Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

a ja mma glupi pomysl :P

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kocur zgłosił kandydaktę:P ja tam nie popieram -mam inny gust:) hehe ale z osób na forum można by ankiete zrobić:) szkoda ze dziwczyn tak mało jest bo nie bedzie facet chyba faceta ocenialł:P pozdo serdeczne a tymi rowerami to lepiej nie zgadywac cio tam jest)

Skomentuj

hehehehe troche młode te panny ..... ciekawe czy wiedza co to jest fala stojaca

Skomentuj

yeti fajny rowerek widze piasty ns wiec dobra jakosc..hmm amorek stara delta wtedy jeszcze rst jakos wygladalo...teraz wszystkie sa no h i dalej nie pisze...obrecze mavik d521 muaaa pieknosc jakosc wytrzymalosc..no po rowerku widze ze jakis dirt/dual :> tylko szkoda ze rst i merida jednak nie sa do tego ale rower calkiem calkiem

Skomentuj

Patryk, tą twoją kandydatkę rzeczywiście trudno ocenić...chociaż na tym zdjęciu... gdyby w trakcie robienia fotki doświetlić fleszem, to byłoby widać błysk w oczach, oraz to co ginie w cieniu (na lewo od głowy pieska)

Skomentuj

No ta kandydatka Patryka jest calkiem calkiem wg mni eladniejsza od pani w czerwieni:) <lol>

Skomentuj

ale jak juz bylo mowione nie mamy sie chwalic jakimis dziewczynami itp.. :P tylko pokazac swoje fotki :)

Skomentuj

wstydzą się hehehe
                just kidding
                podro

Skomentuj

Czaruję...
                X