Dobrze ze ja nie dalem swoich z polowinek wygladalem jeszcze lepiej jak ty, a tak swoja droga to ty tak jak ja zawsze w towarzystwie fajnych kobitek heh .Taki nasz los
Pozdrawiam
oj mylisz sie, 100dniowa czy impreza jak już na niej jestem to co innego bez dup sie nieobejdzie ale zeby do jakiejś konkretnej impry doszło to szanse 1 / milion mieszkam wśród samych debili wiec co poradzić a ci normalni to ... jakoś nieda sie z nimi niz zgrac :|
[ Dodano: 2004-12-28, 00:13 ]
apropo panienek to tu gdzie mieszkam zreszta w tym mieście to same pierdyknięte w mózg , blachy i takie tam a mi chodzi tylko o te grzeczne
To masz zdeczka przechlapane jak u ciebie tak kiepsko z laskami, u mnie jest duzo grzecznych tylko jakies nie kumate sa i dotzrec do nich nie mozna, ale ja swoja znalazlem
No u mnie imprezy to sa co miesiac takie konkretne zreszto organizowane przeze mnie i reszte moich kumpli, no i tak tez bez lasek sie nie obejdzie heh
wiecie co ja nawet na sylwka niemam gdzie iśc... nikt niezaprosi... jak JA coś organizowałem i DZIĘKI mnie imprezy były to dupsko cieszyli a jak JA niepodejme inicjatywy to kurwa mac nikt niepamięta ... ale wali mnie to ostro w pape bo kiedyś się to odbije =]
a propo co robicie na sylwestra bo ja sobie siedze w domciu przed TV a moze pójde spać jeszcze niewiem :)
Hmm... w goraczce? Na kazimierzu lepiej :> A w goraczce scisk, zaduch i wiecznie kilometrami ciagnaca sie kolejka :P
Ale barmanka jest fajna... konkretnie Monia :> Piotr, pamietaj ze najlepsze miejsca sa na antresoli
a ja tam planuje jechac do warszawy i razem z SoundWave'em imrpezowac, daleko ale jakoś ... chyab sie wybiore tylko jest jeden mały problem ale moze uda sie załatwic :] ... z 6 godzin jazdy pociagiem bedzie
Skomentuj