Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

koscoł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez SCIERA
    a ja pierdole caly kosciol.To jest jakas pierdolona sekta.Ja jestem ATEISTA.Ostatnio w szkole jak widzialem ksedza to go wyklnelem od zlodzeji i jest lajt :)
    Probojesz takim tekstem zyskac w oczach innych forumowiczow?? ja to tak odebralem...

Skomentuj

Ja uważam ,że kościół to legalny rodzaj mafii ,więc ich nie lubie :).

Skomentuj

do kosciola ide jak mnie rodzinka zaciagnie, sam z siebie raczej nigdy, nie widze sensu siedzenia i sluchania jak 'xionc' pitoli mi ze nikt nie chce kupowac gazetek parafialnych, ze znowu potrzebna skladka na cos itp...

Skomentuj

EEE tam składkę, teraz abp. ped. Jankowski wypuści na rynek wino ze swoją podobizną, bo zbiera na 8t bursztynu i 1t srebra na jakiś ołtaż (wychwalający ubustwo

Skomentuj

ja nie chodze bo nie lubie suchac jak jakis pedofil lub gey pier... cos z ambony a ludzie patrza na niego jak na cos lepszego niz sami sa. a co do rydzyka to uwrzam ze gosc jest chory na glowe

pozdrawiem

Skomentuj

Zamieszczone przez tomck
              a co do rydzyka to uwrzam ze gosc jest chory na glowe
              i tu sie myslisz. rydzyk ma glowe na karku. on dobrze wie jak wykozystac glupote i naiwnosc innych. inaczej juz dawno bysmy o nim nie slyszeli

Skomentuj

A ja chodzę do kościoła choć też jestem niewierzący, ale chodzę podziwiać jako obiekt architektoniczny a nie ze względów religijnych. Do religii nic nie mam i traktuję ją tak samo jak inne z umierem i szacunkiem. A kościoł jako instytucja to to co napisał Yoshi -> legalna mafia i też nie lubię.
                pozdrawaim

Skomentuj

nio i wasnei dlatego tak uwazam wykozystuje glupte ludzko to jest nie moralne a do jego najbardziej glupich pomyslow mozna zalichyc spowiedz przez telefon (0700 rydzyk)

Skomentuj

Zamieszczone przez tomck
                    spowiedz przez telefon (0700 rydzyk)
                    coooo?

Skomentuj

zobaczcie co oszołomy wypisuja na temat dyskotek
                      http://www.dyskusje.katolik.pl/viewt...=111069#111069

Skomentuj

"Dewotce służebnica w czymsiś przewiniła
                        Właśnie natenczas, kiedy pacierz kończyła.
                        Obróciwszy się przeto z gniewem do dziewczyny,
                        Mówiąc właśnie te słowa:"...i odpuść nam winy,
                        jako i my odpuszczamy", biła bez litości.
                        Uchowaj, Panie Boże, takiej pobożności! "

Skomentuj

he he Krasicki rulez :)

Skomentuj

esh0, nie mow mi ze nie slyszales ze ten gosc chcial wprowadzic spowiedzec przez telefon

Skomentuj

a nie slyszalem, nie znam histori zycia rydzyka i nie mam zamiaru poznac ;-)

Skomentuj

a nalezałoby poznac, moze buys sie dorobił tak jak on
                                moim zdaniem powinien wykładac na studiach finansowych jak sie dorobic na głupocie

Skomentuj

wiara swoją drogą, kościół swoją. kościół oraz jego władze coraz bardziej przekonują mnie o własnym zacofaniu, podczas gdy pierwsze (podobno) boskie założenia są dosyć uniwersalne, to większość kościelnych nakazów zakazów jest śmieszna... Osobiście nie wierze w boga i nieakceptuje kościoła. Na temat radia maryja się nie wypowiem pozatym że to dla mnie jest fanatyzm w dużej mierze.

...:::Szacunek dla umysłów zdolnych do podejmowania własnych decyzji, kierowania się zdrowym rozsądkiem oraz nie wierzących w wszystko co usłyszą:::...

http://www.satan.pl/varia/7/ ===> Polecam

Skomentuj

Ja jestem ateista, nie bylem ani u chsztu ani u komunii ani nic z tych rzeczy, i dobrze mi z tym ;], mialem w rodzinie ten komfort ze nikt mnie do niczego nie zmuszal, jak kiedys mi sie pod sufitem poprzestawia to moze sie ochszcze ale na razie jakos mi do tego daleko... ;]
                                    ps. podzielam zdanie Yoshiego :>

pozdro !!

Skomentuj

jestem katolikiem i chodze raz w tygodnie
                                      radio maryja jest spoko gdy sie go nie słucha
                                      (a radio nie ma ryja tylko głośnik<lol> ) pozdro

Skomentuj

:)

"Przybyli na drugą stronę jeziora do kraju Gerazeńczyków. Ledwie wysiadł z łodzi, zaraz wybiegł Mu naprzeciw z grobów człowiek opętany przez ducha nieczystego. Mieszkał on stale w grobach i nawet łańcuchem nie mógł go już nikt związać. Często bowiem wiązano go w pęta i łańcuchy; ale łańcuchy kruszył, a pęta rozrywał, i nikt nie zdołał go poskromić.
                                        Wciąż dniem i nocą krzyczał, tłukł się kamieniami w grobach i po górach. Skoro z daleka ujrzał Jezusa, przybiegł, oddał Mu pokłon i zawołał wniebogłosy: <<Czego chcesz ode mnie, Jezusie, Synu Boga Najwyższego? Zaklinam Cię na Boga, nie dręcz mnie!>> Powiedział mu bowiem: <<Wyjdź, duchu nieczysty, z tego człowieka.>> I zapytał go: <<Jak ci na imię?>> Odpowiedział Mu: <<Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu.>> I prosił Go na wszystko, żeby ich nie wyganiał z tej okolicy. A pasła się tam na górze wielka trzoda świń. Prosili Go więc: Poślij nas w świnie, żebyśmy w nie wejść mogli. I pozwolił im. Tak duchy nieczyste wyszły i weszły w świnie. A trzoda około dwutysięczna ruszyła pędem po urwistym zboczu do jeziora. I potonęły w jeziorze. Pasterze zaś uciekli i rozpowiedzieli to w mieście i po zagrodach, a ludzie wyszli zobaczyć, co się stało. Gdy przyszli do Jezusa, ujrzeli opętanego, który miał w sobie Legion, jak siedział ubrany i przy zdrowych zmysłach. Strach ich ogarnął. A ci, którzy widzieli, opowiedzieli im, co się stało z opętanym, a także o świniach. Wtedy zaczęli Go prosić, żeby odszedł z ich granic. Gdy wsiadł do łodzi, prosił Go opętany, żeby mógł zostać przy Nim. Ale nie zgodził się na to, tylko rzekł do niego: Wracaj do domu, do swoich, i opowiadaj im wszystko, co Pan ci uczynił i jak ulitował się nad tobą.
                                        Poszedł więc i zaczął rozgłaszać w Dekapolu wszystko, co Jezus z nim uczynił, a wszyscy się dziwili." (Mk 5,1-20).

Co tu dużo gadać... Wybór jest prosty: Albo Jezus albo trzoda chlewna. Sprawdziłem.

Skomentuj

...:::Bez Komentaża:::...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X