Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
    Przemek za to sie rozmnaża
    znowu? pogratulowac tylko!

Skomentuj

Ja się jednak też wybiorę i trochę postraszę :)

Skomentuj

Uuu...
        Powiało chlodem :)
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie,oto lista sprzętu z Bydgoszczy:

-Marian mini monitor TS60
          -sub w linii na GDN-22-300-8-SW
          -wzmacniacz Pioneer (A-675 czy tam A-765,nie pamiętam,Bocian zaraz mnie poprawi bo to jego wzmak)
          -wzmacniacz lampowy na EL84
          -odtwarzacz CDP-XE220

Uczestnicy spotu proszeni są o zabranie interkonektów do połączenia wzmaka z CD,ponieważ nie posiadamy żadnych dobrych :)

Skomentuj

Przypomnienie ustawione :)
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
              Panowie,oto lista sprzętu z Bydgoszczy:

-Marian mini monitor TS60
              -sub w linii na GDN-22-300-8-SW
              -wzmacniacz Pioneer (A-675 czy tam A-765,nie pamiętam,Bocian zaraz mnie poprawi bo to jego wzmak)
              -wzmacniacz lampowy na EL84
              -odtwarzacz CDP-XE220

Uczestnicy spotu proszeni są o zabranie interkonektów do połączenia wzmaka z CD,ponieważ nie posiadamy żadnych dobrych :)
              To co brać? SE PCL86 czy hybrydę kl.A ?

Wezmę RCA :)

Skomentuj

Wszystko :)

I tak nie będzie czasu słuchać

Raven będziesz? Zobaczymy czy słychać roznice w brzmieniu wzmacniaczy
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                  Pioneer A-757

Skomentuj

a moje male monitorki chcecie posluchac? bym wyslal do jakiegos warszawiaka
                    albo pewien forumowicz by zabral je po drodze

Skomentuj

Nie wiem czy nie będzie problemu ze strony recepcji z wniesieniem tych wszystkich gratów na górę,nie możemy przesadzić.

Skomentuj

moje sie w kieszeni mieszcza

Skomentuj

Uuu... Powiało chlodem
                          chłodem to powieje jak zacznę puszczać swoją płytę :biggrin:

Raven będziesz? Zobaczymy czy słychać roznice w brzmieniu wzmacniaczy
                          Raczej nie, się szybko będę zbierał, nie jetem w formie.

Skomentuj

Mam propozycję. Z racji, że będę w Warszawie cały weekend a był pomysł na test kondensatorów to mogę ze sobą przywieźć Monitory na Usherach T9950 i 8945a ze zwrotnicą pierwszego rzędu. Na górze jest kondek 4,7uF, więc można by zrobić test na żywym (grającym) organizmie. Jeśli jest jeszcze wolne miejsce w pokoju to chętnie za nie zapłacę, nie wiem czy je wykorzystam...ale w razie czego będę miał taką opcję.
                            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie ma problemu,mamy jedno wolne,pisz na gg: 7056456 bo z tym forum to nic nigdy nie wiadomo :)

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                Mam propozycję. Z racji, że będę w Warszawie cały weekend a był pomysł na test kondensatorów to mogę ze sobą przywieźć Monitory na Usherach T9950 i 8945a ze zwrotnicą pierwszego rzędu. Na górze jest kondek 4,7uF, więc można by zrobić test na żywym (grającym) organizmie.
                                pomysl dobry, ale raczej nie wypali
                                musielibyscie w sobote w poludnie ten test zrobic bo pozniej juz bedzie gorzej ze sluchem

Skomentuj

Organizowac kondy?
                                  Z 10 rożnych tej wartości będę miał
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Organizowac kondy?
                                    Z 10 rożnych tej wartości będę miał
                                    A to już nie ode mnie zależy. Jeśli będzie taka wola to ja przywiozę kolumny. Ale trzeba to rozsądnie zorganizować. W kolumnach siedzi czarny Jantzen, mogę jeszcze ze sobą wziąć żółte Bennici a jak dobrze pójdzie to skombinuję jeszcze jakieś droższe kondki (to będę wiedział około wtorku). No ale to wszystko zależy czy będą na to chętni.
                                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                                      dabyl, wiesz już może jak jedziesz?

Mariusz (elektro) i ja pojedziemy chyba interregio o godz. 8:00 z krakowa głównego, gorzej z powrotem, ale pewnie wrócimy też interregio o 18:25.
                                      Jeśli nie macie nic przeciwko - a zakładam, że nie będziecie mieć :P - to chętnie wybiorę się razem z Wami. Bilety trzeba kupić wcześniej, czy wystarczy w sobotę rano?

Skomentuj

Z tymi kondami to nie wyjdzie, bo nasze spotkanie opiera się raczej na pogaduchach niż na odsłuchu...

Skomentuj

Dokładnie
                                          Dlatego pisałem, ze nie będzie czasu
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X