Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki TV 40-42' do 2000zł?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Chłopaki do moich potrzeb tak jak napisał Pogromca plazma sie raczej nie nada...

Pytanie o tv nadal aktualne, mam w tej chwili na chacie philipsa 40pfl5007. wg oznaczen powinien miec matryce sharpa ale chyba jest samsunga bo kolorowe plansze posiadają efekt pionowych pasów... , menu to żółw w porownaniu do szajsunga no i k**wa znowu znalazlem 2 martwe subpixele... jutro raczej pojdzie do zwrotu, na szczescie kupiony przez net odebrany osobiscie i powiedzieli ze nie bedzie najmniejszego problemu ze zwrotem.

co jest z tymi tv? martwe subpixele to teraz norma? moj stary samsung lcd 32' fullHD nie mial ani jednego... Czy coś ze mną jest nie tak ze wymagam od nowego tv żeby był w 100% sprawny?

Skomentuj

ten temat przewija sie tutaj sednio co miesiac...i masz wiele sensownych wypowiedzi w tych tematach

najzwyczajniej w swiecie rozgladaj sie za za TV a nie za marketingową papką w pięknej obudowie dla mas (paru producnetow bardziej stawia na design, i bajery w stylu sterowanie glosem itd.. a gdzies maja ... to do czego tv sluzy ... obraz ;p ) , w wiekszosci TV wciskają pseudo specjalisci (i pracuja tam po prostu ..sezonowo,dorywczo ....za tydzien moze sprzedawac czesci w motoryzacyjnym zalezy gdzie wiecej dadzą...., CI specjalisci maja w pierwszej kolejnosci sprzedac to co malo im schodzi na sklepie ...a jak ktos cokolwiek czai w temacie to po prostu sprzedac to co maja na stanie....

Skomentuj

na zakończenie napiszę że kupilem samsunga UE40eh5300, jako jedyny z oglądanych nie miał żednego bad pixela, cloudingu prawie nie ma bo ma pełne podświetlanie (a nie krawędziowe) trafiłem z matrycą samsunga. Obraz jest dla mnie wystarczający. Przerobiłem go od razu na UE40eh5450 (różni się tylko funkcją PVR). Puki co jestem zadowolony - jedyny minus to podstawa przyczepiona na stałe - telewizora nie da sie wygodnie obracać.

Skomentuj

Czaruję...
        X