Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

koscoł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

koscoł

chodzicie do koscioła? cerkwi?
    ile razy w tygodniu?
    słuchacie radia maryja?

ad.1 nie
    ad.2 niedotyczy
    ad.3 nie(jeszcze )

Skomentuj

w kosciele jestem codziennie mimo ze jestem ateista :) ciekawe co...

Skomentuj

Kudłaty jesteś kapelanem ?

Skomentuj

jasne 16x w tygodniu jestem w kosciele i radio maryja to moja uluibona stacja jeszcze wysylam kase na rydzyka

nie a tak powaznie to mam taka nawiedzona babke na osiedlu co chodzi na kazda msze doslownie kazda, codziennie rano na 8 popoludniu na 6 i w niedziele obskoczy wszystkie 4 msze, a moze to nie nawiedzenie?? moze sie z powolaniem minela i teraz ja trzymia dwie curki i maz ??

Skomentuj

nie... zajmuje sie strojeniem organ... taki moj wybryk :) poza tym spiewam w chorze... bo lubie spiewac:) a barok to moje ulubione tematy i w kosciele spiewanie barokowych kawalkow to jest cos :)

Skomentuj

Na nadobna:

"Skoro nie grzeszysz jako powiadasz
              czemu tak czesto moja mila sie spowiadasz"

Tylko juz nie pamietam ktory to napisal (Krasicki ??)
              Tak to jest z dewotkami. Siano zamiast mozgu juz maja a Rydzyk sie cieszy ze ma na nowy samochod.
              Pozdro
              Dexter

Skomentuj

A nie Kochanowski ?

Skomentuj

ja do kosciola jedynie chodze rodjowezowke( 100V ) podlaczac...

Skomentuj

A no tak. Wiedzialem ze ktorys na K
                    Pozdro
                    Dexter

Skomentuj

Przestałem chodzić do kościoła odkąd byłem u bierzmowania.

Skomentuj

a ja niebylem od 1 komuni czyli jakies 10 lat czy cos takigo

Skomentuj

flodins, wow ksiądz cie nie ściga??

Skomentuj

co niedziele chodze, chyba ze akurat po nauce w nosy siedziałem to rano jakoś se odpuszczam ale praktycznie w każda niedziele o stałem porze 11.30 w kościele, obowiązkowa wieczorna modlitwa u mnie ! :)

Skomentuj

hehe ja tez nie chofdze ale radiamryja słucham jak ide spac

Skomentuj

sparco: nie:P ale nie dziwie sie jak w szkole(a jeszcze chodze:P) jak sie ksiądz pojawi na choryzoncie to cały hol słyszy "ŚMIERĆ" albo "DAWAĆ MI TU KSIĘDZA" (pozornie tak to nie wygląda ale to sa zarty:P) wiadomo jak kięża(chyba tak sie pisze:P) przechodza obok :)

aryan:ja tez :)

Skomentuj

Jakies 2 latkla nie bylem <panienka czas w niedziele wypełnia>,ale kiedys trzeba sie nawrócić .
                                  Narazie moge napisać "wierzący,nie praktykujący" inaczej "zyjący,nie oddychający" jak to kiedys ksiądz na religi tłumaczył...

Skomentuj

kiedyś trzeba się nawróci, zanm nadejdzie to "kiedyś" mozesz już nieżyc i co wtedy ;|

Skomentuj

moze zle napisałem, chodziło mi raczej o to by zaczac chodzic do kościoła, cos czuje że zaczne!

Skomentuj

a ja pierdole caly kosciol.To jest jakas pierdolona sekta.Ja jestem ATEISTA.Ostatnio w szkole jak widzialem ksedza to go wyklnelem od zlodzeji i jest lajt :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X