Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Galeria zdjęć do kalendarza na 2015 rok - dodaj swoje zdjęcia!
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postapanowie, mamy piekna jesien
zabierzcie kolumny w plener i robcie zdjecia - beda idealne na jesienne miesiace!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postanie licza sie kolumny a dobre zdjecia
beda ladne zdjecia - bedzie kalendarz!
panowie, mamy piekna jesien
zabierzcie kolumny w plener i robcie zdjecia - beda idealne na jesienne miesiace!
juz namowilem jedna znajoma na takie zdjecia. czekam tylko az wyzdrowieje
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaPaweł, zrób zdjęcie kolumn nie liści... :P
Zamieszczone przez Damian89 Zobacz postaZdecydowanie pierwsze.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaod poczatku mialem wizje na zdjecie z fontanna a tu niespodzianka - nie podoba sie
Choć kolumny są na pierwszym planie, to procentowo tła jest więcej niż kolumn.
Pierwsze zdjęcie już jest trochę lepsze.
Tematem kalendarza jest sprzęt, a nie łono natury
Ja tych moich Wilsonów nie skończę do końca roku, ale te monitory co mam zabrać na AS może tak, wtedy coś pstryknę na łonie natury, i mam nadzieję że śnieg zdąży spaść
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaBo to mają być zdjęcia kolumn z czymś w tle, np. tą fontanną, a nie fontanną z kolumnami w tle.
Choć kolumny są na pierwszym planie, to procentowo tła jest więcej niż kolumn.
bralem to pod uwage i dlatego sa takie proporcje a nie inne.
zobacz sobie kalendarze innych firm to zrozumiesz
no i kolumny sa na pierwszym planie :p
Zamieszczone przez marian Zobacz postai mam nadzieję że śnieg zdąży spaść
dopiero od stycznia ma byc snieg
oby sie mylili
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Spurek Zobacz postatylko troche inaczej wykadrowane
uwierz mi - tamto bylo wystarczajaco dobrze widoczne
a szerszy kadr mi sie podobal ze wzgledu na kolory
Skomentuj
-
Nie mam kalendarza, to tylko moje zdanie na temat zdjecia, ok.
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa szerszy kadr mi sie podobal ze wzgledu na kolory(kolory tez widac pieknie)
Last edited by Spurek; 28.10.2014, 21:06.
Skomentuj
-
Nie na temat...Swoja droga Pawle, dobrze, ze nic nie trysnelo z tego wichajstru na którym postawiles kolumny... Zawsze mogla jakas uszczelka nawalic czy cos
A teraz popatrz na obrobione zdjecie i na oryginal. Jak tak patrzysz na oryginal, to na co zwraacasz najwieksza uwage? Na czym sie najbardziej skupiasz? Ogladasz tlo, wpatrujesz sie w nie, co nie...
A Teraz spojrz na obrobione zdjecie. Na co zracasz najwieksza uwage? Na czym skupia sie Twoj wzrok?
Jesli mial bym miec kalendarz, to chcial bym by tak to wlasnie wygladalo. Nawet na formacie A3. Zawsze mozesz troche inaczej wykadrowac kolumny do tego formatu ale pamietaj, ze to one maja przykuwac uwage
Mozesz oczywiscie pokombinowac tak, by to najlepiej pasowalo do A3 ale wyeksponuj te kolumny noLast edited by Spurek; 29.10.2014, 14:30.
Skomentuj
Skomentuj