Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Łukaszu, czy całą wystawę jest się w stanie zobaczyć w jeden dzień? :) Jeśli się będzie biegać to pewnie się zobaczy.
    Nie mam do nikogo żalu, ot po prostu chciałem się podzielić tą informacją.

loudspeakershop.eu, informację, że zaproszenia są na całą wystawę otrzymałem dopiero po 2 mailach. W ogóle nie interesuje mnie kto Wam taką informację dał.

Pozdrawiam :)

Skomentuj

Czyli puszysz się o to, że dostałeś za darmo wejściówkę na jeden dzień i poprzez swoje wolne oglądanie zestawów nie mogłeś obejrzeć wszystkiego? Winą osób trzecich jest to, że nie chciało się za darmo przejrzeć w 12 godzin z rzędu wszystkgo co AS miało do zaoferowaina? Gratuluję typowo polaczkowego powodu do narzekań.

Skomentuj

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
        Czyli puszysz się o to, że dostałeś za darmo wejściówkę na jeden dzień i poprzez swoje wolne oglądanie zestawów nie mogłeś obejrzeć wszystkiego? Winą osób trzecich jest to, że nie chciało się za darmo przejrzeć w 12 godzin z rzędu wszystkgo co AS miało do zaoferowaina? Gratuluję typowo polaczkowego powodu do narzekań.
        Czytaj ze zrozumieniem dwie poprzednie strony.

---------- Post dodany o 22:30 ---------- Poprzedni post o 22:25 ----------

Cudny90 dał Mariuszowi elektro bilet,mówiąc że jest na dwa dni (nie wiedząc o tym że jest na jeden dzień)... na wystawie Mariusz elektro został poinformowany że do jest bilet jednodniowy,żeby wejść w niedzielę musiał dopłacić. Wkurzył się na Cudnego90 że go okłamał... Cudny90 więc się zdenerwował na Akkusa,bo od nich miał informacje że "bilet jest na całą wystawę" (no takie drobne nieporozumienie)... I stąd ta cała "afera".

Nikt tu winy nie ponosi,chyba że organ wydający bilety piszący zamiast "na jeden dzień" to "na całą wystawę".
        Last edited by marian; 08.08.2013, 11:33.

Skomentuj

gooralesko, spokojnie, o nic się nie pusze :) Nie potrzebnie w ogóle zaczynałem temat, nie ma o czym gadać.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
            Czytaj ze zrozumieniem dwie poprzednie strony.

---------- Post dodany o 22:30 ---------- Poprzedni post o 22:25 ----------

Wkurzył się na Cudnego90 że go okłamał...
            Zostałem wywołany do tablicy. Troszkę źle to napisałeś, nie byłem wcale "wkurzony" ani nie zarzucałem kłamstwo Cudny90. Po prostu poszedłem do milej Pani i nie było problemu wymiany biletu na 2-dniowy. Dopłaciłem 10zł i wróciłem do kontynuowania zwiedzania pokoi.

Proponuje aby któryś z "Zielonych" usunął post od #269 do #285.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
              Darowanemu koniu..
              Lklukasz ostrożnie, bo za takie uwagi niektórzy, jak wiesz, zarzucają tu zniewagę.

Skomentuj

Monachium High End Show 2013, fotorelacja:
                http://www.my-hiend.com/vbb/showthre...-High-End-Show

Wiele inspiracji... :)

---------- Post dodany o 14:01 ---------- Poprzedni post o 13:44 ----------

I ciekawostki z linku:)
                http://my-hiend.com/leoyeh/2013b/IMG_4328ss.jpg
                http://my-hiend.com/leoyeh/2013b/IMG_4710ss.jpg

http://www.my-hiend.com/leoyeh/2013b/IMG_5001ss.jpg
                http://www.my-hiend.com/leoyeh/2013b/IMG_5002ss.jpg
                Last edited by dolphin123; 15.05.2013, 13:13.

Skomentuj

ciekawostki są dobre , ale ta kablologia jest przegięta, Sam kabel wraz z pancerzem gruby na 2 metry a na jego końcu wychodzą cztery/dwa cienkie druciki prosto do zestawu głośnikowego HAHAAHHA

Skomentuj

Co dają te białe pudełeczka dołączone do kabli?

Skomentuj

Ślinotok u niektórych ;-)

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                        Co dają te białe pudełeczka dołączone do kabli?
                        No jak to co, JAKOŚĆ bez Ć

Skomentuj

spodobalo mi sie takie polaczenie polerowanej nierdzewki + ciemny fornir na wysoki polysk

ale schizy!
                          chce takie!

Skomentuj

a mi spodobało się połączenie drewna (forniru) z białym fortepianowym. Elegancko i nowocześnie :)
                            Załączone pliki

Skomentuj

Paweł a wyobraz sobie czarny lakier z dodatkiem miedzi :)
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                                Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                a wyobraz sobie czarny lakier z dodatkiem miedzi
                                Jeśli mowa o miedzi... Roman podesłał mi ciekawą aukcję.. :)
                                http://allegro.pl/steampunk-wzmacnia...261283013.html

Skomentuj

Nie na temat...
                                  Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                  Jeśli mowa o miedzi... Roman podesłał mi ciekawą aukcję..
                                  Z tą świecą żarową to już przesadził :P
                                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie na temat...
                                    Zapłonową, nie żarową :) -- kapitan oczywisty.

Skomentuj

Nie na temat...
                                      Chyba w jednym wątku na AS - Czy DIY może być piękne - czy jakoś tak - można zobaczyć zdjęcia innych konstrukcji tego autora. Wszystkie utrzymane w podobnym steampunkowym klimacie

Skomentuj

Czaruję...
                                      X