Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

no to przyjedz juz o 6 to kolejek unikniesz
    tylko stoj przed drzwiami! ja pierwszy raz jak przyjechalem to niepotrzebnie sobie spacerowalem... jak wrocilem to kolejka na 50 osob :/

Skomentuj

To pewnie koło 11 będzie masakra :/
      Ale nie będzie gorzej niż od moim dziekanatem, pod którym stałem od 5 rano żeby o 11 (godzina otwarcia) być pierwszym...
      Last edited by Pawel074; 02.11.2012, 21:12.
      Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
        ale mowa o AS czy PKP?
        hehehe faktycznie niesprecyzowane pytanie, tak chodziło mi o AS na którym będę pierwszy raz, z PKP mam doświadczenie ;p

Skomentuj

dabyl, wiesz już może jak jedziesz?

Mariusz (elektro) i ja pojedziemy chyba interregio o godz. 8:00 z krakowa głównego, gorzej z powrotem, ale pewnie wrócimy też interregio o 18:25.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
            to badz ok 12:00 no moze 11:00
            wczesniej sa kolejki
            Chyba ocipiałeś... Jak wejście jest o 10, to 9.50 wolę być i zacząć od 3-4piętra iść w górę... 1-2piętro na sam koniec.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
              Jak wejście jest o 10, to 9.50 wolę być i zacząć od
              jak bedziesz o 9:50 to zaczniesz od stania w kolejce na mrozie

Skomentuj

dolphin123 przypomnieć ci o której wstalismy w zeszłym roku? :P
                Last edited by lklukasz; 03.11.2012, 08:02.
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie,kolejki nie są takie długie ponieważ wpuszczanie osób szybko i sprawnie idzie,nawet jak będzie dłuuuuga kolejka to max 10-15min. postoicie. Ja nie stałem więcej niż 5min. w kolejce choć byłem za każdym razem przeważnie ciut po 10-tej.

Skomentuj

Dzień dobry :)

Mamy dwa zaproszenia na Audio Show do rozdania. Wystarczy odpowiedzieć na pytanie:

Jak nazywa się nowa seria kolumn Akkus, która będzie miała premierę na wystawie?

Dwie pierwsze, dobre odpowiedzi wygrywają. E-mail pod który należy wysyłać odpowiedzi: kontakt@akkus.com.pl

Powodzenia.

Pozdrawiamy!

Skomentuj

super, nawet premiera mnie ominie :(

Skomentuj

Napisałem, może pierwszy raz w życiu coś wygram :)
                        Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

loudspeakershop.eu
                          Na tym forum raczej należało by zapytać: na jakich przetwornikach.
                          Ach te membrany z "kropeczkami".
                          Mojej odpowiedzi proszę nie brać pod uwagę, gdyż nie będę mógł w tym roku przybyć. Niemniej zawsze Wam "kibicowałem" i trzymam kciuki za Wasze kolejne projekty. Mi również żal, że nie będę mógł być na tej premierze.

Żal mi, że nie będzie mi dane spotkać się z przyjaciółmi z diyaudio.pl. Chciałbym tu pozdrowić wszystkich ze "zlotu" i prosić o to, abyście wspomnieli mnie przy pifku.

P.s.
                          Jeśli tego dnia bedzie swędziała mnie dupa, to będę wiedział czyja to zasługa. Tak, to do was chłopaki (lklukasz,dolphin123)
                          Jeszcze raz. Serdecznie pozdrawiam i żałuję, że nie spotkam się z Wami wszystkimi w tym roku.
                          Last edited by przemo-lukas; 03.11.2012, 10:36.

Skomentuj

Konkurs zakończony.

Dziękujemy przemo-lukas za miłe słowa, szkoda że nie będziesz mógł być na wystawie.

Dziękujemy wszystkim za udział. Zwycięzców poinformujemy mailowo.

Do zobaczenia na Audio Show :)

Skomentuj

Panowie,widzę tu dobre wiadomości od loudspeakershop.eu,niestety ja mam złe:

Jak wiadomo,szukam ostatniej osoby do pokoju,jak na razie nie ma chętnego... jeśli się nie znajdzie trzeba by zrobić zrzutę po 3,50zł na głowę. Wiem że tak być nie miało,jednak widzicie co się dzieje a ja na to poradzić nic nie mogę. Jeśli się zgadzacie na te dodatkowe 3,50zł to bym był bardzo wdzięczny,nie musiał bym z własnej kieszeni wypłacać za puste miejsce. Ktoś napisze że przecież może mi postawić piwo,jednak ja wolał bym gotówkę ponieważ tyle piwa to ja nie wypiję a i tak bym był w plecy 45zł.

Plus będzie taki że jedno miejsce będzie wolne dla zbłąkanego audiomaniaka,jeśli takowy by się znalazł,lub będzie miejscem na sprzęt (a będzie tego sporo,wieczorem napiszę co planujemy zabrać).

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
                                Żal mi, że nie będzie mi dane spotkać się z przyjaciółmi z diyaudio.pl.
                                mam nadzieje ze za rok sie znowu spotkamy - tym razem nie planuje zadnego wypadku :p

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                  ...nie planuje zadnego wypadku :p
                                  I ja swój "warsztat" na kołku zawiesiłem.

Skomentuj

Przemo masz wybaczone :)
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                                      I ja swój "warsztat" na kołku zawiesiłem.
                                      oj nie przemku. 1,5 miesiaca temu mialem wypadek na rowerze... i z tego powodu mam DIY odlozone :(

Skomentuj

Przemek za to sie rozmnaża :)
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                          dolphin123 przypomnieć ci o której wstalismy w zeszłym roku? :P
                                          YYY... Nie pamiętam, aż tak źle było...?:)

Jeśli tego dnia bedzie swędziała mnie dupa, to będę wiedział czyja to zasługa. Tak, to do was chłopaki (lklukasz,dolphin123)
                                          Przecież my Ci dupy nie obrabiamy... :) Na pewno się zdzwonimy i zdamy relację.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X