Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

TANIEC sodoma i gomora

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To ja myslalem ze tylko ja moim kuplem takie numery odstawiamy ;D
    Kiedys zadzwonilismy do Radia Maryja i powiedzielismy, ze mamy do oddania 2 zamrazarki z trupami w srodku. Jak sobie to przypomne to do tej pory sie smieje, bo kolesia<czarnego DJ>z tamtej strony sluchawki az zamurowalo z wrazenia.
    Heh
    Pozdro 4all

Skomentuj

ej, tym ludzim trzeba pokazać tą stronke, to sie dopiero zbulwersują!!!
      http://www.mp3s.pl/dzienpo/

[ Dodano: 2005-01-02, 23:42 ]
      rozpusta na imprezach, a co dopiero po imprezach : NIE OBSTOJE!!!!

Skomentuj

http://dyskusje.katolik.pl/viewtopic...r=asc&start=45 lol :P

Skomentuj

ruthi7 czy ty chcesz aby ludzie z tamtego forum na zawał poumierali. te zdjecia pokazują zawodowców którzy raczej podczas zabawy mają gdzies hasła głoszone na tamtym forum.

btw. zdjecia sa wyjechane w kosmos. obysmy jak najżadziej tak kończyli imprezy.

Skomentuj

Moim zdaniem to im tam charakterystyka mozgu musi opadac z duzym sopadkiem jak takie rzeczy pisza.
            A zdjecia sa kosmiczne / nie chcial bym tak imprezy skonczyc.

Skomentuj

ale z was chamy ja to w słusznej sprawie robiłem a tak teraz w oczach katolików na sze forum bedzie nie mile odbierane :/ i niemówie tego dla żartów ale na serio , wkońcu w moim poście niebyło ironi ale w slusznej sprawie im napsiałem zebysie zajeli czymś ciekawym ;]

Skomentuj

Jak już jest DzieńPo to ja jeszcze rzuce AleRyj v2.2
                http://www.mp3s.pl/aleryj2/
                Hihi

Skomentuj

kluczykpl dał czadu Już wiem ze jamnik 2x3W moze mi słuch uszkodzić

Hehe dobra zabawa Ale co za dużo to i świnia nie chce

BTW: Prywatna wiadomość - a jeszcze nie minęła godzina od pierwszego logowania
                  Patrzcie jak sie laski wyrywa - tylko szkoda że nawiedzone i pewnie zdziebko dziwne
                  Ale możliwe że po 5 moze 6 latach znajomości mógłbym wziąć ją za rękę <lol>

Od: Nati
                  Do: +Piotr+
                  Wysłany: Nie Sty 02, 2005 11:40 pm
                  Temat: Od Nati
                  Cześc!
                  Witaj na Katoliku! Mam nadzieję, że Ci tu będzie miło. Ja tu jestem od listopada i już się zadomowiłam...

No chyba że tak wszystkim wysyłają? Moze Nati to jakiś moderator czy cóś

Skomentuj

Panie i Panowie, szanowni forumowicze, chciałbym złożyć oficjalne oświadczenie, że osobnik podpisujący się na tym katolickim forum nickiem "Zygmunt" to nie ja. Jak już kiedyś wspomniałem, tym nickiem posługuję się wyłącznie na diyaudio.pl.
                    Żeby nie było potem że jakiś nawiedzony jestem... :P
                    wogóle to nie jestem katolikiem...

Skomentuj

Zygmunt, spoko nic ci za to nie zrobimy :)

Skomentuj

BUAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA!!!
                        DOŚĆ. REJESTRUJĘ SIĘ I ZACZYNAM ICH JECHAĆ. PREMIER RUSZYŁBY DUPĘ A NIE NA FORACH BZDETY NIKOMU NIE POTRZEBNE WYPISUJE.

Skomentuj

Hehehe... a ja właśnie myślałem że ten Zygmunt to tamten Zygmunt hehehe.... dobrze że to napisałeś heheheh

Skomentuj

no powiedziałem co wiedziałem... mam w dupie premiera ....

Skomentuj

Hehe aleś po nich pojechał

Skomentuj

Nie wytrzymałem, napisałem posta.

Skomentuj

To czego naprawdę nienawidze to fanatycy religijni...

Skomentuj

są przeciule na tym świecie. A na tamtym forum to chyba klerycy albo co ?? no ja już nie wiem

Skomentuj

Rowniez nie wytrzymalam i napisalam...
                                      Przykre bardzo ze w tych czasach panuje jeszcze takie ograniczone myslenie..
                                      AAA nawet szkoda mi palcow na stukanie komentarza, bo sie po prostu zdenerwowalam.

Skomentuj

Budzik,
                                        Napisz biblje "diy audio" rozdaj starszym paniom 1000szt bedziesz miał katolicko audiofilowy harem. ;_-D
                                        Szkoda ze powazny temat zajeździli forumowicze z naszego diy .
                                        NORMALNIE UPADŁEM NA KOLANA JAK PRZECZYTAŁEM HE HE HE :-d

Skomentuj

Kurde ale tam teraz cytaty walą - tak długiego postu jak tam jeszcze nie widziałem :)

A ten koleś "Pan Premier" jest żałosny...grozić sądami za opinie i banery <- haha

Skomentuj

Czaruję...
                                          X