-Marian mini monitor TS60
-sub w linii na GDN-22-300-8-SW
-wzmacniacz Pioneer (A-675 czy tam A-765,nie pamiętam,Bocian zaraz mnie poprawi bo to jego wzmak)
-wzmacniacz lampowy na EL84
-odtwarzacz CDP-XE220
Uczestnicy spotu proszeni są o zabranie interkonektów do połączenia wzmaka z CD,ponieważ nie posiadamy żadnych dobrych :)
-Marian mini monitor TS60
-sub w linii na GDN-22-300-8-SW
-wzmacniacz Pioneer (A-675 czy tam A-765,nie pamiętam,Bocian zaraz mnie poprawi bo to jego wzmak)
-wzmacniacz lampowy na EL84
-odtwarzacz CDP-XE220
Uczestnicy spotu proszeni są o zabranie interkonektów do połączenia wzmaka z CD,ponieważ nie posiadamy żadnych dobrych :)
Mam propozycję. Z racji, że będę w Warszawie cały weekend a był pomysł na test kondensatorów to mogę ze sobą przywieźć Monitory na Usherach T9950 i 8945a ze zwrotnicą pierwszego rzędu. Na górze jest kondek 4,7uF, więc można by zrobić test na żywym (grającym) organizmie. Jeśli jest jeszcze wolne miejsce w pokoju to chętnie za nie zapłacę, nie wiem czy je wykorzystam...ale w razie czego będę miał taką opcję.
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Mam propozycję. Z racji, że będę w Warszawie cały weekend a był pomysł na test kondensatorów to mogę ze sobą przywieźć Monitory na Usherach T9950 i 8945a ze zwrotnicą pierwszego rzędu. Na górze jest kondek 4,7uF, więc można by zrobić test na żywym (grającym) organizmie.
pomysl dobry, ale raczej nie wypali
musielibyscie w sobote w poludnie ten test zrobic bo pozniej juz bedzie gorzej ze sluchem
Organizowac kondy?
Z 10 rożnych tej wartości będę miał
A to już nie ode mnie zależy. Jeśli będzie taka wola to ja przywiozę kolumny. Ale trzeba to rozsądnie zorganizować. W kolumnach siedzi czarny Jantzen, mogę jeszcze ze sobą wziąć żółte Bennici a jak dobrze pójdzie to skombinuję jeszcze jakieś droższe kondki (to będę wiedział około wtorku). No ale to wszystko zależy czy będą na to chętni.
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Mariusz (elektro) i ja pojedziemy chyba interregio o godz. 8:00 z krakowa głównego, gorzej z powrotem, ale pewnie wrócimy też interregio o 18:25.
Jeśli nie macie nic przeciwko - a zakładam, że nie będziecie mieć :P - to chętnie wybiorę się razem z Wami. Bilety trzeba kupić wcześniej, czy wystarczy w sobotę rano?
Skomentuj