Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Internet mobilny jaki?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

LTE uzależnia. Szyyyybko jest. BTS'y sprawdź u siebie. Negocjuj cenę są w stanie zejść ok. 15 zł od stówki jak pomarudzisz,to umowa na 12 miechów. AA bierz szajsunga routera jak jeszcze dają. 6h na baterii trzyma. Tyle mam do powiedzenia bo z autopsji nie ze słyszenia mówię.
    Pozdrawiam
    P.S.
    coś mi się ciężko w klawisze celuje

Skomentuj

Internet mobilny z antena na kominie?
      Nie o to chyba chodzi w internecie mobilnym
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        Internet mobilny z antena na kominie?
        Nie o to chyba chodzi w internecie mobilnym
        Mobilny o dla mnie znaczy zawsze ma być. Dropbox i dostęp do dokumentów. Plus ma ok zasięg. Gdzie nie ma HSDPA+ jest 3G jak nie ma 3G to niżej, ale mam zawsze coś. Jak jest BTS z lte upps szybko jest

---------- Post dodany o 20:49 ---------- Poprzedni post o 20:48 ----------

ach Wasze zdrowie

Skomentuj

Mobilny ma być wszędzie
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

zapomniałem

---------- Post dodany o 20:53 ---------- Poprzedni post o 20:50 ----------

Mobilny ma być wszędzie
            A o czym rozmawiamy ?

Skomentuj

O mobilnym necie, ktory ma działać wszędzie a nie tylko pod stacjonarna antena
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

O mobilnym necie, ktory ma działać wszędzie a nie tylko pod stacjonarna antena
                To ja dobrze rozmawiam do Ciebie Solorz wiedział co robi Plusa kupując
                Twoje zdrowie

Skomentuj

Nie na temat...
                  Moj Sasiad
                  Wkurzal mnie jego ochroniarz parkujac mi merca w bramie
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Antena nie musi być stacjonarna

Skomentuj

Ale komin juz jest
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

pisze o miom przypadku i ofercie jak wiekszosc tutejszych postow w ktorym jedynym rozwiazaniem jest internet mobilny, niestety denerwuja mnie jakiej udziwnienia wsadzone w usb laptopa dlatego postawilem ruter. Zresztą jaki problem wyciagnac modem z rutera i wsadzic do lapka?. Mieszkam w internetowej dziurze gdzie brak wifi a tepsa nie dosc ze oferuje maks jeden mega to nie maja juz miejsc na centralce. Internet satelitarny jest w moim zasiegu finansowym ,co do autora postu nikt ci nie pomoże bo nikt nie wie w jakim zasiegu przebywasz sprawdz jakie masz najblizsze btsy w twojej okolicy zamieszkania, wtedy mozesz sie decydowac na jakiegos operatora.

Edit:
                        Luszti w miare poprawione

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                          Kolego rumunn95 - więcej przecinków i kropek, mniej zdań wielokrotnie złożonych.
                          Trzeba się mocno namęczyć czytając Twoje posty, co więcej - aby je zrozumieć.
                          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czaruję...
                          X