Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

TANIEC sodoma i gomora

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Przeglądałem forum...bywają dłuższe posty....Nie tak technicznie jak u nas...krótko zwięźle i na temat...

Nie tylko nasi forumowicze tam jadą:P

Skomentuj

Wy ich lepiej nie zapraszajcie na nasze forum bo jeszcze tutaj zaczną jakies kazania prawić;]

Skomentuj

Dostali by ban szybciej niż zdążyli sie zalogować <lol>

Skomentuj

A Co ?!? też wypowiedziałem sie u nich na ten temat . Gosc sam sie prosił o "katolicką wyrozumiałość "

Skomentuj

DeeJay_Sqter, usunął banner , chyba jakiś mocny szantaż był na pw:]

Skomentuj

DeeJaySqter chyba zrobie sobie podkoszulke z twoim banerem typu "hard rock station"
              boski :-D baner

21 napisał:
              Jest sobie Jahwe który zrobił świat, ludzi i aniołów. Nic z tych tzrech rzeczy mu się dokońca nieudało: świat jest pieprznięty, ludzie wszamali owoc który Jahwe chciał zatrzymać dla siebie, a jeden anioł się zbuntował nazywając sie szatanem i mając Jahwe głęboko w zanadrzu, a sam jahwe niemógł sobie z nim poradzić.

Następnie obaj widocznie wzięli jakiś zakład na temat zabawy ludźmi. Jahwe im powiedział że to on jest cacy a szatan jest be, i to on wymyślił zło, a jahwe tylko dobro. I jahwe żeby to udowodnić był sprawiedliwy (pomijając że w międzyczasie wzięli drugi zakład w którym Jahwe zrobił Hiobowi z czterech liter desant w Normandii). Określił też pewne zasady sprawiesliwości w starym testamencie (on już wtedy się tak nazywał? XD).

Wtedy jednak Szatan wymyślił coś znacznie śmieszniejszego: zstąpił na ziemię i powiedział że jest synem Jahwe. Żeby był lepszy efekt głosił miłosierdzie zamiast sprawiedliwości, co niektórym ludziom sie spodobało. Coprawda jego nauki kompletnie niepokrywały się z tymi jakie głosił jahwe toteż jak tłum go dopadł to zrobił mu powrót Hioba. Ale pozostali przy życiu "niektórzy", którzy już za życia pseudosyna Jahwe zdążyli spisać wszystkie jego nauki i nazwać je nowym testamentem , uznali go za męczennika i boga. Żeby im się to niekłóciło z tym że bóg miał być jeden, to szatan wcisnął jakiś monstrualny kit o trójcy świętej, którego sam do końca nierozumiał.

W rezultacie niewiadomo kto wygrał ostatecznie zakład. Wiara w syna bożego pozostała do dzisiaj co było wielkim zwycięstwem szatana, ale za to szatan wciąż pozostał jako uosobienie zła zamiast dobra (zamiast tego zarówno miłosierdzie jak i sprawiedliwość przypisano jahwe, co niema najmniejszego sensu, bo jedno wyklucza drugie).

No i jak tu wierzyć w Boga skoro nawet niewiemy o co był zakład. Może o zakazaną koniczynkę?

zaczerpnięto z
              http://dyskusje.katolik.pl/viewtopic.php?t=3519

Skomentuj

Co do pierwszego bannera to któregoś dnia poprostu wpadłem na forum... bannera nie ma. chyba admin usuną, żadnych ostrzeżeń ze strony moderatorów... Boska ingerencja:P. Co do bannerów to wiecej jest ich na www.wielkarzeczpospolita.pl

W wawie można kupić pod pałacem takie koszulki radio maryja hardrock station
                poszukaj u siebie. Na straganach rożnego rodzaju. Pozdro

Skomentuj

Nie tylko są banery i koszulki bo jest cały cykl anonimowych MP3 z nagraniami "Radio Maryja Hard Rock Station" - dorwałem kiedyś jedną - zarąbiste teksty tam idą, zamiast księży sataniści a w przerywnikach muzycznych heavy metal buehehe

