Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

a ja mma glupi pomysl :P

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

szczerze to mi sie nie podoba :P ale tu mieliscie swoje fotki pokazywac jak ja bym zaczol pokazywaf fotki mojej bylej jak jej robilem sesje "zakryta nagosc" to byscie sie niezle slinili :P hehe ale nie o to chodzi :]

Skomentuj

reoddai daj pare fotek hehe

Skomentuj

Niemam zdjęć o rozdzielczości 800 na 600 same duze foty. Ewentualnie z przed 4 lat. tera to mam już długie włoski,właściwie to zupełnie inaczej już wyglądam.
        Załączone pliki

Skomentuj

No to moze i ja dozuce swoja fote.
          ja to ten ktory stoi z tylu kompa(zreszta swojego ten czerwono-srebrny)
          a na drugiej to jestem 1 z prawej
          Załączone pliki

Skomentuj

kurde prawde móiac to ta gówniara w czerwonym jest w moim typie , lece na takie brunetki o ładnej buźce ale tutaj nic niepowiem bo pedo niejestem ;]

Skomentuj

Ta w czerwonym to jest centralnie moj typ dziewczyny ale .....

Skomentuj

na prozbe aryana :P daje ale prosze bardzo nie pokazywac ich nikomu bo bede martwy jak sie dowie ze dalem ej fotke tutaj

[ Dodano: 2004-12-27, 23:36 ]
                ps jak by ktos chcial wiedziec to fotka jest mojego autorstwa :)

Skomentuj

jakies starsze foto wygrzebalem :)
                  Załączone pliki

Skomentuj

ja piernicze ludzie poco te fotki, to jest topis z fotkami użytkowników i jesli ktos chce to niech tutaj swojafote wrzuci a nie jakiś męski masturbator, opanujcie się

kluczyk to mamy ten sam typ baby na oku tylko ze mi głównie chodzi o twarz i włosy a pozostałe czesci ciała to moga byc różne

Skomentuj

Tomck olać to że ona jest nie pełnoletnia. Wkońcu ja tez nie jestem. Dopiero mam 17lat :))

[ Dodano: 2004-12-27, 23:40 ]
                      Ale dupeczka z niej neizła. Mozesz jej przekazac (jak ją znasz).

Skomentuj

Ej Panowie nie ladnie tak szastac zdjeciami osob trzecich bez ich zgody, usuncie prosze nie swoje zdjecia.

Skomentuj

no widze ze temat gubi tresc no ale co tam, reoddai coraz lepiej moze cos jeszcze :P D

Skomentuj

Dexter, ja juz to zrobilem przed twoim postem bo sie wlasnie zastanowilem nad tym :P i glupio tak

Skomentuj

A juz chcialem pochwalic sie swoja dupeczka, a tu dexter szlabany zarzuca :P

Skomentuj

MoJojojo, nie dam juz zadnej fotki nie swojej bez zgody osoby na niej :) wkoncy interesuje sie fotografia i robie zdjecia ale to jest nie fer w stosunku do tych osob wiec nie

Skomentuj

Budzik, no wlasnie chodzilo mi ladna twarz i takie czarne srednie wlosy , ja z taka wlasnie jestem ale foty nie zamieszcze bo nie mam.
                                  Jak chcesz to sobie galerie poogladaj mojej szkoly sa tam rozne foty http://www.zamek.edu.pl/fotogalery.htm
                                  a tu macie wypadek z naszej dyskoteki http://www.zamek.edu.pl/galeria/kot/d4/036.html

Skomentuj

Sparco ja tam nie mam nic przeciwko tylko zastanow sie czy Twoja "dupeczka" tez nie ma nic przeciwko. Wszystko ladnie pieknie dopoki nie wyjdzie na jaw taka akcja. Bedziesz mial poprostu awanture. Jesli chcesz zamiescic zdjecie to pojdz ladnie do dziewczyny z kwiatkiem i sie zapytaj. To poprostu nie jest moralne zachowanie.
                                    Pozdro
                                    Dexter

Skomentuj

Wiem. Poprostu poszaleli chłopaki troche, a ja razem z nimi.

Skomentuj

reoddai nie miales sobie tego wziasc do serca :)

Skomentuj

coś odemnie 3 fotki ze studniówki i jedna ... z wakacji chyba z tam,tamtego roku

na studniówce sie popiło wiec prosze o dyskretne komentarze, czsami geba przy smianiu sie dziwnie sie układała :P
                                          Załączone pliki

Skomentuj

Czaruję...
                                          X