szczerze to mi sie nie podoba :P ale tu mieliscie swoje fotki pokazywac jak ja bym zaczol pokazywaf fotki mojej bylej jak jej robilem sesje "zakryta nagosc" to byscie sie niezle slinili :P hehe ale nie o to chodzi :]
Niemam zdjęć o rozdzielczości 800 na 600 same duze foty. Ewentualnie z przed 4 lat. tera to mam już długie włoski,właściwie to zupełnie inaczej już wyglądam.
ja piernicze ludzie poco te fotki, to jest topis z fotkami użytkowników i jesli ktos chce to niech tutaj swojafote wrzuci a nie jakiś męski masturbator, opanujcie się
kluczyk to mamy ten sam typ baby na oku tylko ze mi głównie chodzi o twarz i włosy a pozostałe czesci ciała to moga byc różne
MoJojojo, nie dam juz zadnej fotki nie swojej bez zgody osoby na niej :) wkoncy interesuje sie fotografia i robie zdjecia ale to jest nie fer w stosunku do tych osob wiec nie
Sparco ja tam nie mam nic przeciwko tylko zastanow sie czy Twoja "dupeczka" tez nie ma nic przeciwko. Wszystko ladnie pieknie dopoki nie wyjdzie na jaw taka akcja. Bedziesz mial poprostu awanture. Jesli chcesz zamiescic zdjecie to pojdz ladnie do dziewczyny z kwiatkiem i sie zapytaj. To poprostu nie jest moralne zachowanie.
Pozdro
Dexter
Skomentuj