Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

a ja mma glupi pomysl :P

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Budzik nieladnie tak kolerzanke z nienacka po policzku...

Skomentuj

Dobrze ze ja nie dalem swoich z polowinek wygladalem jeszcze lepiej jak ty, a tak swoja droga to ty tak jak ja zawsze w towarzystwie fajnych kobitek heh .Taki nasz los
      Pozdrawiam

Skomentuj

oj mylisz sie, 100dniowa czy impreza jak już na niej jestem to co innego bez dup sie nieobejdzie ale zeby do jakiejś konkretnej impry doszło to szanse 1 / milion mieszkam wśród samych debili wiec co poradzić a ci normalni to ... jakoś nieda sie z nimi niz zgrac :|

[ Dodano: 2004-12-28, 00:13 ]
        apropo panienek to tu gdzie mieszkam zreszta w tym mieście to same pierdyknięte w mózg , blachy i takie tam a mi chodzi tylko o te grzeczne

Skomentuj

wiesz Budzik mi to sie tak wydaje ze powinienes sie przeprowadzic

Skomentuj

To masz zdeczka przechlapane jak u ciebie tak kiepsko z laskami, u mnie jest duzo grzecznych tylko jakies nie kumate sa i dotzrec do nich nie mozna, ale ja swoja znalazlem
            No u mnie imprezy to sa co miesiac takie konkretne zreszto organizowane przeze mnie i reszte moich kumpli, no i tak tez bez lasek sie nie obejdzie heh

Skomentuj

wiecie co ja nawet na sylwka niemam gdzie iśc... nikt niezaprosi... jak JA coś organizowałem i DZIĘKI mnie imprezy były to dupsko cieszyli a jak JA niepodejme inicjatywy to kurwa mac nikt niepamięta ... ale wali mnie to ostro w pape bo kiedyś się to odbije =]

a propo co robicie na sylwestra bo ja sobie siedze w domciu przed TV a moze pójde spać jeszcze niewiem :)

Skomentuj

U mnie na miescie jak co roku jest impreza na wolnym powietrzu wiec ide z dziewczyna sie pobawic.

Skomentuj

Budzik, to jestesmy razem ja tez nigdzie nie ide:)Bede w domku siedzial :(

Skomentuj

jak glosniki do mnie przyjda do piatku to tez bede siedzial w piwnicy i montowal a pozniej sluchal cala noc :) ale chociaz mam wybor...

Skomentuj

i ja dokłądnie to samo co Budzik i EDIS

Skomentuj

Jedziem na zabawę do Kraka

Moze ktoś będzie w klubie gorączka??

Skomentuj

dziewczyna naprawde ladna, ale ma to cos w sobie, at ka na marginesie to w jakiej miescowosci zamieszkuja ta pani??

Skomentuj

Piotr, wiesz ze mieszkam zaraz kolo Twojego miasta i tam chodze do szkoly

Skomentuj

Hmm... w goraczce? Na kazimierzu lepiej :> A w goraczce scisk, zaduch i wiecznie kilometrami ciagnaca sie kolejka :P
                              Ale barmanka jest fajna... konkretnie Monia :>
                              Piotr, pamietaj ze najlepsze miejsca sa na antresoli

Skomentuj

a ja tam planuje jechac do warszawy i razem z SoundWave'em imrpezowac, daleko ale jakoś ... chyab sie wybiore tylko jest jeden mały problem ale moze uda sie załatwic :] ... z 6 godzin jazdy pociagiem bedzie

Skomentuj

Z racji dobrego po-sylwestrowego nastroju. Prosze bardzo. Oto ja.
                                  Załączone pliki

Skomentuj

a ja to ten z lewej, a zdjęcie nosi tytuł "między nami burakami :P"
                                    Załączone pliki

Skomentuj

to i ja się "wrzucę"

:] Zdjęcie z wigilli klasowej z 2004 roku
                                      Załączone pliki

Skomentuj

A wiec, o to ja we wlasnej osobie:)
                                        Załączone pliki

Skomentuj

:P
                                          Załączone pliki

Skomentuj