Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Galeria zdjęć do kalendarza na 2015 rok - dodaj swoje zdjęcia!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A mnie w miesiącach

Kalendarz ok, chociaż ja bym dał go w bieli albo ogólnie pokombinował z kolorami. Te forumowe (szczególnie połączenie z czerwienia) dają "brudny/nieczytelny" wygląd. Spróbował bym też wrzucić zdjęcie na środek (pod pasek z logiem forum).

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
      Mnie nie ma na grupowym
      Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      chcialem ciebie jakos tam wrzucic, ale nie umiem ladnie tego polaczyc w paint
      Cienias :flapper:

:lol:
      Last edited by marian; 02.12.2015, 09:49.

Skomentuj

kolory chcialem zachowac z poprzedniego kalendarza
        ale na przyszly rok mozna sie pobawic

ktos przy pierszym kalendarzu zrobil ladny szablom w bieli - musze poszukac
        Zamieszczone przez marian Zobacz posta
        Cienias
        to paint czy cos lepszego?

Skomentuj

to paint czy cos lepszego?
          Paint.
          3 minuty roboty

No ale to tylko dla śmiechu, nie nadaje się to do pokazania w większej rozdzielczości niż miniaturka

Skomentuj

a ma ktos photoshopa zeby zrobic to profesjonalnie?

dodalem jeszcze logo AVS na okladce na firanie w dolnym zdjeciu

czekam do jutra na powazne poprawki i wrzucam tutaj duze zdjecia i zamawiam sobie kalendarze

Skomentuj

Wystarczy darmowy GIMP, tylko trzeba jeszcze potrafic to ladnie zrobic :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                tylko trzeba jeszcze potrafic to ladnie zrobic :P
                no i to jest najtrudniejsze - trzeba to UMIEC!
                podobno jest tez darmowa wersja fotoshopa, ale ja tego nigdy na oczy nie widzialem :p

Skomentuj

myślę ze proporcje zachowałem :)
                  Last edited by Pteterycz; 02.12.2015, 17:24.
                  DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Bajera :)

Skomentuj

btw Paweł wysyłałem Ci zdjęcia wzmacniaczy, możesz tam gdzieś wcisnąć...

- - - - - aktualizacja - - - - -

np te myśle ze bedzie pasowało
                      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

pierwszego nie wysylales - ten mi sie podoba

wyslij duze zmodyfikowane zdjecie na maila to podmienie na okladce
                        w sumie masz juz podpisane moje zdjecie wiec mozesz odrazu dodac nicki

Skomentuj

kalendarz do pobrania 300dpi pod A3 pionowy
                          http://pawel.diyaudio.pl/kalendarz2016.exe

zamawiam sobie kalendarze tutaj
                          http://allegro.pl/foto-kalendarz-13-...268150736.html (FOTO-KALENDARZ 13-KART DUŻY A3+ TWOJE DATY GRATS!)
                          dam znac jak tam jakosc

Skomentuj

Nie bedzie podpisu na zdjeciach, czyja jest konstrukcja na fotce?

Skomentuj

pisalem o tym nie raz!
                              ale zdecydowaliscie ze nie podpisujecie swoich zdjec...

mozna jeszcze okladke zmienic i tam dodac kogo konstrukcja w jakim miesiacu

Skomentuj

Paweł, ale fotka grupowa jest bez Pteterycza.

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                Nie bedzie podpisu na zdjeciach, czyja jest konstrukcja na fotce?
                                No w sumie przydało by się.

Paweł, a da radę te opisy osób dać dyskretnie na dole?
                                Coś w stylu: Od lewej- Asia, Paweł074, Gokar... itd. ?

Skomentuj

Paweł, ale fotka grupowa jest bez Pteterycza.
                                  tak, ciagle czekam az mi podesle taka zmontowana
                                  wstawilem to co widac bo wyslalem juz to do drukowania. jak sie sprawdza pierwsze sztuki to mozecie spokojnie w tej firmie zamawiac
                                  a dla was przeciez mozna podmienic okladke

Coś w stylu: Od lewej- Asia, Paweł074, Gokar... itd. ?
                                  tez o tym myslalem, ale to wypali tylko na waszej fotce z pokoju. na grupowej juz nie ma szans bo nie bedzie wiadomo kogo to dotyczy

to dolne zdjecie bym podmienil bo jest za niskiej rozdzielczosci :/

Skomentuj

to dolne zdjecie bym podmienil bo jest za niskiej rozdzielczosci :/
                                    To z pokoju?
                                    To pisz do Gokara.

na grupowej juz nie ma szans bo nie bedzie wiadomo kogo to dotyczy
                                    Eee, da radę

Skomentuj

Eee, da radę
                                      ale nie bedzie dokladnie wiadomo kto jest kto :???:

Skomentuj

Będzie, przecież żadna głowa głowy kolegi nie zasłania, aby nie móc policzyć dokładnie od lewej osób.
                                        Po za tym, my wiemy kto jest kto, a przecież to dla nas te kalendarze prawda? :)

no i będzie to ładniej wyglądać, bo teraz trochę te napisy tworzą chaos na tym zdjęciu.

Skomentuj

Po za tym, my wiemy kto jest kto, a przecież to dla nas te kalendarze prawda?
                                          nie do konca - ja kalendaz wieszam na widocznym miejscu a odwiedza mnie sporo osob i sporo osob przeglada te kalendarze

tak przygladam sie i faktycznie niby da sie to ladnie podzielic pionowymi "liniami"
                                          no nie wiem

Skomentuj

Czaruję...
                                          X