Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
    teraz nie wyobrażam sobie żeby nie jechać
    OK, przekonałeś mnie - jadę ;p

Tak więc do zobaczenia "łysa pało" (jest nas dwóch ) - odezwę się na PW

PS: a w tym hotelu (ex Lemon) są pokoje dwuosobowe? Bo przyznam, że zapewne byłbym takimż zainteresowany

Skomentuj

Sam zobacz,oczywiście że są: http://camerahostel.com/pl/ Hostel jest ten sam tylko zmieniła się nazwa na CAMERA.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
        Sam zobacz
        No wygląda ciekawie. A skoro zajmujesz się już rezerwacją pokoi - nie mógłbyś zająć się też tą dwójką? Zawsze to jakiś argument dla negocjacji cen... Jutro (ale późnym wieczorem) potwierdzę Ci, czy jestem zainteresowany tą dwójką - a jeśli nie, to piszę się na "pokój totalny" albo, jeśli nie ma już miejsca, będę załatwiał po swojemu... ale zostawmy to do jutra - najwyżej do niedzieli.

Skomentuj

Spoko,nie ma problemu

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
            Jechać?
            Dabyl nawet się nie zastanawiaj tylko przyjeżdżaj. Mam nadzieję, że będzie mi dane uścisnąć Ci dłoń i wypić razem piwko :). W tamtym roku ciągle mijałem się z Marianem, może w tym uda się chwilę pogadać.
            Co do odsłuchów to nie jest tak tragicznie jak piszą. Oczywiście jest za głośno, tłok itd. Mnie w ciekawych pokojach pozwolono posłuchać swoich płyt. W tym małym z Wilson Audio spędziłem ponad godzinę bo pan chętnie spełniał moje prośby.
            Panowie jeśli wieczorem zorganizujecie jakąś biesiadę w pobliżu Sobieskiego to chętnie przybędę. Będę nocował u rodziny więc na hostel się nie piszę. Pozdrawiam.
            Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
              Panowie jeśli wieczorem zorganizujecie jakąś biesiadę w pobliżu Sobieskiego to chętnie przybędę.
              Tzw. piwko u turka :)
              Załączone pliki

Skomentuj

Mariuszelektro, może lepiej nie zapraszaj swoich kolegów :) Dobrego przykładu rok temu oni nie dali :P

Dabyl, zapraszamy na audioshow :) Miło Cię będzie poznać. A jeśli jechałbyś samochodem to może dałoby się obniżyć koszty przejazdu. Mariuszelektro i ja pochodzimy z okolic Babic (Zator, Podolsze itp.) na pewno wiesz gdzie to jest bo Wadowice aż tak bardzo daleko nie są.

Skomentuj

ktos jakis sprzet w tym roku bierze?
                  ja od siebie moge zaproponowac STXa 4" + mission. na tyle male ze do plecaka wejdzie :p

Nie na temat...
                  marian, szkoda ze nie posluchales dzisiaj focusa burego - duzo lepiej niz to audi
                  Last edited by Pawel S.; 08.09.2012, 20:41.

Skomentuj

Postaram się hybrydę lub SE EL34

Skomentuj

Apropo sprzętu to powiem Wam, że rok temu miałem coś wziąć (tzn. uniampa), ale stwierdziłem, że wstyd się pokazywać, bo pewnie inni przywiozą coś o wiele ciekawszego... A tu co się okazało? Słuchaliśmy fajnych kolumn z mocno średnim wzmakiem w plasticzanej obudowie (z całym szacunkiem dlaaaa Wojtka, bo to był chyba jego wzmak)

W tym roku pojadę pociągiem więc nie wezmę nic.

Mariusz, gdzie Ty chcesz wzmaka wziąć? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                        Zator, Podolsze itp.
                        Toż to moje "rejony wpływów" :)
                        Z Podolsza znam słodką Ewunię o jędrnych piersiach, w Zatorze ostro działam (buduję) na Strefie Ekonomicznej :)
                        Czyli jesteśmy prawie jak rodzina, he he http://www.youtube.com/watch?v=b8Tc6hwM1dc
                        Na AS pojadę raczej swoją bryką - przy czym nie mam jeszcze sprecyzowanego planu działania - może wybiorę się nieco wcześniej, może dłużej tam posiedzę... Kwestia wspólnego wyjazdu jest do przedyskutowania (no i trzeba się liczyć z tym, że zapewne pojadę moim zdezelowanym zakombiczonym i zagazowanym golfiakiem, który, choć od lat mi wiernie służy, to nie jest siedliskiem komfortu i podróżniczego wykwintu - no i ostry metal gra w nim że tak powiem z nadania )

Zator i Podolsze... a może się już znamy? :P

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                          Zator i Podolsze... a może się już znamy? :P
                          Prędzej ty ze mną, bo Kwadrat to moje terytorium .
                          Last edited by Racjonalny; 09.09.2012, 09:42.

Skomentuj

Zaraz sie okaże, ze jesteście sąsiadami
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

dabyl, raczej się nie znamy Z Zatora do mnie jest kawałek drogi :P Podolsze, a potem Jankowice, Babice, Wygiełzów i dopiero moje ukochane Zagórze

Tak tylko zapytałem o wspólną podróż, ale nie ma żadnego problemu, pociągiem też dojedziemy :) Rok temu byłem samochodem i powiedziałem, że ostatni raz :P

Skomentuj

Dabyl, odnośnie mojego do ciebie pytania, chyba jednak pociąg.
                                Last edited by Racjonalny; 12.09.2012, 11:42.

Skomentuj

Racjonalny, OK, ja też jeszcze nie mam wszystkiego dogranego na tip top. W tym momencie zakładam jedynie, że uda mi się tam pojawić - jak to założenie zrealizuję, tego jeszcze nie wiem. Na razie nie wykluczam ani samochodu, ani pociągu... właściwie póki co wykluczam jedynie rower i deskorolkę :flapper:

Skomentuj

może to głupio zabrzmi ale sprawdź samolot.

Skomentuj

To wcale nie jest takie głupie
                                      Jechałem do Szczecina to bilety 1 klasy kosztowały po trochę ponad 100zl w jedna stronę. Czyli w obie 200zl a samolot 248zl
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Hej,
                                        O ile wiem to tanio się latało OLT, które zbankrutowało, ale może lata coś innego.
                                        A tak poza tematem transportu, chętnie w tym roku się z wami zintegruje przy piwku :)
                                        Zawsze wpadam tylko na AS i wracam do domu, bo jestem z Legionowa, a to jakieś 20 km od Warszawy.
                                        Ostatnio nawet wiozłem kilka osób z centrum do Sobieskiego :) Pamiętam, że był z nami Paweł S, jak ktoś jeszcze pamięta ze jechał srebrnym Punto w zeszłym roku to pozdrawiam
                                        Last edited by devolt; 12.09.2012, 17:31.

Skomentuj

Zamieszczone przez devolt Zobacz posta
                                          Pamiętam, że był z nami Paweł S, jak ktoś jeszcze pamięta ze jechał srebrnym Punto w zeszłym roku to pozdrawiam
                                          no cala moja gromada z koszalina! :p

Skomentuj

Czaruję...
                                          X