Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jake auto w okolicach 8-10tys. Przyjazne do CA.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Peugeota tylko w HDI 2.0 i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej. Jeden w rodzinie jest juz od 6 lat (dla mamy ) Gdzie w zyciu nie bralby tato francuza pod uwage tak ten ma 300tys km juz i smiga dalej od 6lat tylko na miejscu bez zadnej naprawy i kropki rdzy. A stukniety byl juz 6razy. Nawet dziadek ma 406 tylko z przebiegiem 130 tys i tutaj czuc mniejsze zuzycie. Tak czy siak pugi pomimo ze to przeciez nielubiane francuzy to bardzo dobre samochody w tej kasie.
    Czesto pomagam znajomemu w sprowadzaniu samochodow wiec i czesto jezdze innym. Pomimo ze wole benzyne to przy tej kasie dla mnie dwie opcje w124 3.0 albo pug 406 2.0 HDI, a jak ktos pisze ze bedzie mial problemy z parkowaniem to mnie to smieszy Nie zmiescisz sie to staniesz w innym miejscu
    Last edited by Jimy-Adi; 13.03.2014, 20:54.

Skomentuj

Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
      Peugeota tylko w HDI 2.0 i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej.
      Co do silniczka to potwierdzam, już prawie 2lata jeżdżę c5 z tym silnikiem i chodzi wzorowo:) Co do auta pod ca to c5 nie jest takie złe:)

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
        Podam przykład Passata B6, 2011 rok:

- korozja drzwi
        - pompa wodna wymiana 80 tyś
        - Rozrząd 105 tyś.
        -Turbina 150 tyś,

silnik 1,8 TSI... :(
        Dlaczego takie auta rdzewieja ? Jais czas temu przywiałem auto z zagranicy doszczętnie spalone ( nowe ) tylko ze względu na tabliczkę . Chłopaki zacierali ręce na myśl ile na tym aucie zarobią . Dalej możecie sie domyślić. Takie auta są nadal u nas do kupienia :biggrin:

Skomentuj

Nie jestem pewien czy chcialbym wiedzieć co bedzie z tym autem...

Skomentuj

W w124 trzeba zrobić miejsce na głośniki ale potrafi zagrać :flapper:

Łatwo i przyjaźnie zrobić 3way.

Skomentuj

edit: nie doczytałem następnej strony :)
              Last edited by Michal93; 14.03.2014, 13:31.

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                Nie jestem pewien czy chcialbym wiedzieć co bedzie z tym autem...
                Po pożarze? Co by nie zrobili to i tak będzie trumna, a jeśli by było po stłuczce to zależy kto robił...

Skomentuj

Zamieszczone przez staH300 Zobacz posta
                  .................
                  Może mam trochę stracha przed dużymi autami, nigdy takimi nie jeździłem gdzieś dalej, a co dopiero po miastach. O ile w trasie spoko, to z parkowaniem i poruszaniem się po mieście pewnie będę miał problem.
                  ..................
                  Nie patrz na wielkość auta- tylko na jego promień skrętu w takim razie.
                  Mam "małego" Peugeota 307 i wielką w porównaniu do niego Lancię Phedra- i promień skrętu w niej jest dużo dużo mniejszy jak w krótszym 307.
                  I jeszcze z góry wszystko widzę :)

Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
                  ...............
                  Tak czy siak pugi pomimo ze to przeciez nielubiane francuzy to bardzo dobre samochody w tej kasie.
                  ............................
                  Mam 307 rocznik 2004- od nowego u mnie.
                  Poza tylnymi amortyzatorami nie robiłem nic.
                  Powinienem serwisować- wiem: ale nawet klima nie dotykana i pomimo 10 lat chodzi i nawet nie śmierdzi :)
                  Olej, filtry i wio do przodu.
                  Last edited by marusmk; 18.03.2014, 09:44.

