Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
    A Oberony trudno, żeby nie urywały jaj jak to zestaw składający się z revelatorów wartych 900 i 1000zł za sztukę.
    Trudno nie trudno, chodzi o to że sprzęty warte ponad 100tys zł nawet w pewnej części nie grały jak Oberony, które kosztują koło dyszki...

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
    I wszędzie ten marmur albo wysublimowane podstawki pod podstawki na nóżkach i innych cycuszkach. jezusmaryja

Tak jest w każdym pokoju na Audio Show? Co rok?
    Tak jest co roku.. 3hotele..

Skomentuj

Ciekawe mogą być nowe Vandersteeny.

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
      Niestety mnie tez nie bedzie. Auto wyzionelo ducha i zamowilem dzisiaj nowe wtryskiwacze...
      PKP :)

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      te juz byly rok temu. jak na zestaw za 700kPLN to "jaj nie urywalo"
      Będzie system gdzie same kable "warte" są 0.5mln :)

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
        PKP
        Tak tak wiem, ale niebardzo oplaca mi sie jechac PKP :)
        Spoko luz, za rok tez bedzie impreza i moze do tego czasu uda sie cos fajnego zaprezentowac :)

---------- Post dodany o 01:50 ---------- Poprzedni post o 01:42 ----------

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
        Trudno nie trudno, chodzi o to że sprzęty warte ponad 100tys zł nawet w pewnej części nie grały jak Oberony, które kosztują koło dyszk
        Dlatego ocena sprzetu z perspektywy odsluchu na AS, to troche jak przetestowanie samochodu na podstawie karniecia sie po parkingu supermarketu.
        Ludziska z zupelna powaga i bez zadnej litosci rzucaja bezpodstawne osady, niemal liczuja sprzet, ktory nie gra, a tyle kosztuje!

Ps. Mam uwierzyc ze 2 drozne mulatory na skanach zmiotly np. tubowe Avantgarde Acoustics? No way!

Skomentuj

Chyba będziesz musiał :)

No chyba, ze przyjedziesz posłuchać
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
            Dlatego ocena sprzetu z perspektywy odsluchu na AS, to troche jak przetestowanie samochodu na podstawie karniecia sie po parkingu supermarketu.
            Ludziska z zupelna powaga i bez zadnej litosci rzucaja bezpodstawne osady, niemal liczuja sprzet, ktory nie gra, a tyle kosztuje!
            Po części masz rację, ale na takiej wystawie każdy chce wypaść najlepiej i się do tego przygotowuje. Dobiera sprzęt, ustawia go, wie jaki pokój chce wynająć aby to najlepiej zagrało. Jak ktoś jest osłuchany to wie, czy jest wina sprzętu, pomieszczenia czy słabej jakości cd...

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
              Jak ktoś jest osłuchany to wie, czy jest wina sprzętu, pomieszczenia czy słabej jakości cd...
              taaa, i to dlatego sporo osob z drogim sprzetem nie pozwala wlaczyc swojej muzyki

Skomentuj

To też prawda, ale wiele zestawów jest stworzona pod konkretny rodzaj muzyki. Najlepszym przykładem były dla mnie graj pudła. Przy specyficznej muzyce to grało jak trzeba, ale wystarczyło włączyć dzisiejszą muzę, przykładowo Seala i już poległ...
                Ja upatruje sobie pewne konstrukcje do których podchodzę z większym skupieniem, a cała reszta jak nie zachwyci czymś na wejściu to po prostu traktuje - było, ale komentować go nie chcę, bo nie wsłuchiwałem się i tyle.

Skomentuj

z kwestii techniczno noclegowych, jakby ktoś chciał to mogę zaoferować podłogę w dużym pokoju przy samym metrze (kierunek młociny, stacja wawrzyszew) :) Wystarczy tylko wziąć karimatę plus śpiworek i mamy darmowe spanie a rano na AS.

