Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Galeria zdjęć do kalendarza na 2015 rok - dodaj swoje zdjęcia!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
    A nie lepiej zrobić mix zdjęć z tematu budowanie na ekranie, aby pokazać ile się dzieje na forum? Mniejsze, ale jest ich więcej na stronie. A perełki ciut większe jako finish na stronie. Takie luźne przemyślenie..
    Dobrze prawi
    Dajcie dużo zdjęć typowo w trakcie i też będzie dobrze, ale muszą być ładne (wyszukane) np. ładne zdjęcie jakiejś elektroniki. Kto powiedział, że muszą być tylko skończone projekty. Postawcie może w tym roku na kalendarz typowo DIY

Skomentuj

Jak już opanujecie kwestię zdjęć, to znalazłem gruponową ofertę, ok. 23zł za kalendarz przy 6 szt. Zainteresowani? Oferta wygasa za 8 dni więc trzeba by się sprężyć, ale cena bardzo atrakcyjna.
      http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...letta/52761398
      ewentualnie A4 13zł przy 10szt ale IHMO to za małe. http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...nd-34/52666844
      Z tego colorlandu ja już korzystałem (kalendarze i książki foto) i jakość jest ok.

Skomentuj

A nie lepiej zrobić mix zdjęć z tematu budowanie na ekranie, aby pokazać ile się dzieje na forum? Mniejsze, ale jest ich więcej na stronie. A perełki ciut większe jako finish na stronie. Takie luźne przemyślenie..
        jak masz czas to szukaj zdjec i miksuj

ale ja chcialem zdjecia w poziomie, a wiekszosc jest w pionie :(

Skomentuj

Może się przyda, format A4

Skomentuj

kolumny nie najpiekniejsze, ale kompozycja ciekawa

Skomentuj

Moim zdaniem kompozycja fatalna :/ Zdecydowanie lepiej byłoby na tle czegokolwiek innego

Skomentuj

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.
                mix budowanie na ekranie?

13.

panowie, szukac zdjec!
                mamy kwiecen a kalendarza nadal brak!

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                  mamy kwiecen a kalendarza nadal brak!
                  Ja myślę że w tym roku to już "po frytkach".

Może lepiej szukać "lepszych" zdjęć na kalendarz 2016 niż "takich sobie" (z braku laku) na ten rok?
                  Last edited by marian; 05.04.2015, 22:58.

Skomentuj

Tez uważam że lepiej pozbierać na spokojnie na rok 2016 napewno jeszcze coś wleci do tego czasu

Skomentuj

Jest szansa że do 2016 dokończę moje kolumny :flapper:

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                        Ja myślę że w tym roku to już "po frytkach".
                        jest mozliwosc rozpoczecia kalendarza od dowolnego miesiaca

Może lepiej szukać "lepszych" zdjęć na kalendarz 2016 niż "takich sobie" (z braku laku) na ten rok?
                        z jednej strony sie zgadzam
                        z drugiej, bez pomocy forumowiczow nadal nic nie zdzialamy

ja musze zrobic kalendarz na ten rok bo obiecalem to koledze i znajomej (te monitorki w parku)
                        wiec jakies 3 kopie musze zrobic :p

a dla forumowiczow to chyba faktycznie mozna zbierac dalej

Skomentuj

Nie ujmując konstrukcjom Bingantowi, to 13-sta fotka wymiata :)

Skomentuj

Ze swojej strony tylko dodam, że zdjęcie (10) w pełnej rozdzielczości mam dostępne, w razie realizacji zamówienia dajcie PM.

Zrobię jakąśobróbkę graficzną i wyślę komu trzeba :)

Skomentuj

Nie ujmując konstrukcjom Bingantowi, to 13-sta fotka wymiata
                              szkoda tylko ze tak slabo oswietlone :/
                              ale kompozycja i pomysl super

to dawajcie duze fotki w zalaczniku
                              marian, ty tez daj swoj mix

6 i 7 bym jeszcze na cos podmienil

Skomentuj

Nawet jak będzie od połowy roku to ja i tak się piszę na ten kalendarz

Skomentuj

kolejnosc zdjec przypadkowa
                                  zarezerwowane miesiace to pazdziernik i listopad
                                  marian, moze byc inny miesiac?

Skomentuj

Bez urazy Paweł ale słabo to wygląda...
                                    Te zdjęcie mogłyby być jako 1/3 obszaru na zdjęcie a resztę wypełnij fotkami z wątku budowanie na ekranie :)
                                    I nie gadaj że nie masz zdjęć. Jeden wieczór i masz fotki przewalone z gotowych konstrukcji.

Skomentuj

Bez urazy Paweł ale słabo to wygląda...
                                      nie zajmuje sie grafika - wazne ze cos jest
                                      nikt w tym roku nie jest chetny do pomocy!

Te zdjęcie mogłyby być jako 1/3 obszaru na zdjęcie a resztę wypełnij fotkami z wątku budowanie na ekranie
                                      bym sie zgodzil jakbym widzial to codziennie z bliska
                                      ale jak to wisi na scianie to lepiej wyglada jedno duze zdjecie
                                      przerobione wiele razy z roznymi kalendarzami

I nie gadaj że nie masz zdjęć. Jeden wieczór i masz fotki przewalone z gotowych konstrukcji.
                                      spedzilem nad tym wiecej niz jeden wieczor... i jakos nie widac zebym mial w czym przebierac!
                                      jak widzisz cos lepszego to dawaj
                                      ja tam nie widze nic co sie nadaje
                                      nie wspominajac o odpowiednim rozmiarze
                                      a wyslac wieksze zgodzily sie 2 osoby

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                        nie zajmuje sie grafika - wazne ze cos jest
                                        nikt w tym roku nie jest chetny do pomocy!
                                        No to tym bardziej się dziwię że się tym zajmujesz :) Nie ma pomocy, nie ma kalendarza:)

Skomentuj

Tak to jest jak się chce i nie ma komu robić...

W zeszłym roku spieprzyłem sobie święta przez ten kalendarz i dodatkowo jeszcze spotkałem się z krytyką na forum - bo nie wszystkim dało się dogodzić... ale był zrobiony!

Jeśli chcesz Pawle to ja do tej pory posiadam pliki z gotowymi grafikami, które były rok temu w dużej rozdz - mogę wkleić. Są też takie, które nie były wykorzystane:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X