Skomentuj

Dość często jeżdżę vivarem (bus najdłuższa wersja ) i nawet w miescie nie sprawia problemów parkowanie, czasami pod jakims blokiem czy w waskich uliczkach jedynie. Lusterka duże, wysoko siedzisz, osobowki w oczy nie rażą, mi sie podoba

Skomentuj

Zamieszczone przez staH300 Zobacz posta
                      Hi.
                      ...............................
                      - akustycznie tak, żeby nie było jakiejś tragedii czy to z basem, czy kickiem...
                      - względnie ciche w środku, mam tu na myśli przy prędkościach przelotowych ~120km/h
                      ..................
                      Mam dopiero 4-5tys + moje auto, więc spokojnie :flapper:
                      Na razie tylko pytam
                      .......................
                      No to jeśli masz czas to wejdź na forum takiego autka:
                      http://tinyurl.com/pcheddu (chodzi o model- a nie ten konkretnie)

Poczytaj i może ci podpasuje.
                      Będzie i cicho przy 150km/h i może w głośnikach nie trzeba będzie grzebać bo ma BOSE na pokładzie :)

Korzystaj z tego że ludzie mają uprzedzenia i boją się nie-niemieckich aut, ja Phedrę pięciolatkę kupiłem za 1/4 ceny nowej.
                      Fajnie że u nas opinie o autach są takie jakie są :)

Skomentuj

O tak Bose Cię uleczy;p

Skomentuj

Pierwsza część zdania o bose była bardziej interesująca :P
                          Czyli, że będzie cicho.

Byłbym nawet zainteresowany AR 156FL, ale jednak drogie zawieszenie... no i w sumie jak alfa to w jtd, a diesel'a nie chcę. Dlatego została wykluczona :P

Skomentuj

Nie na temat...
                            Aj dziad i jego podpowiedzi.

Skomentuj

Zamieszczone przez marusmk Zobacz posta
                              Mam 307 rocznik 2004- od nowego u mnie.
                              Poza tylnymi amortyzatorami nie robiłem nic.
                              Powinienem serwisować- wiem: ale nawet klima nie dotykana i pomimo 10 lat chodzi i nawet nie śmierdzi :)
                              Olej, filtry i wio do przodu.
                              Taa, a później głupek który kupi taki świetny samochód pluje sobie w twarz, że musi po zakupie pół samochodu naprawić, ale co z tego, jeździć jeździ.

Skomentuj

Chłopakiii... a miał ktoś może styczność z audio w cougarze? Ciekawi mnie jak na granie wpływają tak wysoko umieszczone głośniki w drzwiach.

Jeszcze nie wiem jak koszty utrzymania tego auta, ale... to w sumie mondeo mk2 więc nie powinno być drogo (muszę znaleźć czym się różnią poza blachą).

Może z racji mojego młodego wieku, mógłbym pomyśleć o czymś bardziej szalonym i mniej praktycznym :cool:
                                i tak głównie jeżdżę sam, "mondełem" mk2 jeździłem, znam, brat ma (chociaż teraz głównie mk2 jeździ)
                                Last edited by staH300; 21.05.2014, 17:45.

Skomentuj

nie jest to najlepsze rozwiązanie ale da się z tego coś zrobić, żeby zagrało
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Taki wynalazek za tą kwotę?

Skomentuj

Dzięki za odpowiedź. Myślałem, że to nie jest minus, wręcz myślałem, że plus, że podniesie scenę, że jeśli wyżej będę ciął WF to dostanę ciekawszą średnicę przez ich umieszczenie.
                                      Sugerowałem się tym, że ktoś na SCA pisał o focusie mk1, że fajne autko pod CA. A tam (jak w wielu fordach w sumie) jest taka sama sytuacja, woofery dość wysoko idą.

Dan, nic nie stoi na przeszkodzie, żebym za auto dał 6tys i część kwoty co zostanie przeznaczył zaraz na wygłuszenie :P
                                      Fakt, kosztuje często +50% niż mondeo mk2, a to prawie to samo. Ale nadrabia wyglądem i tym, że są dość rzadkie. A V6 mruczy szalenie.

Skomentuj

A nie znacie Panowie kogoś z warszawy?
                                        Mam tam auto do obejrzenia...
                                        Jakoś tam odwdzięczyć się potrafię. :P

Skomentuj

Dan znamy kogoś z warszawy? :)
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X