Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Prezent świateczny- pomysły

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez kremien Zobacz posta
    Najwięcej radości dają rzeczy mało praktyczne, zabawne
    eee to chyba ja i wiekszość moich znajomych jestesmy dziwni :/ Zabawne prezenty są zabawne jak się jest w gimnazjum, albo się nie dorosło. Gdybym dostał od dziewczyny wyskakującego klauna z pudełka to chyba spytałbym się czy wszystko z nią okej. Prezenty praktyczne są dobre bo sa praktyczne i wcale nie łatwo coś takiego wymyślić. Ostatnio dostałem świetny zestaw żetonów do pokera, sam bym sobie tego w życiu nie kupił bo szkoda by mi było kasy, nie gram tak często. Ale to praktyczne jest i będę mieć te żetony wiele lat, za każdym razem kiedy będę ich potrzebował to będę pamietać, że mam je od mojej panny.

Dobrym prezentem dla dzieciaków czy innych mlodocianych mogą być gry planszowe. Szkoda, że w dzisiejszych czasach są one wypierane przez konsole, ipady i inne takie. Ja sam chciałbym dostać miniMastermind...pamiętacie to :P

PS Drzewko szczęścia ? przecież to idealny przykład łapacza kurzu. To już lepiej zainwestować w świeczke zapachową, dziewczyny takie coś lubią, dodatkowo można świeczkę przetestować i zrobić "romantyczny" nastrój

Skomentuj

Popieram Cudnego, świetnym prezentem jest maszynka na żyletki, tyle ze trzeba to lubić. Ja dostałem takiego Edwina, na 25 urodziny i jestem bardzo zadowolony, piękny sprzęt i bardzo dobrze się nim goli. A jeśli juz ktoś ma taką maszynkę to świetnym prezentem bedzie stojak na maszynkę i pędzel, dobry pędzel lub zestaw dobrych kosmetyków do golenia firmy Proraso lub Omega typu mydło do golenia balsam before, after.

Właśnie teraz muszę sobie kupić stojak na maszynkę, wiec chyba zmowie u mikołaja :P

A co do maszynek elektrycznych to:
      http://www.kakofonia.pl/PL/PLniema/golenie.wav

Skomentuj

Ebook to było to co moja żona chciała.

Na tym to chyba polega?

Skomentuj

Jak ktoś lubi "ozdobniki" to można zamówić coś z decoupage - chlebak, pudełko na herbatę , deskę do ścierek, taki dodatek do kuchni. Albo coś z wikliny białej :)

Skomentuj

Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
            Jak ktoś lubi "ozdobniki" to można zamówić coś z decoupage - chlebak, pudełko na herbatę , deskę do ścierek, taki dodatek do kuchni. Albo coś z wikliny białej :)
            Można nawet podarować decoupage własnoręcznie zrobione. takie gwiazdkowe DIY.
            Pozdrawiam.

Skomentuj

Jak kobieta sama lubi diy w kuchni to przydada je sie wszystko. Moja to ma sprzętu więcej niż ja : kosze do wyrastania chleba, maszyny i garnki parowe i jakieś tam parowe pojemniki do mikrofali itd,itd/ cala szafa i jeszcze trochę zajęta tymi zabawkami.

A teraz ostatnia nowość jaka skoczyla ej do głowy to własny wyrób alkoholu. Zamówiła wielgachny baniak, rurki i bawi się w wyrób wina ryżowego. Nie wiem z kad ona bierze te pomysły....
              Last edited by ruffpl; 10.12.2013, 19:55.

Skomentuj

Dobre wino DIY też jest dobrym prezentem;D
                Od siebie polecam książke. Wiele dziewczyn lubi czytać ciekawe książki.
                Last edited by Adzik94; 10.12.2013, 21:26.

Skomentuj

Czaruję...
                X