Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Galeria zdjęć do kalendarza na 2015 rok - dodaj swoje zdjęcia!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://diyaudio.pl/showthread.php/23...ersje-do-druku

Skomentuj

W razie co , służę pomocą . Z tego co wiem jakość druku była do zaakceptowania, nikt nie narzekał.

Skomentuj

Moje bialaski sie nadadza?
        http://diyaudio.pl/showthread.php/24...Bia%C5%82aski-)

Skomentuj

nie licza sie kolumny a dobre zdjecia
          beda ladne zdjecia - bedzie kalendarz!

panowie, mamy piekna jesien
          zabierzcie kolumny w plener i robcie zdjecia - beda idealne na jesienne miesiace!

juz namowilem jedna znajoma na takie zdjecia. czekam tylko az wyzdrowieje

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            zabierzcie kolumny w plener i robcie zdjecia - beda idealne na jesienne miesiace!
            Też już o tym myślałem własnie fajnie jak by w tle były charakterystyczne dla danej pory roku tło... Naproście będzie obrabiać to chyba w photoshopie tj. wyciąć kolumny, wzmacniacz czy tym podobny DIY i wkomponować w jakieś trafne tło z neta...

Skomentuj

Jak zrobisz to perfekcyjnie to ok, ale zazwyczaj takie kobinacje da sie latwo zauwazyc i przewaznie wyglada to kiespko, tak jak Pawel napisal, klamoty pod pache i do lasu.

Skomentuj

mamy zdjec na MAX pol roku. kalendarz trzeba by zamowic gdzies za miesiac, a zdjec nam brakuje :(

Skomentuj

kolejny kandydat
                  ktore lepsze?

Skomentuj

Pierwsze :)

Skomentuj

nie licza sie kolumny a dobre zdjecia
                      beda ladne zdjecia - bedzie kalendarz!

juz namowilem jedna znajoma na takie zdjecia. czekam tylko az wyzdrowieje
                      Musiałbym wynająć ludzi z Tybetu aby mi to wynieśli do parku;p prawie 50kg sztuka;p

Skomentuj

Paweł, zrób zdjęcie kolumn nie liści... :P

Skomentuj

kolejny kandydat
                          ktore lepsze?
                          Zdecydowanie pierwsze.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                            Paweł, zrób zdjęcie kolumn nie liści... :P
                            ja nie zrobie bo nie mam sprawnego aparatu :(

Zamieszczone przez Damian89 Zobacz posta
                            Zdecydowanie pierwsze.
                            od poczatku mialem wizje na zdjecie z fontanna a tu niespodzianka - nie podoba sie :(

Skomentuj

od poczatku mialem wizje na zdjecie z fontanna a tu niespodzianka - nie podoba sie
                              Bo to mają być zdjęcia kolumn z czymś w tle, np. tą fontanną, a nie fontanną z kolumnami w tle.
                              Choć kolumny są na pierwszym planie, to procentowo tła jest więcej niż kolumn.
                              Pierwsze zdjęcie już jest trochę lepsze.
                              Tematem kalendarza jest sprzęt, a nie łono natury

Ja tych moich Wilsonów nie skończę do końca roku, ale te monitory co mam zabrać na AS może tak, wtedy coś pstryknę na łonie natury, i mam nadzieję że śnieg zdąży spaść

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                Bo to mają być zdjęcia kolumn z czymś w tle, np. tą fontanną, a nie fontanną z kolumnami w tle.
                                Choć kolumny są na pierwszym planie, to procentowo tła jest więcej niż kolumn.
                                nie zapominaj ze to idzie do kalendarza ktory bedzie drukowany na formacie A3!
                                bralem to pod uwage i dlatego sa takie proporcje a nie inne.
                                zobacz sobie kalendarze innych firm to zrozumiesz

no i kolumny sa na pierwszym planie :p

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                i mam nadzieję że śnieg zdąży spaść
                                slyszalem ze w tym roku ma nie byc zimy :(
                                dopiero od stycznia ma byc snieg
                                oby sie mylili

Skomentuj

A mnie się podoba i pierwsze jak również i drugie, tylko troche inaczej wykadrowane, że tak to nazwe Pozwolilem sobie na mala zmiane, mam nadzieje, ze Pawel nie ma nic przeciwko

Skomentuj

Zamieszczone przez Spurek Zobacz posta
                                    tylko troche inaczej wykadrowane
                                    masz obecny kalendarz? masz jakis inny kalendarz na A3?
                                    uwierz mi - tamto bylo wystarczajaco dobrze widoczne
                                    a szerszy kadr mi sie podobal ze wzgledu na kolory

Skomentuj

Nie mam kalendarza, to tylko moje zdanie na temat zdjecia, ok.
                                      a szerszy kadr mi sie podobal ze wzgledu na kolory
                                      Kolory kolorami ale na tym zdjeciu jest wszystko i nie ma niczego. Moim zdaniem najwazniejszym motywem sa tu kolumny a tlo to rzecz drugoplanowa lecz rownie wazna jako czesc zdjecia, wiec ja bym wyeksponowal je tak w momencie robienia zdjecia (kolory tez widac pieknie)
                                      Last edited by Spurek; 28.10.2014, 21:06.

Skomentuj

Wystarczy obrysowac kolumny w programie graficznym i rozmazac delikatnie tlo/ pół minuty i gotowe.

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Swoja droga Pawle, dobrze, ze nic nie trysnelo z tego wichajstru na którym postawiles kolumny... Zawsze mogla jakas uszczelka nawalic czy cos

A teraz popatrz na obrobione zdjecie i na oryginal. Jak tak patrzysz na oryginal, to na co zwraacasz najwieksza uwage? Na czym sie najbardziej skupiasz? Ogladasz tlo, wpatrujesz sie w nie, co nie...
                                          A Teraz spojrz na obrobione zdjecie. Na co zracasz najwieksza uwage? Na czym skupia sie Twoj wzrok?
                                          Jesli mial bym miec kalendarz, to chcial bym by tak to wlasnie wygladalo. Nawet na formacie A3. Zawsze mozesz troche inaczej wykadrowac kolumny do tego formatu ale pamietaj, ze to one maja przykuwac uwage

Mozesz oczywiscie pokombinowac tak, by to najlepiej pasowalo do A3 ale wyeksponuj te kolumny no
                                          Last edited by Spurek; 29.10.2014, 14:30.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X