jasne 16x w tygodniu jestem w kosciele i radio maryja to moja uluibona stacja jeszcze wysylam kase na rydzyka
nie a tak powaznie to mam taka nawiedzona babke na osiedlu co chodzi na kazda msze doslownie kazda, codziennie rano na 8 popoludniu na 6 i w niedziele obskoczy wszystkie 4 msze, a moze to nie nawiedzenie?? moze sie z powolaniem minela i teraz ja trzymia dwie curki i maz ??
nie... zajmuje sie strojeniem organ... taki moj wybryk :) poza tym spiewam w chorze... bo lubie spiewac:) a barok to moje ulubione tematy i w kosciele spiewanie barokowych kawalkow to jest cos :)
"Skoro nie grzeszysz jako powiadasz
czemu tak czesto moja mila sie spowiadasz"
Tylko juz nie pamietam ktory to napisal (Krasicki ??)
Tak to jest z dewotkami. Siano zamiast mozgu juz maja a Rydzyk sie cieszy ze ma na nowy samochod.
Pozdro
Dexter
co niedziele chodze, chyba ze akurat po nauce w nosy siedziałem to rano jakoś se odpuszczam ale praktycznie w każda niedziele o stałem porze 11.30 w kościele, obowiązkowa wieczorna modlitwa u mnie ! :)
sparco: nie:P ale nie dziwie sie jak w szkole(a jeszcze chodze:P) jak sie ksiądz pojawi na choryzoncie to cały hol słyszy "ŚMIERĆ" albo "DAWAĆ MI TU KSIĘDZA" (pozornie tak to nie wygląda ale to sa zarty:P) wiadomo jak kięża(chyba tak sie pisze:P) przechodza obok :)
Jakies 2 latkla nie bylem <panienka czas w niedziele wypełnia>,ale kiedys trzeba sie nawrócić .
Narazie moge napisać "wierzący,nie praktykujący" inaczej "zyjący,nie oddychający" jak to kiedys ksiądz na religi tłumaczył...
a ja pierdole caly kosciol.To jest jakas pierdolona sekta.Ja jestem ATEISTA.Ostatnio w szkole jak widzialem ksedza to go wyklnelem od zlodzeji i jest lajt :)
Skomentuj