Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sylwester 2004/2005 - straty w sprzęcie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mnie ludzie czasem prosili bym sciszyl, klawiatura zalana browarem byla podlaczona do kompa cala noc,porobilo sie pare zwarc i scalak pewnie padl.
    Mialem wzmaka
    pa-360,swojego ne 116, 2kolumny na 2xHW100+jaskies syczki i kolumny moje pod kontrolą ne116 .Do podwajania sygnału słuzyła wieza aiwa :) ktora chyba najbardziej sie zgrzała :) Impreza od 20 do 6,zabraklo im siły a mi klawiatury!

Skomentuj

U mnie zero strat! Wzmak Yamaha AX 496 sprawdził się zajebniście. Komputerowy wiatrak go chłodził!!! Kolumny na Tonsili 11/100 i ARN 150-4 x2 wygrzały się zajebiście... teraz wiem co to znaczy ilość szczegułów w muzyce (coś stuka puka i myslałem ze się zepsuło, posłuchałem na dobrych słuchawkach i tez to słychac więc to chyba muzyka :P )
      Pokętło we wzmaku było na maxa... loundness tylko troszkę zmnmiejszyłem.... bo miało byc głosno, i nikomu na basie nie zależało.
      Ogólnie impra zajebista. od 14 zaczelismy i o 4,20 skończylismy. Sprzet grał do 6,30 w nocy bo usypialismy :-)
      Spalił się tylko żarnik w stroboskopie, ale i tak był juz przepalony!!! więc zero strat!!!!
      Sylwester udany!!!!

Skomentuj

Strat nie bylo, ale moje kolumienki przeszly w koncu test bojowy 10h non-stop grania na 80% mocy... Zreszta sub tez...

Skomentuj

Zero strat. Strobo spadl 3 razy z kolumny na ziemie zanim go przywiazalem. Mikrofon sie 2 razy sprzezyl z kolumnami, ale mimo wylaczonych zabezpieczen wszytsko przezylo (co sprzet estradowy to estradowy).
          Super flower sie raz sam wylaczyl z przegrzania, ale wlaczylem techno i strobo wiec mial przerwe.
          Jedyne co to po pewnym czasie glowa mnie zaczela od natezenia dzwieku bolec bo bylem jedynym trzezwym:) (trzeba bylo troche pojazdzic:)

Skomentuj

a u mnie kumpel podłączył suba nie pod ten wzmak i poszło 100watt 4ohm pod 1000watt 8ohm i odpalał jak było na max podgłoszone. Strata = membrama na ścienie z głośnika chyba tylko kosz się nie zepsuł. poza tym było spoko

Skomentuj

halogen0, Kopiesz trupa a moderatorzy spia, wiesz ze starych podtow sie nie odgrzebuje ??

Skomentuj

wiem ale takim wyczynem i kumplem co ma zryty beret trzeba się pochwalić

Skomentuj

Czaruję...
                X