Mam inne odczucia. Ja także miałem zaproszenie od sponsora. Jednodniowe bo wszystkie te wejściówki były na 1dzień!. Nieważne czy było przekazane od Wilson Audio czy Akkus. Pan Albecki po prostu o tym nie wiedział. Ja byłem zadowolony, że za free mam choć jeden dzień. O tym, że te zaproszenia są jednodniowe uświadomiła mnie miła Pani z obsługi. Nie dość, że za darmo to jeszcze narzekanie - ach ta polska mentalność.
                        Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

A ile wstęp na dwa kosztował, że cudny tak narzeka na niepełnego gratisa jakiego otrzymał? Drogie było wejście? Czy jednego dnia były zupełnie inne kolumny wystawione niż dnia drugiego, że takie zaproszenie jest cytuję cudnego: "nieprzydatne"?

Skomentuj

Oj tam, cudny. Nie narzekaj, darowanemu koniowi nie zagląda sie w zęby

Skomentuj

Jaki ja gruby?

Oj siwy przeginasz

Skomentuj

Darowanemu koniu..

Ja tez dostałem wejściówke od akkusa i nie miałem problemów.

---------- Post dodany o 16:02 ---------- Poprzedni post o 16:00 ----------

Jeszcze powinien być hotel w cenie i jedzenie.
                                O imprezie nocnej nie wspomnę

Oj Cudny zawiodlem sie na tobie :(
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

jak cos daja za darmo to przeciez wiadomo ze daja najtansza opcje...

Skomentuj

Panowie mi o nic nie chodzi Mam gdzieś szczerze powiedziawszy te ich zaproszenia. Chodzi mi tylko o fakt, że założę się specjalnie napisał "zaproszenie jest na całą wystawę" żeby mnie zmylić.

Proszę się na mnie nie zawodzić

Mariusz nie musiał kupować biletu na 2 dni tylko na jeden więc coś tam dzięki temu zaproszeniu zaoszczędził. (chyba dokładnie 10zł) Tylko to po prostu tak nieelegancko wciskać komuś kit. :P

Skomentuj

Jaki kit?
                                      Był na cała wystawę!
                                      Czegoś nie mógł przez to zobaczyć?
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Cala wystawe=do 3 hoteli, nie na dwa dni.

Skomentuj

Wejściówki otrzymaliśmy od organizatora wystawy, z informacją że są na całą wystawę. Tak więc taką informację przekazywaliśmy "dalej" wraz z zaproszeniami. Bardzo przykro mi słyszeć że oczywiście winny jest Akkus, chociaż to nie my jesteśmy odpowiedzialni za zaproszenia.

Skomentuj

Czaruję...