Skomentuj

Kościól to czarna mafia!Pownikajcie troszke to sie dowiecie cos o instytucjach powiązanych z watykanem.Przekręty na wyższym poziomie niż w naszym rządzie!
                    To jest nabijanie ludzi w butelke normalnie!Raz jest post,raz go nie ma.O co tu do cholery chodzi?Kler to najgorszy gatunek ludzi który się pasie na naszej głupiej naiwności.Lepiej zacznijcie chodzić regularnie do kościoła i po 10zł rzucajcie bo wam suby za nisko nie zejdą...Debilizm totalny.Byłem na paru zlotach młodzierzy katolickiej,szkoda gadać.I tak by nikt nie uwierzył co sie tam wyprawia.
                    PZDR

Skomentuj

http://ciepiele.republika.pl/radiomaryja.htm

Boskie...poprostu boskie :)

Skomentuj

""Telefon do RM: - Najdrozszy ojcze Rydzyku. Jestesmy z toba. Jak by ktos
                        chcial na ciebie reke podniesc, to ja nie wiem co bym mu zrobila...
                        najdrozszy i uwielbiony ojcze. Ty jestes dla mnie wiecej jak Bóg... (placz)
                        Sto razy wiecej jak Bóg... ukochany ojcze. Oni wszyscy beda musieli z tego
                        kiedys zdac swiadectwo. Przed Bogiem i przed toba, bo ty bedziesz siedzial
                        na jego prawicy""
                        - ja pieeeeeeeer........ no niezłe przegięcie!!! Przecież ich wszystkich powinni wystrzelac.....

Skomentuj

Radio Maryja to już jest jedna wielka sekta, emeryci przelewają po pół emerytury niby na szczytny cel.... a o.Rydzyk jeździ sobie Maybach'em wykonanym na zamówienie za 1mln euro.
                          I nie wiążcie tego "radia" z prawdziwą wiarą katolicką...

PS. A teksty z linku powyżej mnie rozwaliły -> hahaha ci ludzie są żałośni...

Skomentuj

Ja jestem pełen podziwu osobie która traciła swój czas by wyłapywać takie ciekawe teksty.

Mój typ to - Ekspert RM: - Muzyka techno w takim samym, a może nawet większym stopniu co narkotyki, uzależnia. Wywołuje bowiem w organizmie podobne reakcje chemiczne. Prowadzi też do rozwiązłości seksualnej.

Skomentuj

Skomentuj

ooooo qr..... , moherowe berety, buhahahaahahaaaaaaaaa!!!! Ta na dole, 2 od prawej to chyba lider DD

Skomentuj

Jak tak patrzę to się boję tych pań <lol> Oooo i nawet 2 panów widzę

Szczególnie tych 2 środkowych w pierwszym rzędzie

Skomentuj

http://www.radiomaryja.pl.eu.org/slownik.html

Polecam!

Skomentuj

Zamieszczone przez Chomik
                                      Budzik,
                                      Napisz biblje "diy audio" rozdaj starszym paniom 1000szt bedziesz miał katolicko audiofilowy harem. ;_-D
                                      ... i jeszcze go powieszą za gloszenie herezji...

a co do tej calej sprawy to wg. mnie moglo by sie obyc bez tego calego besztania... to sa inni ludzie ktorzy maja swoj swiat i takich trzeba zostawic w spokoju, to ze wypisuja takie pierdoly na temat muzyki techno to tylko i wylacznie ich sprawa

a wy jeszcze ich besztacie i podajecie link do tej strony... niszczycie juz calkiem reputacje tej strony

Skomentuj

wg. mnie moglo by sie obyc bez tego calego besztania

chyba wypowiedzi ida w kierunku ujawnienia bądz pokazania bezmyślności i głupoty .
                                        Oraz tych gorszych co czerpią na tym krocie .

Skomentuj

Chomik, masz rację,to czarna mafia.Pora przejrzeć na oczy.
                                          PZDR

[ Dodano: 2005-01-13, 22:11 ]
                                          Jutro mam klera po kolędzie.Żona nakazała mi pozostanie w sklepie do odwołania.Ostatnio czarnuch by w łeb zarobił,nie wiele brakowało.
                                          PZDR

Skomentuj

Czaruję...
                                          X