Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Cyfrowy Polsat vs NC+

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

no i zlozylem wypowiedzenie i zlozyli mi oferte ktora zaakceptowalem :P ale byly to dlugie negocjacje i kilkurotnie musialem czekac na lini "bo pytaly przelozonego" bla bla jasne...
    Warunki otrzymane sa wg mnie extra w porownaniu co mialem teraz:
    Umowa moja trwa jeszcze 4mce a ze podpislaem nowa zostaje anulowana, wiec:
    nowa umowa na 12mcy! 12mcy nowej - 4 mce tej ktora niby jeszcze mam = 8mcy faktycznej umowy z czego:
    5mcy pakiet PREMIUM + VOD itp itd cala oferta polsatu za 0pln
    kolejne 7mcy 69pln za familijny max hd + HBO HD + CINEMAX HD i hbo go i ipla
    i na 3-4mce przed moge podpiac nowa umowe wiec faktycznie bede mogl za nowa oferte placic ok 3mcy :P

DO tego jeszcze multiroom za darmo :)
    wydaje mi sie oferta uczciwa i rozsadna :) musialem przez to zrezygnowac z oferty kolegi w nc+.

Skomentuj

Jak złożyłeś wypowiedzenie (telefonicznie, pocztą)? Szybko zareagowali? za jakiś czas też mi się skończy umowa z nimi.

Skomentuj

juz mozna wypowiedzenie skladac w punkcie obslugi i od nowych umow wypowiedzenie 2mce nie 3 zareagowali w ciagu 2 tyg 3-4telefony bez wypowiedzenia warunki przedluzenia jedna wielka tragedia... negocjuj umowe na rok pod grozba przejscia do nc+ i miesiace premium za friko z tego co czytalem kazdemu daja... mnie pakiet premium nie interesowal po promocji bo moglem z niego urwac 10pln czyli 89,90 ale w zamian wyrwalem multiroom za darmo :)

Skomentuj

Czaruję...
        X