Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co dostaliscie pod choinke :D

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No mój samsung też ładnie chodził w starym kompie ładnych pare 7 latek heheheeh i nigdy mnie nie zwiódł. Ale stry komp poszedł na części a dysk wraz z nim.... A u mnie jak na razie bez awaryjnie od pół roku chodzi jak już pisałem Barracuda coś tam 13AS (nie chce mi sie dokładnie modelu sprawdzać. No i ja jestem zadowolony. Chodzi cicho i szybko... w końcu SATA 150

Skomentuj

Ja moge polecic to co sam mam czyli Samsung SP1614C. Szybki i cichutki. Zreszta mialas okazje przetestowac sama

Skomentuj

Mycha, do twoich wymagan polecil by ci BARACUDE.A jak chcesz miec jeszcze szybcej to kup WD CAVIAR tylko ze bedzie troche glosniej. :)POZDRO

Skomentuj

A mi starzy złożyli stałe łącze z kablówki (modem i tepsa suxx 4 ever!!) i dostałem książkę B. Wołoszańskiego.

Dyski WD Caviar mam wszystkie sprawne: 420 MB, 700 MB, 4 GB i 80 GB i są OK! Samsung piszczy i jest ponoć pancerny - ale go nie znoszę! W jednym cenniku komputerowym przy HDD i CD Samsunga był komentarz: nie polecamy, nie sprzedajemy :-)

CD też mają do dupy!!

Skomentuj

Hm...moj sprzetowy Guru ( a moze Góru ;-) ) poleca zdecydowanie Seagate Barracuda VII, a zdecydowanie odradza IBM :-)

Edis Dzieki :-)

Skomentuj

Mycha, nie ma za co :) POZDRO

Skomentuj

Mycha dałabyś jakąś fotkę, swoją oczywiście. Inni Cię widzieli a ja nie :(((

Skomentuj

Stempel, masz racje,mogla by dac jakas fotke:)SWOJA OCZYWISCE

Skomentuj

Heh Panowie.... Ci inni co mnie widzieli, to tylko Quester i Dexter (live).
                    BTW na starym forum byl topic z fotkami uzytkownikow, tam bylo kilka moich "buziek" .
                    A moja fizjonomia nie jest tu chyba a ni temetem, ani wazna sprawa ;-)
                    Zapytajcie tych co widzieli :P

Skomentuj

A propos dysku jak chcesz mics cicho jesli komp chodzi w nocy to nie polecam samsunga, bo gwizdze jak rakieta ale WD za to cichy i wytrzymale, ja mam u siebie Quantum 20G i WD 80G tyle co moj komp naglosnil dyskotek to szok ze jeszcze dziala.

Skomentuj

No to ja mam odwrotne doswiadczenia. WD "gwizdal jak rakieta" a Samsung chodzi cichutenko. Mam dwie sztuki Samsunga SP1614C w kompie i wentylator od CPU jest glosniejszy i tylko jego slychac. Byc moze jakies starsze wersje Samsungow byly do kitu bo mialy swoj przydomek Szajsung ale teraz sie czasy zmienily.
                        Pozdro
                        Dexter

Skomentuj

widze sam nie jestem....NIC (totalnie nic)

Skomentuj

eee caviar nie jest moz najcichszym dyskiem ale nie jest glosniejszy od samsungow i to na pewno.Pozatym CAVIAR jest duzo szybszy od samsunga.

Skomentuj

A ja dostałem XLSa 10 i dwie membranki :-)
                              Popatrzyłem z radością na skrzynkę która niemal ukończona stała w koncie.
                              Teście dali mi 1000 PLN (morda mi sie ucieszyła na myś jaki moge za to miec napęd).
                              Potem zadzwonił budzik a moja zona krzyczy "wstawaj do pracy bo sie zpoznisz"!!
                              No to wstałem :-(
                              Ale sen był fajny.

Skomentuj

A ja chyba niegrzeczny byłem bo nawet rózgi nie dostałem !!

Skomentuj

U mnie wybor stanal na Seagate Barracuda VII ;-)
                                  Teraz tylko problem czy 80 czy 120 GB

Skomentuj

120 roznica w cenie nie wielka a 1/3 pojemnosci wiecej

Skomentuj

No roznica jest . 220zl za 80Gb albo 324zl za 120 GB ;-)

Skomentuj

najbardziej sie teraz opłaca kupić 160Gb:] , 40 zł więcej za następne 40 GB

Skomentuj

hmm dziwne u mnie 120 kosztuje kapke mniej za to 80 wiecej sporo roznica tam byla kolo 50-60 pln :P chyba ze cos zle patrzylem ale nie sadze

Skomentuj

Czaruję...
                                          X