Jakieś lipcowe spotkanie Panowie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spotkanie Krakusów i okolic
Collapse
X
-
Lipcowe jak najbardziej!Bo już deski pociąłem na budy testowe :) Więc progress jest :P hehe
Jak coś to w Krk będzie raczej ciężko o miejscówkę na grill i piwko - mogę wynająć tor quadowocrossowy 25km od Krakowa - jest pomieszczenie w którym można by przeprowadzić odsłuchy :) Tylko że wieść to na wieś to pewnie nie każdemu odpowiada... No niewiem, ja daję propozycję :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz postaJakieś sierpniowe?.
?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz postaJakieś sierpniowe?.
marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Kto z Krakusów jest chętny na spotkanie u mnie? Będzie można na własne uszy przekonać się, ile prawdy jest, między innymi, w twierdzeniu, jakoby nie można było usłyszeć zmian na niskich częstotliwościach przy różnicy w GD rzędu kilku jednostek. Przy okazji masaż organów wewnętrznych i przetykanie zespołu bębenek-kowadełko zapewnione
. Własny sprzęt mile widziany, teściki i porównania, w tym ABX, planowane.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz postaKto z Krakusów jest chętny na spotkanie u mnie? Będzie można na własne uszy przekonać się, ile prawdy jest, między innymi, w twierdzeniu, jakoby nie można było usłyszeć zmian na niskich częstotliwościach przy różnicy w GD rzędu kilku jednostek . Przy okazji masaż organów wewnętrznych i przetykanie zespołu bębenek-kowadełko zapewnione . Własny sprzęt mile widziany, teściki i porównania, w tym ABX, planowane.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaA wódeczkę przyniesiesz? Wpraszać się nie ładnie bez niczego.
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaPrzecież to oczywiste, że na trzeźwo się tego nie ocenia
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaPewnie, ale Racjonalny to sportowiec i wodeczki raczej nie pije.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Hermes Zobacz postaKiedy planujesz spotkanie
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaA wódeczka będzie?. Ale rozumiem, że pytasz, bo chcesz zostawić auto u mnie pod blokiem i później w nocy wracać na Hutę tramwajem?
.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaJak bedziesz mial tam na miejscu do porownania falowody schodzace do 20hz, to sie wpraszam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Hermes Zobacz postaStyczeń?
Jakby sie udało na jakiś konkretny termin styczniowy ugadać to wpadłbym też może z monitorkami :)
Skomentuj
Skomentuj