O której się mniej więcej umawiacie ? Z chęcią wpadnę, nawet i pogadać potem i coś wypić bo idę potem do knajpy (W sb)

Skomentuj

Ja już proponowałem,można by się spotkać na grupowe zdjęcie punkt 12-sta na dole (dołączam schemacik lokalizacji,tam jest dużo miejsca,nie będziemy blokować przejścia) lub przy pokoju 608 gdzie wystawia się AudioStereo. Podczas tego spotkania będzie można omówić co dalej,ponieważ umawianie się teraz na konkretną godzinę (na piwo) nie ma sensu.

Dlaczego akurat na 12-stą? ponieważ wcześniej to za wcześnie (nie każdy mógłby dojechać),a później też nie ponieważ po 12-stej niektórzy mogą zgłodnieć i wyjść na jedzenie.
                    Załączone pliki

Skomentuj

Zamieszczone przez eternality Zobacz posta
                      kierunek młociny, stacja wawrzyszew)
                      To chyba jedziemy w tym samym kierunku metrem.. może uda się zaliczyć wspólny browar.
                      Jak raczej stawię sie o 12:00 na dole tak jak proponuje przewodnik wycieczki Marian :-)

Skomentuj

Przodownik pracy, przewodnik wycieczki Marian :]

Marios - o której się zbierasz ?Zresztą napiszę jeszcze PW, bo jeśli jedziesz metrem to można by się razem umówić i pojechać. Jeśli masz do mnie blisko (mieszkam na wrzecionie), to zapraszam kiedyś na odłsuch monitorków na fountekach.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                          Dlaczego akurat na 12-stą? ponieważ wcześniej to za wcześnie (nie każdy mógłby dojechać),a później też nie ponieważ po 12-stej niektórzy mogą zgłodnieć i wyjść na jedzenie.
                          Myślę, że 12 to za wcześnie na obiadek. Niektórzy dopiero przybywają na as o tej godzinie. Osobiście widziałbym przerwę na obiad o godz.14.50 przed wejściem do Sobieskiego, tak aby o 15.00 być u Turka.
                          Musimy konkretną godzinę ustalić do jutra... :)

Skomentuj

Wydaje mi sie, ze trochę za wcześnie o 15:00

Ale jak ustalilicie to ja sie dostosuje
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie dolphin123 i lklukasz,chyba nie zrozumieliście przekazu :) O 12-stej spotkanie na Foto i między czasie obgadanie kiedy właśnie ten browar... A browar może być kiedy zapragniecie,najwyżej nie będzie wszystkich... za to foto musi być forumowe,czyt. kompletne.

Skomentuj

Ja proponuje przed samym wyjściem do Turka.. :)

Skomentuj

Obowiązuje strój galowy ??:flapper:

Skomentuj

Nie ma co kombinować
                                    Niech będzie jak mariano mówi
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez wieniu26 Zobacz posta
                                      Obowiązuje strój galowy ??
                                      Koszulka forumowa z popękanym i spranym nadrukiem

Skomentuj

A ja i Bocian mamy identyfikatory

Skomentuj

Dzięki Wszystkim za spotkanie bo to raczej najlepsza część tej wystawy.
                                          Był to mój pierwszy raz :p a na zwiedzanie był tylko jeden dzień więc za dużo się nie posłuchało.
                                          Sporo plumkania itp, mało zróżnicowanej muzyki dlatego ciężko jest powiedzieć o niektórych zestawach.
                                          Niekiedy tam gdzie grały monitorki chciało szukać się subwoofera.
                                          Rozwaliły mnie standy pod przetwornik w KONDO :p
                                          Trochę żałuję, że nie słuchałem tych naboi Pancin na SS i JBL. Pewnie będą za rok.
                                          Więc za rok pewnie się też pojawię i mam nadzieję poznać większe grono. Tylko wtedy trzeba uprzedzić aby zamówili więcej goloneczki :).
                                          Pozdrawiam

p.s
                                          Ogólnie gdyby nie Mariana koszulka i identyfikator oraz Konrad ze swoim plecakiem załadowanym do pełna wkrętami to pewnie nikogo bym nie poznał po za ekipą co przyjechaliśmy razem.
                                          Jeszcze raz dzięki chłopaki.
                                          Może warto na następny rok pomyśleć o koszulkach lub identyfikatorach?
                                          Last edited by wieniu26; 13.11.2012, 05:06.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X