DeeJaySqter chyba zrobie sobie podkoszulke z twoim banerem typu "hard rock station"
boski :-D baner
21 napisał:
Jest sobie Jahwe który zrobił świat, ludzi i aniołów. Nic z tych tzrech rzeczy mu się dokońca nieudało: świat jest pieprznięty, ludzie wszamali owoc który Jahwe chciał zatrzymać dla siebie, a jeden anioł się zbuntował nazywając sie szatanem i mając Jahwe głęboko w zanadrzu, a sam jahwe niemógł sobie z nim poradzić.
Następnie obaj widocznie wzięli jakiś zakład na temat zabawy ludźmi. Jahwe im powiedział że to on jest cacy a szatan jest be, i to on wymyślił zło, a jahwe tylko dobro. I jahwe żeby to udowodnić był sprawiedliwy (pomijając że w międzyczasie wzięli drugi zakład w którym Jahwe zrobił Hiobowi z czterech liter desant w Normandii). Określił też pewne zasady sprawiesliwości w starym testamencie (on już wtedy się tak nazywał? XD).
Wtedy jednak Szatan wymyślił coś znacznie śmieszniejszego: zstąpił na ziemię i powiedział że jest synem Jahwe. Żeby był lepszy efekt głosił miłosierdzie zamiast sprawiedliwości, co niektórym ludziom sie spodobało. Coprawda jego nauki kompletnie niepokrywały się z tymi jakie głosił jahwe toteż jak tłum go dopadł to zrobił mu powrót Hioba. Ale pozostali przy życiu "niektórzy", którzy już za życia pseudosyna Jahwe zdążyli spisać wszystkie jego nauki i nazwać je nowym testamentem , uznali go za męczennika i boga. Żeby im się to niekłóciło z tym że bóg miał być jeden, to szatan wcisnął jakiś monstrualny kit o trójcy świętej, którego sam do końca nierozumiał.
W rezultacie niewiadomo kto wygrał ostatecznie zakład. Wiara w syna bożego pozostała do dzisiaj co było wielkim zwycięstwem szatana, ale za to szatan wciąż pozostał jako uosobienie zła zamiast dobra (zamiast tego zarówno miłosierdzie jak i sprawiedliwość przypisano jahwe, co niema najmniejszego sensu, bo jedno wyklucza drugie).
No i jak tu wierzyć w Boga skoro nawet niewiemy o co był zakład. Może o zakazaną koniczynkę?
Co do pierwszego bannera to któregoś dnia poprostu wpadłem na forum... bannera nie ma. chyba admin usuną, żadnych ostrzeżeń ze strony moderatorów... Boska ingerencja:P. Co do bannerów to wiecej jest ich na www.wielkarzeczpospolita.pl
W wawie można kupić pod pałacem takie koszulki radio maryja hardrock station
poszukaj u siebie. Na straganach rożnego rodzaju. Pozdro
Nie tylko są banery i koszulki bo jest cały cykl anonimowych MP3 z nagraniami "Radio Maryja Hard Rock Station" - dorwałem kiedyś jedną - zarąbiste teksty tam idą, zamiast księży sataniści a w przerywnikach muzycznych heavy metal buehehe
Kościól to czarna mafia!Pownikajcie troszke to sie dowiecie cos o instytucjach powiązanych z watykanem.Przekręty na wyższym poziomie niż w naszym rządzie!
To jest nabijanie ludzi w butelke normalnie!Raz jest post,raz go nie ma.O co tu do cholery chodzi?Kler to najgorszy gatunek ludzi który się pasie na naszej głupiej naiwności.Lepiej zacznijcie chodzić regularnie do kościoła i po 10zł rzucajcie bo wam suby za nisko nie zejdą...Debilizm totalny.Byłem na paru zlotach młodzierzy katolickiej,szkoda gadać.I tak by nikt nie uwierzył co sie tam wyprawia.
PZDR
""Telefon do RM: - Najdrozszy ojcze Rydzyku. Jestesmy z toba. Jak by ktos
chcial na ciebie reke podniesc, to ja nie wiem co bym mu zrobila...
najdrozszy i uwielbiony ojcze. Ty jestes dla mnie wiecej jak Bóg... (placz)
Sto razy wiecej jak Bóg... ukochany ojcze. Oni wszyscy beda musieli z tego
kiedys zdac swiadectwo. Przed Bogiem i przed toba, bo ty bedziesz siedzial
na jego prawicy"" - ja pieeeeeeeer........ no niezłe przegięcie!!! Przecież ich wszystkich powinni wystrzelac.....
Radio Maryja to już jest jedna wielka sekta, emeryci przelewają po pół emerytury niby na szczytny cel.... a o.Rydzyk jeździ sobie Maybach'em wykonanym na zamówienie za 1mln euro.
I nie wiążcie tego "radia" z prawdziwą wiarą katolicką...
PS. A teksty z linku powyżej mnie rozwaliły -> hahaha ci ludzie są żałośni...
Ja jestem pełen podziwu osobie która traciła swój czas by wyłapywać takie ciekawe teksty.
Mój typ to - Ekspert RM: - Muzyka techno w takim samym, a może nawet większym stopniu co narkotyki, uzależnia. Wywołuje bowiem w organizmie podobne reakcje chemiczne. Prowadzi też do rozwiązłości seksualnej.
a co do tej calej sprawy to wg. mnie moglo by sie obyc bez tego calego besztania... to sa inni ludzie ktorzy maja swoj swiat i takich trzeba zostawic w spokoju, to ze wypisuja takie pierdoly na temat muzyki techno to tylko i wylacznie ich sprawa
a wy jeszcze ich besztacie i podajecie link do tej strony... niszczycie juz calkiem reputacje tej strony
Chomik, masz rację,to czarna mafia.Pora przejrzeć na oczy.
PZDR
[ Dodano: 2005-01-13, 22:11 ]
Jutro mam klera po kolędzie.Żona nakazała mi pozostanie w sklepie do odwołania.Ostatnio czarnuch by w łeb zarobił,nie wiele brakowało.
PZDR
Skomentuj